(~215 B)
10 x kindvriendelijke campings in Nederland die ik getipt kreeg door jullie

10 x kindvriendelijke campings in Nederland die ik getipt kreeg door jullie

Op het moment dat Raymond en ik de knoop hadden doorgehakt om niet meer naar Frankrijk op vakantie te gaan en in Nederland te blijven, kon de zoektocht naar een leuke camping beginnen. Maar ja, er zijn er zóveel, waar moet je beginnen? Gelukkig weet ik dat ik een heleboel volgers heb die graag met ons meedenken en die ook veel tips hebben. Ik gooide er een oproep uit en binnen no time stroomde mijn inbox vol met een hoop leuke suggesties. Uiteindelijk hebben we gekozen voor camping Stien ’n Boer, maar de rest bewaren we zeker voor een volgende keer. Ik heb alles opgeschreven en we willen sowieso wat vaker weg met de caravan, in bijvoorbeeld andere schoolvakanties als het voorjaar. Ik weet zeker dat we bij een van de campings nog wel gaan komen, aangezien de tips fantastisch waren.

Van veel van jullie kreeg ik de vraag of ik de lijst wilde delen. Nu was niet álles op de lijst leuk voor jonge gezinnen met kinderen, maar ik heb zeker een mooie selectie kunnen maken en mijn favorieten kunnen selecteren. Deze lijst deel ik wél graag met jullie. Ik weet niet of er nog een paar campings zijn met plek voor aankomende zomer, maar wie weet kun je deze lijst er nog eens bij pakken als je voor een ander moment wil gaan boeken. Ik weet wel dat Stien ’n Boer, De Zandstuve, Hertshoorn en Molenhof nog plek hadden toen wij aan het rondkijken waren. Het is allemaal heel gewild dus we weten in ieder geval dat we er volgend jaar sneller bij gaan zijn. Frankrijk staat dan wel al vast voor de zomervakantie; de periode ervoor hopen we ook nog wel ergens te vertoeven.

Het liefst vul ik de campings hieronder aan met informatie maar feit is dat ik het allemaal getipt heb gekregen en dus niet veel meer weet dan jullie. Ik weet wel dat het veelal familiecampings zijn met zwembaden, animatie en veel speelplezier. Als je op de naam klikt kom je op de website en daar onder heb ik van iedere camping een zo recent mogelijke video geprobeerd te plaatsen. Mocht je nog meer tips hebben, laat het dan achter in de comments. Zo kunnen we een mooi bestand samenstellen!

Voor nu: kijk mee naar de tien leukste campings die ik getipt kreeg door jullie!

De Achterste Hoef in Brabant

De Berenkuil in Drenthe

De Paal in Brabant

De Zandstuve in Hardenberg

De Pekelinge in Zeeland

De Belten in Overijssel

Resort Veluwe (voorheen Hertshoorn) op de Veluwe

De Wildhoeve in Emst

Sprookjescamping in Rheeze

Ackersate in Gelderland

Als ik de berichtgeving mag geloven zijn ze flink verbouwd de afgelopen tijd maar kan helaas geen recente video’s vinden.

De Molenhof in Twente

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties

 1. 10 juni 2020 / 06:20

  Ik krijg er vakantiekriebels van! Ziet er allemaal leuk uit! Voor mij is de zee een must wanneer wij op vakantie gaan, de waddeneilanden (Vooral Ameland en Texel) vind ik dikke aanraders.

 2. Merel
  10 juni 2020 / 14:47

  Ackersate is echt fantastisch! Als kind 3x gewest waarvan de laatste keer 18 jaar geleden en wat heb ik een geweldige herinneringen aan die camping ❤️

 3. Masha
  10 juni 2020 / 16:29

  Ja, Pekelinge is echt een aanrader! Echt ontzettend veel voorzieningen voor kinderen, 14 dagen is te kort om alles te zien/doen, alleen al op de camping zelf. Privé sanitair ook heel fijn. Wel wat ver van zee vonden wij (10/15 minuutjes fietsen). Volgende keer zouden we voor een camping met minder voorzieningen gaan en op loopafstand van zee (bijv. 1 vd campings bij Joossesweg bij Westkapelle bijvoorbeeld of Roompot camping bij Dishoek).

 4. C
  10 juni 2020 / 20:00

  Kleinschalige kindvriendelijke camping
  Vlakbij centrum Burg Haamstede
  “Dapperhof”

 5. Miranda
  11 juni 2020 / 07:13

  De Beerze bulten!! Ook echt een fantastische vakantie gehad daar.

Secured By miniOrange