(~215 B)
Favorieten Mamalicious fall 2013

Favorieten Mamalicious fall 2013

Zo hard als ik riep dat ik best wel ver zou komen met mijn eigen kleding en ik niet zoveel maternity spul hoefde aan te schaffen; zo hard roep ik nu dat ik zwéér bij zwangerschapskleding. Soms doe ik het nog, hoor. Dan draag ik gerust mijn kleding die ik ook droeg voordat ik de babybump kreeg. Maar geloof mij als ik zeg dat werkelijk niets zo goed en lekker zit als kleding die ervoor gemaakt is om tijdens de zwangerschap te dragen. Het knelt niet, het zit overal goed, je buik komt er goed in uit en je voelt je de hele dag comfortabel. Het is even een aanschaf voor ‘slechts’ een half jaar, maar ik beloof je dat dat het allemaal waard is. Ik weet in ieder geval niet hoe snel ik alles van het wasrek moet trekken om weer aan te kunnen. Van de week maar weer even een bezoekje brengen aan Ruimschoots, één van mijn favoriete winkeltjes hier in de buurt. Lekker tussen de nieuwe collectie snuffelen en kijken of ik mezelf op iets moois kan trakteren. Mijn wishlist? Wat fijne broeken van Mamalicious!

Maar niet alleen de broeken van Mamalicious zien er leuk uit; ook de jurkjes en geprinte tops zijn erg mooi dit seizoen. De shirts staan mooi op een basic jeans met daar overheen een jasje, en de jurkjes zijn natuurlijk helemaal goed. Niets zit zo lekker als een jurkje momenteel. Laarsjes eronder en je bent helemaal klaar. Ik selecteerde alvast mijn favorieten uit de nieuwste collectie van Mamalicious. Het leuke van al deze items is dat ze van zichzelf al behoorlijk opvallend zijn. Je hebt dus alleen basics nodig om de boel op te leuken. En die hebben we allemaal in de kast! Kijk mee!

 

Delen:

9 Reacties

 1. 3 september 2013 / 14:30

  Wat een leuke dingen allemaal! Ik vind het bijna jammer dat ik zelf niet zwanger ben, haha! En wat is je buik mooi 🙂

 2. 3 september 2013 / 14:38

  Hele leuke dingen! Ik vind het jurkje bovenaan in het midden vooral erg mooi!

 3. 3 september 2013 / 16:02

  Dat t-shirt in het midden is leuk!

 4. Renee
  3 september 2013 / 18:04

  Oh ik vind alles leuk! Dat heb ik niet vaak of snel, maar vind ze stuk voor stuk erg leuk! Vooral het jurkje links boven 🙂

 5. 3 september 2013 / 18:06

  Wat een leuke favorieten! Ik merk nu ik ook zwanger ben hoe dankbaar ik ben voor de zwangerschapskleding!! Het zit zo comfortabel en daar heb ik echt behoefte aan, het ondersteund de buik fijn! Ik heb zelf ook een aantal items van mamalicious en ik ben er dol op!

 6. xPucex
  3 september 2013 / 18:19

  Ik moet zo denken aan de collega van mijn vriend die mij van ‘advies’ voorzag. Zwangerschapskleding was niet nodig, gewoon lekker goedkope vormloze zooi in een maatje groter zou prima zijn.. Had zij immers ook gedaan. Op een bepaald punt in je zwangerschap ontkom je er gewoon niet aan om te investeren in goedzittende, ondersteunende kleding waar je lichaam ook nog mooi in uitkomt. Heb gister met 20w6 dagen mijn eerste mama broeken bij de H&M gekocht en ooh wat zit dat heerlijk zeg. Geen gedoe meer met bandplooien die je onderin je buik snijden. Mooie items van Mamalicious. Vind die laatste donkere broek met barok motiefje erg leuk.

 7. 3 september 2013 / 18:34

  Leuke items! Soms bijna jammer dat ik deze kleren niet kan dragen 😉

 8. 3 september 2013 / 20:32

  Ik ben zo blij dat ik meeste van me kleding nog aan, aangezien ik nog steeds niet geslaagd ben voor een broek die ik nou eindelijk ook mooi eruit vindt zien. Lijkt wel alsof alles wat ik zoek niet meer in mijn maat is of snel weg. Blijf er maar naar zoeken.

 9. Ginny
  4 september 2013 / 11:41

  Leuk die broeken! zeker die met de bloemetjes 🙂

Secured By miniOrange