(~215 B)
Mini-luiertas van Zwitsal

Mini-luiertas van Zwitsal

Zodra je aan baby’s denkt, denk je aan Zwitsal. Volgens mij is iedere vrouw dol op deze geur en snuffelt iedereen weleens aan de verpakkingen als ze bij de drogisterij staan. Ook ik vind de geur hemels en daarom kocht ik vorig jaar Zwitsal-parfum voor volwassenen. Iedere keer als ik dat op me spuit, denk ik aan schattige baby’s, de zachte huidjes en hoe lekker deze kindjes altijd ruiken. Ik kan niet wachten om mijn kindje in bad te doen met Zwitsal en hem in te smeren met deze heerlijke geur. Nu hoop ik wel dat de baby niet, net zoals ik, last heeft van eczeem en ik het achterwege moet laten. Voor nu ga ik maar uit van het beste en haal ik af en toe wat spulletjes om mijn collectie alvast aan te leggen.

Toen ik laatst voor het Zwitsal-schap bij Etos stond zag ik een leuk mini-tasje, dat je kunt vullen met producten van Zwitsal. Eenmaal thuis had ik heel toevallig het persbericht in mijn mailbox; Zwitsal introduceert de mini-luiertas. Hierin past precies alles wat je nodig hebt om je kindje onderweg te verschonen en te verzorgen. De compacte tas heeft vakjes voor billendoekjes, zinkzalf, één of meerdere hydrofiele doeken en een aantal luiers. Handig! De tas heeft ook een perfect klein formaatje, waardoor het gemakkelijk is mee te nemen in je normale, grotere en dagelijkse, tas. Later kun je het tasje altijd gebruiken als toilettas. Voor slechts €14,95 is ‘ie voor jou! Leuk om cadeau te geven om te krijgen, met daarin de bijbehorende Zwitsal-spulletjes. Succes gegarandeerd!

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Reacties

 1. 21 juni 2013 / 22:07

  Ik ben ook dol op die geur. Helaas bleek mijn baby het eczeemhuidje van zijn papa te hebben geërfd 🙁 Ik gebruik nu badspullen van het eigen merk van Etos af en toe en dat vind ik ook erg lekker ruiken. Heerlijk babyachtig! Ik volg je blog trouwens 😉

 2. 21 juni 2013 / 22:22

  Aah wat heerlijk. . Ben 23 maar gebruik nog steeds zwitsal haha!
  Wel handig zown tasje voor mamass!

 3. alida
  22 juni 2013 / 08:20

  Het ruikt inderdaad super lekker en die tas kijkt me ook erg handig. Ik heb alleen besloten daar ik er met ons kindje niet aan ga beginnen. Ik heb verhalen gehoord over baby’s die in de fik lijken te staan en bleekvlekken in vloerbedekking en kleding. No way, dat ik dus zwitsal op mijn baby ga smeren. Maar zoals gezegd, de tas is erg leuk!

 4. 22 juni 2013 / 08:41

  Ik ben ook dol op zwitsal, wat leuk zo’n mini luiertas van zwitsal! Ideaal in de grotere luiertas, ik kijk er al erg naar uit wanneer m’n kindje geboren wordt om zwitsal bij d’r op te smeren mmm

 5. 22 juni 2013 / 09:31

  Zwitsal is héérlijk! Daarvoor alleen al zou ik nog eens een baby willen zijn, haha!

 6. anoniem
  21 augustus 2014 / 01:24

  handig voor als ze naar de oma of opa gaan of op reis mijn kindtsaleren gebruiken zwi

Secured By miniOrange