(~215 B)




Deze essentials moet je meenemen in je mom bag

Deze essentials moet je meenemen in je mom bag

Als moeder is het belangrijk om altijd voorbereid te zijn op het onverwachte. Of je nu boodschappen doet of een dagje naar het park gaat, een goed gevulde mom bag kan een redder in nood zijn. Ik deel mijn top mom bag essentials die elke moeder bij zich zou moeten hebben.

Extra kleding

Extra kleding is een must-have voor elke moedertas. Of het nu gaat om een ​​setje kleding voor een vieze baby of extra ondergoed voor een peuter die zindelijk moet worden, een reserveset kleding kan de dag redden. Ik houd er ook van om een ​​reserveshirt voor mezelf te bewaren voor het geval er onverwachts iets gemorst wordt of er ongelukjes gebeuren. Pro tip: Doe ze in een hersluitbare plastic zak met een inhoud van 4 liter, zodat je de vieze kleding kunt omwisselen en ze ergens kunt opbergen.

Doekjes

De volgende essential om mee te nemen in je tassen zijn doekjes. Of je nu een baby of een peuter hebt, doekjes zijn een noodzaak. Ze kunnen worden gebruikt voor het verschonen van luiers, vieze handen en gezichten en zelfs morsen. Ik gebruik liever ongeparfumeerde doekjes om mogelijke irritatie te voorkomen en ik zorg er altijd voor dat ik een volle verpakking in mijn tas heb.

Water

Waterflessen zijn ook een must-have. Gehydrateerd blijven is belangrijk voor zowel jou als je kinderen, en een herbruikbare waterfles bij de hand hebben kan je besparen op het kopen van duur flessenwater. Ik houd ervan om voor elk gezinslid een waterfles in mijn tas te hebben om ervoor te zorgen dat we allemaal de hele dag gehydrateerd blijven.

Klein speelgoed

Door een klein speeltje of twee in je moedertas te bewaren, kun je je kinderen vermaken en blij houden als je onderweg bent. Het kan een kleine auto of een pop zijn, iets waar je kind graag mee speelt en waar ze zich even mee kunnen vermaken.

Telefoonoplader

Een telefoonoplader is ook een must-have. Met al die tijd die we op onze telefoons doorbrengen, kan een oplader bij de hand hebben een redder in nood zijn. Ik heb graag een draagbare telefoonoplader in mijn tas, zodat ik mijn telefoon onderweg kan opladen.

Balsem

Balsem is ook een must-have. Of het nu lippenbalsem of een multifunctionele balsem is, het is belangrijk om je huid gehydrateerd en beschermd te houden. Ik gebruik graag een balsem van een pipet die vrij is van agressieve chemicaliën.

Handontsmettingsmiddel

Handontsmettingsmiddel is een ander item dat ik altijd in mijn tas heb. Met bacteriën die overal op de loer liggen, is een snelle en gemakkelijke manier om je handen te reinigen essentieel. Ik gebruik graag een natuurlijk handontsmettingsmiddel dat geen agressieve chemicaliën of parfums bevat.

EHBO-doos

Tot slot is een kleine EHBO-kit ook een andere essentiële moedertas die je in je moedertas moet hebben. Hoewel pleisters veel kleine verwondingen kunnen verhelpen, kan een uitgebreidere EHBO-kit nuttig zijn. Ik neem graag items als antiseptische doekjes, gaas en medische tape op in mijn EHBO-kit.

Delen:
Secured By miniOrange