(~215 B)
Vakanties mét en zonder Skyler…

Vakanties mét en zonder Skyler…

De vakanties voor 2014 zijn gepland! Allereerst gaan we de laatste week van maart voor het eerst met zijn drietjes naar Vaals. Nog wel binnen Nederland en in de buurt, maar toch ver genoeg om een vakantiegevoel te krijgen. We zitten in een huisje van Landal en we hopen heerlijk te gaan genieten als gezinnetje. Mijn vriend fietst de Amstel Gold Race altijd en hoopt daar een paar keer op zijn fiets te kunnen springen om te trainen; Skyler en ik duiken dan gezellig het zwembad in om te genieten van het water. Daarnaast hebben we natuurlijk genoeg quality time met zijn drietjes. Een dagje naar Maastricht, een rondje Aken, lekker eten en gewoon samen zijn. Na een hectische periode voor zowel mij als mijn vriend op zijn werk echt ontzettend fijn. Ook ons hondje Muis gaat mee dus we zullen er ook vaak op uittrekken om gewoon lekker te wandelen en te genieten van de buitenlucht. Hopelijk werkt het weer ook nog een beetje mee! Ik verheug me enorm op dit eerste tripje samen en ben heel benieuwd hoe alles gaat verlopen. We zijn natuurlijk gewoon in Nederland waar alles verkrijgbaar is, maar toch is het een mooi moment om te kijken hoe het is om écht de hort op te zijn met zijn allen. Stiekem vind ik het best spannend. Hoe gaat de autorit verlopen? Hoe gaat het daar zijn? Hebben we uiteindelijk alles mee? Hoe bevalt het zo met zijn drietjes? Het is een goed leermoment voor eind mei; dan vertrekken we namelijk voor bijna twee weken naar Turkije!

Mijn ouders vonden het leuk om met kinderen, aanhang en kleinkinderen op vakantie te gaan en te genieten van de tijd samen. Ze boekten een mooi hotel in Turkije en nodigden ons uit. Daar zeggen we natuurlijk geen nee tegen. Dit wordt dus een vliegvakantie en ook dat wordt heel spannend. Ook omdat je natuurlijk veel moet meenemen. Skyler is dan bijna zeven maanden en ik ben echt heel benieuwd hoe dat gaat zijn. Lekker genieten van de zon, het heerlijke eten (alweer…) en de gezelligheid samen. Het fijne is dat mijn ouders ook mee zijn en maar al te graag willen oppassen. Zo kunnen Raymond en ik ook nog eens ergens naartoe samen als we daar behoefte aan hebben. Van Bugaboo krijg ik een kleinere wagen te leen om te testen en van Stokke ontvangen we een verkoelende draagzak (daarover later meer). Hopelijk maken die de reis een stuk fijner zodat we ook vaak gezamenlijk de hort op kunnen. Excited!

Als laatste heb ik nog een fantastische trip in het vooruitzicht; een mini-vakantie naar New York. OMG, hoe gaaf? Ik was gisteren jarig en mijn vriend deed een tijdlang geheimzinnig over mijn cadeau. Gistermiddag kwam het hoge woord eruit; we gaan in september samen naar The Big Apple. Ik riep direct dat dat een hoop geregel gaat zijn met die kleine maar na wat adviezen te hebben gevraagd en op internet te hebben gekeken, hebben we toch besloten om Skyler bij mijn ouders te laten. Hij is dan tien maanden en ik denk dat zo’n grote stad echt nog niks is met zo’n kleintje. Zowel voor hem als voor ons. We zijn daar hoogstwaarschijnlijk vier of vijf dagen en om zoveel mogelijk te doen en te zien zijn we toch wel dagen aan het lopen. Dat wil ik hem niet aandoen. Tegen die tijd is hij vast een stuk beweeglijker en om hem dan de hele dag in een draagzak of buggy te laten zitten is niks. Bovendien ben je een stuk beperkter met een kleintje. Ik had hem heel graag meegenomen maar ik denk dat het een verstandige keuze is geweest om mijn ouders te vragen om op te passen. Geen tijdsverschil, geen geregel en gewoon fijn bij opa en oma in zijn bedje. Oma heeft het bed al opgemaakt en verheugt zich enorm op deze dagen. Het idee dat ik hem achter moet laten is nu al killing, maar gelukkig heb ik nog een paar maanden de tijd om te wennen. En zeg nu zelf; New York met zijn tweetjes is ook wel erg romantisch. Even weg als stel en niet als papa en mama. Ik denk dat ik er goed aan heb gedaan.

We wilden dit jaar eigenlijk een roadtrip gaan maken door het westen van Amerika maar deze stellen we uit. New York komt er natuurlijk tussendoor, maar ook wil ik dit graag wél met Skyler doen. Drie weken zonder mijn mannetje doe ik echt niet en ik vind het een leuk idee om zo’n speciale reis met zijn allen te maken. Hij is daar nu echt te klein voor. Als hij 1.5 of 2 jaar is, lijkt het me een stuk fijner. Dat staat dus even op een laag pitje, maar daarentegen komen er wel leuke tripjes aan. Vaals en Turkije met zijn allen; New York even samen met zijn tweetjes. Ik kan niet wachten! Maar stiekem is het ook wel heel erg spannend allemaal. Zowel mét, als zonder Skyler…

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

27 Reacties

 1. 10 maart 2014 / 17:03

  Ik denk dat je enorm zult genieten van jullie dagen samen, zonder kindje. Wij hebben vorig jaar onze kindjes (zoon van toen 1,5 en dochter van toen 4 maanden) een week bij opa en oma in ons huis achtergelaten en wij hebben genoten van een week zonder poepluiers, flesjes en maxicosi’s. Heer-lijk. Dit jaar gaan we twee weken. Het was echt een oppepper voor onze relatie 🙂

 2. 10 maart 2014 / 17:26

  Wat een heerlijke vooruitzichten allemaal zeg!!

 3. Sabine
  10 maart 2014 / 17:33

  Wat hebben jullie heerlijke vakantieplannen in het vooruitzicht! Lekker genieten met en van elkaar. Misschien is het leuk om tegen die tijd te laten weten wat je allemaal mee moet nemen als je op reis gaat met een kleintje?

 4. 10 maart 2014 / 17:33

  Oh wat een leuke tripjes allemaal! Ook drie verschillende soorten vakanties, leuk!

 5. 10 maart 2014 / 17:35

  Wat een geweldige vakanties in het vooruitzicht zeg! Dat wordt echt geniegen, vooral met de dagen New York als hoogtepunt wat leuk! En stiekem ook wel heerlijk om dan even als stelletje weg te zijn, al lijkt het gemis me ook wel killing haha

 6. 10 maart 2014 / 17:43

  Hele leuke plannen allemaal voor dit jaar! Lastig hè om je kindje dan te missen. Maar ook fijn om even eruit te zijn. Samen genieten is het beste wat er is. 🙂

 7. Lisa
  10 maart 2014 / 17:48

  Super leuke plannen allemaal! 🙂

 8. 10 maart 2014 / 17:53

  wat een heerlijke reizen heb je voor de deur staan zeg! en wauw New York!!!! het beste cadeau ooit!

 9. 10 maart 2014 / 18:03

  Heerlijk! Wij gaan 4 maanden na de bevalling al naar Spanje. Wel een gehuurde villa met zwembad dus alle privacy. Ik kijk er enorm naar uit! Ik heb ook van die lieve ouders die ons graag meenemen dus we gaan in oktober dan ook nog naar Griekenland. Fijn hoor!

 10. 10 maart 2014 / 18:17

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag!!! En wat een leuk cadeau! Ik boekte toevallig gister ook een ticket naar NY. Zo’n geweldige stad enne ook heel fijn om even samen te genieten denk ik. Hebben jullie ook wel verdiend toch? NY is best kinderwagenvriendelijk etc etc, maar je zal inderdaad heeeeeel veel kilometers gaan maken haha

  Vaals en Turkije zijn ook al zulke fijne vooruitzichten. Heerlijk hoor! Geniet ervan!

 11. Stien
  10 maart 2014 / 18:51

  Lijkt me geweldig, een roadtrip door Amerika als Skyler 2 is!! Maar misschien ben je dan wel opnieuw zwanger, en wordt het weer uitgesteld… 🙂 Spannend, Skyler voor het eerst vliegen!

 12. 10 maart 2014 / 19:40

  Heerlijk vooruitzicht zo met de vakanties inzicht. Toch wel spannend inderdaad zo de vakanties hoe dat gaat bevallen. Maar zou vast goed komen!

 13. 10 maart 2014 / 20:47

  Wat een leuke dingen allemaal in het vooruitzicht. Kan me voorstellen dat jullie wel toe zijn aan vakantie. En gaaf zeg, dat jullie naar New York gaan. Heerlijk denk ik om we met z’n tweetjes op uit te trekken.

 14. Ingrid
  10 maart 2014 / 20:48

  O leuk Vaals! Daar krijg ik altijd gelijk vakantiegevoel! Heerlijk wandelen…
  Mijn neefje van bijna 3 gaat ook elk jaar mee naar Amerika op vakantie, ze schijnen er super kindvriendelijk te zijn!!

 15. 10 maart 2014 / 20:56

  Wat een heerlijk vooruitzicht! Qua adviezen voor de vliegreis: denk aan neusspray! Dat helpt echt goed om alles open te maken/houden met het opstijgen. Evenals Skyler iets laten drinken. Ik heb onze ervaringen op mijn blog gezet, misschien vind je dat (tegen die tijd) leuk om te lezen (http://mijnlevenalsmama.wordpress.com/2013/07/10/ontspannen-babyvakantie/). Maar eerst: Vaals! Prachtig gebied daar, enjoy!

 16. Nadia
  10 maart 2014 / 21:22

  Fijne vooruitzichten. 🙂

 17. 10 maart 2014 / 22:48

  Heerlijk! Ik kon zoontje J zelf heel moeilijk los laten en kon hem ook heel moeilijk een pasr dagen missen en hubby ook. Nu we een paar keer met z’n tweetjes weg zijn geweest vinden we het jammer dat we dat niet eerder hebben gedaan! Wat heerlijk was dat. Bij de tweede straks gaan we dat dus helemaal anders doen. Naast de familie – vakanties ook lekker tijd om samen weg te gaan. 🙂

 18. 10 maart 2014 / 23:21

  Dat klinkt niet verkeerd! We zullen er vast een aantal leuke blogposts voor terug krijgen 😉

 19. 11 maart 2014 / 00:05

  Wat een heerlijke vakantieplannen! En ja, ook even tijd voor jullie is fijn, in NY. En inderdaad, het is voor Skyler nog niet te doen denk ik, om hem mee te nemen. En zo heeft hij zijn eigen vakantie, bij opa en oma. Stiekem ook wel leuk voor hem 😉

 20. 11 maart 2014 / 15:42

  Wat een heerlijke plannen! New York is zo geweldig leuk! En baby’s in badkleding zijn te schattig! Waarschijnlijk vindt Skyler het geweldig, lekker plonzen in het zwembadwater! Wat zal dat ook gezellig zijn, met je hele familie en die twee kleintjes!

  Maar eerst eind maart lekker met zijn drie’tjes op pad. Super! Geniet ervan meis!

 21. 11 maart 2014 / 20:04

  Lekker al die vakanties 😀
  Misschien wel een idee om de roadtrip nog een jaartje uit te stellen. Want toen ik 3,5 was ongeveer zijn wij ook op road-trip door de USA geweest en ik kan me daar nog sommige dingen van herinneren.

 22. 12 maart 2014 / 17:37

  Wat een mooie vooruitzichten! Het lijkt me moeilijk om je kindje achter te laten, maar langs de andere kant gaan jullie dan echt wel eens genieten met jullie tweetjes en dat is ook belangrijk.

 23. 13 maart 2014 / 15:20

  Zo stoer van je om zonder Skyler te gaan naar NYC. Snap het ook wel is niet leuk voor een kleintje.

Secured By miniOrange