(~215 B)
1 + 1 = 3

1 + 1 = 3

In de afgelopen acht jaar heb ik heel wat bezoekersaantallen opgebouwd met mijn andere sites Styleguide.nl en Shirleyschrijft.nl en het mooiste vind ik nog dat heel veel meiden met me mee gegroeid zijn. Er zitten bezoekers tussen die me al jaren volgen, die me hebben ‘zien’ slagen voor mijn hbo-diploma, me hebben zien afvallen, die het proces hobby-baan hebben meegekregen en die iedere dag trouw alles bleven lezen. Natuurlijk zijn er ook de nieuwelingen. Meiden die me pas sinds kort volgen, die nog niet alles weten van me, maar die wel helemaal fan zijn van mijn schrijfstijl. Ook erg leuk! Jullie zijn belangrijk voor me geworden en ik vind het dan ook fantastisch om persoonlijke dingen te delen. Toen ik 10 jaar samen was met mijn vriend, bijvoorbeeld. Of als ik op vakantie ga, of niet zo lekker in mijn vel zit. Ik probeer persoonlijk te zijn en ik denk dat dat de bezoekers bindt. En daarom wil ik jullie dit fantastische nieuws brengen. Omdat de site persoonlijk is, omdat jullie me ‘kennen’ en omdat jullie toch een beetje de tweede familie zijn: ik ben ZWANGER!

Ja, jullie lezen het goed. 2013 is voor mij een fantastisch jaar. Eerst word ik tante van een geweldig meisje, dan komt eindelijk de ontmoeting met Anouk en mag ik met haar op de foto en tot slot was ik 1 mei 10 jaar samen met mijn vriend. En nu kan ik jullie dan dolgelukkig vertellen dat Raymond en ik ons eerste kindje verwachten. Ik ben momenteel precies drie maanden zwanger en alles gaat goed met me. Ik heb, op de vermoeidheid na, weinig kwaaltjes. Wat hoofdpijn, af en toe even over de wc hangen, maar niet noemenswaardig. Met de baby gaat alles goed, met de papa gaat alles goed en als het allemaal zo mooi blijft gaan zoals nu, beval ik rond 30 november van ons eerste kindje. WHAAA, spannend.

Natuurlijk zullen jullie hier heel wat van mee krijgen. Zo zullen mijn outfitfoto’s op Styleguide toch iets anders worden met buik en zal ik toch regelmatig in de artikelen spreken over de baby. Don’t blame me! Styleguide blijft Styleguide met de artikelen die er nu zijn en ik weet dat er ook genoeg bezoekers zullen zijn die er niet op zitten te wachten, dus zal het niet veranderen in een babysite. Omdat ik zeker weet dat ik daar wel héél graag over wil praten, over wat er allemaal op mijn pad komt, wat er te koop is, hoe ik met alles om moet gaan, etc: heb ik besloten om er een site naast te maken. Deze site!

Nou ja, voor nu was dat het even. Haha. Mijn vriend en ik zijn dit jaar 10 jaar samen en verwachten ons eerste kindje. Een beter jaar hadden we ons niet kunnen wensen. Keep you posted. Uiteraard!

X

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Secured By miniOrange