(~215 B)




Friday Favorites #23

Friday Favorites #23

Terug van weggeweest: Friday favorites! Vandaag deel ik weer vijf favorieten met je. Kijk mee!

Kwarkcake van Koopmans

Een paar weken geleden waren we bij Wim en Nicole en daar haalde Nicole een cake uit de oven. Een kwarkcake, wel te verstaan. ‘Dat is heerlijk als ontbijt of tussendoortje. Moet je ook eens proberen! Ik gooi er ook een schepje eiwitpoeder doorheen voor de smaak en vulling.’ Zo gezegd, zo gedaan. Inmiddels ben ik helemaal hooked en maak ik elke week twee cakes, haha. Ik vind het heerlijk als ontbijt, neem het soms als tussendoortje of avondsnack en ook Skyler vindt het fantastisch. Ik vind dit echt een aanrader. Vullend, eiwitrijk, lekker zoet, laag in calorieën en gewoon een fijne snack! De kinderen maken hem ondertussen helemaal zelf, dus ik hoef alleen maar aan te vallen.

Teddy Swims – Bad Dreams

Vorige week ontving ik een mail dat Teddy Swims naar ZiggoDome komt volgend jaar. Ik kreeg ook een mail met een link naar een presale. Dinsdag om 09.00 uur zou de kaartverkoop van start gaan en dus zat ik op dat tijdstip klaar. Nou ja, een half uur eerder al, met twee schermen. Ik wilde zó graag heen. Hij behoort momenteel absoluut tot een van mijn favoriete artiesten en vorig jaar wilde ik al graag naar zijn show in Tilburg. Uiteindelijk ging de verkoop van start en lukte het me maar niet om er doorheen te kopen. ‘Het is helaas niet gelukt’, app’te ik nog naar Raymond. Maar voordat ik de website wilde afsluiten, vernieuwde ik de pagina. En verrek, er waren opeens wat staanplaatsen vrijgekomen! Ik geef zelf altijd de voorkeur aan zitplekken in ZiggoDome, maar voor nu nam ik absoluut genoegen met staanplekken. Het is gelukt! In februari ga ik Teddy Swims zien en ik kan niet wachten. Er zijn maar weinig artiesten waarvan ik álle muziek leuk vind, naast Anouk uiteraard. Elke single die Teddy Swims dropt, vind ik waanzinnig. Bad Dreams is vers van de pers en love it helemaal. Leuk weetje: ik luister eigenlijk overal Anouk, maar ik luister Teddy Swims altijd in de sportschool, haha.

Uit liefde voor jezelf – Gijs Jansen

Ik ben momenteel veel boeken tegelijk aan het lezen. Je kent inmiddels mijn fases wel: soms ben ik een rustige lezer en lees ik boek voor boek uit. Een ander moment ben ik mega onrustig en begin ik in vijf boeken tegelijk. Ik heb een boek op mijn nachtkastje om te lezen voor het slapengaan (fictie) en heb een paar non-fictie boeken beneden liggen. Een boek waar ik echt goed voor ga zitten en met een markeerstift aan de slag ga, is ‘Uit liefde voor jezelf‘. De titel klinkt onwijs zoetsappig en raakte bij mij een gevoelige snaar van ‘ga toch weg’, maar de schrijver heeft veel rake woorden en deelt precies de juiste dingen die ik nodig heb op dit moment. Aanrader! Ik vind het zo goed, dat ik de eerste paar hoofdstukken via Kobo Plus heb gelezen en daarna toch over ben gegaan op het papieren boek om lekker te kunnen markeren en strepen.

Fotografiecursus

Ruim twee weken geleden besloot ik vrij spontaan een fotografiecursus te volgen en inmiddels heb ik twee lessen gehad. De eerste opdrachten zijn ingeleverd en besproken. En wat vind ik het leuk! Ik vind het zo leuk om iets nieuws te leren en helemaal nu het iets is waar ik eigenlijk al jarenlang interesse in heb. Ik roep ook al lange tijd dat ik wil fotograferen en nu ben ik het gewoon gaan doen. Dat vind ik wel cool, eigenlijk. Om de week op woensdagavond rij ik naar het fort in Uithoorn om me daar met zeven anderen onder te dompelen in de wereld van fotografie. De mensen zijn heel wisselend, maar dat vind ik juist enorm leuk. Het is een gevarieerde groep, er worden verschillende foto’s ingeleverd en verschillende vragen gesteld. Echt heel leerzaam en bovenal ook een goede tijdsbesteding. Ja, hier geniet ik echt van. Het is een tikkeltje laat en daar moet ik me mentaal overheen zetten (tot 22.30 uur, haha), maar het levert me heel veel op. Ik kan niet wachten om weer aan de slag te gaan met de nieuwe opdrachten. We hebben sluitertijd gehad; nu gaan we aan de slag met het diafragma. Zo pakken we elke les weer iets nieuws erbij.

Panterbroek van Catwalk Junkie

De rubriek is niet compleet zonder een fashionitem. Ik draag de afgelopen weken steeds een beetje hetzelfde en groot favoriet zijn mijn jeans van Catwalk Junkie. De fitting is echt perfect voor mij en ik ben dol op de broeken die ik nu heb. Ook weer: thanks Nicole, haha. Op dit moment vind ik mijn loose panter jeans echt de bom. Ik vind de print echt perfect en word er gewoon heel erg blij van. Deze ga je de komende maanden wel veel voorbij zien komen, zoals de afgelopen weken ook al het geval was. Je kunt ze op lengte afknippen, hoe ideaal voor als je iets kleiner bent zoals ik? Oh, en mocht je een jeans willen proberen maar niet van wijd houden: de barrel is ook echt een aanrader. Niet verkrijgbaar in panter, maar wel in zwart en twee kleuren blauw. Ik gok dat de panter niet lang op zich laat wachten…

 

Delen:
Secured By miniOrange