(~215 B)
Dit zijn mijn favorieten van Fabienne Chapot (winter ’20/’21)

Dit zijn mijn favorieten van Fabienne Chapot (winter ’20/’21)

Iedere keer als de nieuwe collectie van Fabienne Chapot wordt gelanceerd zit ik stuiterend voor de computer. Ik ben echt enorm fan van dit mooie merk en kan wel zeggen dat het mijn favoriet is. Ik heb enorm veel van Fabienne Chapot in de kast hangen en zou er voor tekenen om alléén nog maar dit merk te kunnen dragen. Het past goed bij me, ik vind het prachtig, het is fleurig en ik raak er nooit op uitgekeken. Ik heb een paar heerlijke zomerjurkjes, maar inmiddels breidt mijn collectie rap uit, met jurken met lange mouwen, maxidresses en zelfs accessoires. In íedere collectie vind ik items die ik wil hebben en ik heb mezelf ook voorgenomen dat ik andere merken laat voor wat ze zijn en voornamelijk van Fabienne Chapot dingen wil gaan aanschaffen. Tsjah, je bent fan of je bent het niet.

De nieuwe collectie is een tikkeltje donker voor me en ik vind niet alle stoffen en prints even mooi omdat het soms ook wat ouwelijk oogt en ik vooral blij word van de fellere prints. Maar er zitten zeker geweldige kledingstukken tussen die ik maar al te graag aan mijn collectie toevoeg. Ik zit te azen op een paar jurkjes en ik denk dat Fabienne Chapot het voor elkaar krijgt om me weer in hoge laarzen te krijgen.

Hieronder zie je mijn favorieten en het zal hopelijk niet lang meer duren tot ik mijn eerste item ga aanschaffen. Ik moet toch dat boeksucces een beetje vieren met een toffe jurk. Kijk mee!

Ik vind deze print waanzinnig en ik weet zeker dat ik een jurk ga aanschaffen. Ik twijfel nog een beetje tussen deze lange en de korte van hieronder. Ik denk dat de korte iets meer basic gaat zijn, maar ik vind de lange onwijs chic en prachtig!

De korte variant! Het fijne van Fabienne Chapot vind ik dat ze ieder seizoen dezelfde modellen jurken hebben, maar steeds met andere prints komen. Zo weet ik precies wat wel en niet mooi staat bij mij. Van deze jurk heb ik al een print in de kast en ik ben fan van de pasvorm. Ik twijfel dus nog even verder welke variant het wordt en ga ze gewoon eens allebei proberen in de winkel.

Van deze jurk heb ik al een roze/rode print en ik vind hem zo prachtig! Niet iets voor alledaags, maar heel tof voor wat meer speciale gelegenheden. Zo droeg ik mijn roze/rode exemplaar tijdens de verjaardag van Maddox en heb ik hem afgelopen week gedragen tijdens een bruiloft. Je kunt ook de onderste knopen iets meer open doen en de mouwen opstropen, dan is hij meer casual. Maar door het stofje, 100% gerecyclede polyester- lijkt het op zijde en oogt het dus meer chic dan de andere jurken.

Ook in een kort exemplaar verkrijgbaar en iets meer casual voor overdag. Ik denk dat ik eerder voor deze zou gaan, omdat ik merk dat ik me al gauw wat opgedoft vind in de lange. Maar allebei prachtig!

Deze vind ik ook al zo mooi! Ik ben alleen niet bekend met deze pasvorm dus deze moet ik even proberen, of het me mooi staat. De print is in ieder geval prachtig voor de herfst en winter.

Deze geweldige jas is echt prachtig. Mooi basic, chic en tijdloos maar toch een erecatcher. Vind ik!

De peacock print in dit korte model, waar ik dus al bekend mee ben. Ik ga niet alle jurkjes kopen, dus ik moet even kijken welke print ik het mooist vind. Ik denk dat deze dan af gaat vallen, tenzij de kleuren in het echt iets feller zijn.

Hoog, hoger, hoogst op de wensenlijst! Als ik deze pas over mijn kuiten, ga ik ze zeker weten aanschaffen!

Nog zo’n fantastisch item! Ik weet niet of dit model iets voor mij gaat zijn, maar ik wil hem zeker even passen in de winkel. Dol op jumpsuits!

De laarzen van hierboven zijn ook verkrijgbaar in zwart. Ik vind zelf de lichtbruine exemplaren fantastisch maar met zwarte panty en dan zo’n druk geprinte jurk, denk ik zomaar dat ik sneller voor zwart zou gaan. Ook even proberen in de winkel!

Al met al is de wishlist zoals altijd weer lang. Ik moet keuzes gaan maken, maar ik weet zeker dat het goed komt. En dat dit aankomende seizoen mijn kast weer gevuld gaat worden met Fabienne Chapot. Love it!

Delen:
Secured By miniOrange