(~215 B)
Kleertjesdoos.com

Kleertjesdoos.com

Op de Negenmaandenbeurs liep ik tegen een stand van Kleertjesdoos.com aan en voordat ik het wist had ik twee kledingstukken voor Skyler in mijn hand. Kleertjesdoos.com is namelijk een webshop met tweedehands merkkleding. Voor een prikkie! Alle kleding die in de rekken hing zag er nog uit als nieuw, was gewassen en hing gestreken aan het hangertje. Daar word ik blij van! Het ging hier om merken als Mexx, Imps & Elfs, Ralph Lauren, Z8. De bekende merken, maar toch ook de merken met een iets hoger prijskaartje dan bijvoorbeeld Zara en H&M. We weten allemaal dat baby’s de eerste periode best snel kunnen groeien en dat het soms zonde kan zijn om tientallen euro’s uit te geven aan een leuk pakje. De mensen die dat wel hebben gedaan, hebben dus een mooi en duur item aangeschaft wat stiekem nog nieuw is als de kleine eruit gegroeid is. En zij kunnen dit dan aanbieden op deze webshop. Tijdens de Negenmaandenbeurs hing alles voor één keer uitgestald in een ‘winkeltje’ en kon iedereen door de rekken struinen, op zoek naar mooie stukken.

Voor Skyler nam ik twee shirts mee; een longsleeve van Baby Mexx en een grijs sweatertje van Imps & Elfs. De prijs? 5 euro per stuk! En het ziet er nog als nieuw uit. Ook het grijze truitje, wat op de foto niet zo mooi overkomt als dat ‘ie daadwerkelijk is. Enorm leuk, want zo blijven deze merken toch ook een beetje haalbaar voor mensen met een iets kleiner budget. De kleding is namelijk zo goed als nieuw en niet zoals de tweedehands kleding die je voor volwassenen kunt kopen. Want zeg nu eerlijk; hoe vaak zou een kleintje dat aan hebben gehad?

Ik hou de website zeker in de gaten en probeer er eens per week doorheen te struinen om op zoek te gaan naar mooie items voor Skyler. En ook ik heb merkkleertjes in de kast. Zonde om weg te gooien, toch? Eerdaags maar even aanmelden op de website zodat ik de te kleine spullen weer kan verkopen. Goed initiatief! Ik vind dit soort shops leuker dan Marktplaats, waar mensen tegenwoordig voor een hele doos kleding niet eens meer meer dan 5 euro willen betalen… Naast kleding zag ik ook babyschoentjes als Vans, Uggs en zwemspullen als broekjes en badpakjes. Tipje van mij voor jou! Fijn weekend!


 

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 Reacties

 1. 1 maart 2014 / 14:34

  Dankjewel voor de handige tip! Die kleintjes dragen de kleren maar zo kort dus ik zoek altijd naar betaalbare kleding 🙂 wat handig zo’n website en wat lekker betaalbaar! Daar ga ik zeker op kijken

 2. 1 maart 2014 / 17:45

  Ik kende de webshop al, ideaal! Alles ziet er nog zo mooi uit als ze eruit gegroeid zijn, dus het verdient zeker een tweede leven haha liefs

 3. Simone
  1 maart 2014 / 20:08

  Wat een leuke tip dit! Thanks. Ben vooral helemaal gek van Baby Mexx op dit moment dus ik ga zeker even kijken.

 4. 1 maart 2014 / 20:28

  Is inderdaad erg fijn, er ligt hier in huis nog een doos van vorig jaar de negenmaandenbeurs. Echter nooit aan toegekomen om ook echt de kleertjes uit te zoeken.

 5. 13 maart 2014 / 14:51

  Deze stand heb ik gemist, ga zeker even rond snuffelen.

Secured By miniOrange