(~215 B)
Combi-review: MagiBook, Avonturenvliegtuig & Blub Blub Bad van VTech

Combi-review: MagiBook, Avonturenvliegtuig & Blub Blub Bad van VTech

Aangezien de vorige combi-review zo goed in de smaak viel en het heel veel werd én wordt gelezen, heb ik besloten om de producten die ik voor mijn vakantie kreeg opgestuurd van VTech óók te bundelen in één artikel. Het is ontzettend leuk om af en toe speelgoed van dit merk te testen en de kinderen worden er natuurlijk ook heel erg enthousiast van. Vandaag deel ik drie fantastische producten die alle drie heel erg in de smaak vallen; het MagiBook voor kleuters, het avonturenvliegtuig voor baby’s en dreumesen en een piratenschip van Blub Blub Bad voor kinderen van 1 tot 5 jaar.

Het MagiBook

Laat ik beginnen met het product waar ik online de meeste vragen over heb gehad toen ik het deelde op Instagram. Het MagiBook is voor kinderen van 2 tot 6 jaar en Skyler is er helemaal weg van. Het is een interactieve en educatieve ‘spelcomputer’ en Skyler noemt het ook wel zijn laptop. Middels diverse activiteitenboeken kunnen de kinderen op ontdekkingstocht en de opdrachten voltooien. Het MagiBook wordt met het activiteitenboek ‘een dag uit het dagelijks leven’ geleverd en voor de rest zijn er verschillen boekjes bij te bestellen die je gemakkelijk in het MagiBook kan klikken. Via de elektronica komt het boekje tot leven met geluiden, muziekjes en gesproken informatie. Door plaatjes aan te wijzen met een pen krijgt het kind informatie of opdrachten om uit te voeren. Klik je op de afbeelding met één ster, dan hoor je een gemakkelijke opdracht. Het vakje met twee sterren bevat de iets moeilijkere opgaven. Ook de verschillende activiteitenboekjes kennen verschillende niveaus en zo groeit het echt met jouw kind mee.

IMG_1954

Het MagiBook is echt heel erg leerzaam omdat ze van alles leren over dieren, voorwerpen, jaargetijden, vormen, getallen, patronen, dingen uit het dagelijks leven, over naar school gaan en nog veel meer.

Ik vind dit echt een fantastisch apparaat en zou het zeker aanraden. Hij is voor kinderen van 2 tot 5 jaar en ik denk dat de kinderen vanaf drie jaar er het meeste plezier van hebben. Zo kunnen ze in ieder geval nog twee jaar lang met verschillende activiteitenboeken in de weer zonder dat het saai wordt. Skyler is al 4.5 maar is er ook nog erg blij mee en pakt hem er steeds iedere dag eventjes bij.

IMG_2152

IMG_2153

IMG_2154

IMG_2155

IMG_2156

IMG_2157

IMG_2158

IMG_2159

Leuk als verjaardagscadeau, maar bijvoorbeeld ook heel erg geschikt voor mee tijdens een (auto)vakantie voor veel uurtjes plezier! De prijs van het MagiBook is 39,99 en hij wordt geleverd met één activiteitenboek. Andere activiteitenboeken kosten ongeveer 12,99 en Bol.com levert ook combi-deals zodat het iets goedkoper wordt.

Het avonturenvliegtuig

Vlak voor de vakantie ontvingen we het avonturenvliegtuig en omdat Maddox er direct mee ging spelen, besloten we hem mee te nemen op vakantie. Maddox werd er héél erg blij van. De felle kleuren, de verschillende knopjes, de geluiden en het touwtje maken dit echt heel erg aantrekkelijk speelgoed voor de kleine dreumesen. Als je op de knipperende toets drukt zie je hoe de kralen stuiteren, als je op de cijfertoeten drukt leer je cijfers en kleuren en maak je kennis met verschillende weertypen, je kunt de propeller draaien en met je vliegtuig lopen middels het trekkoord. Door de 15 melodietjes en de 4 gezongen liedjes blijft het iedere keer weer verrassend voor de kleintjes wat ze horen. Het leuke vind ik dat het speelgoed van VTech dan wel actief speelgoed is, maar dat er ook zeker leerzame elementen in zitten. Zo is dat met het MagiBook, maar ook zeker met dit avonturenvliegtuig.

IMG_1513

IMG_1515

IMG_1525

Het speelgoed is stevig, kan tegen een stootje en, heel fijn voor de ouders, de geluiden stoppen vanzelf en de knop kan uitgezet worden. Het geluid kan op twee standen.

Tijdens onze vakantie heeft Maddox heel veel met dit vliegtuig gespeeld in de hotelkamer en ook hier thuis pakt hij hem regelmatig uit de kist vandaan. Snap ik wel, zo met die felle kleuren en aantrekkelijke geluiden.

Het avonturenvliegtuig is geschikt voor kinderen van 6 tot 36 maanden en heeft een prijs van 17,95. Dit vind ik heel erg schappelijk en ik vind dit ook zeker weer een ideaal cadeautje voor kinderen die een jaar worden.

IMG_1526

IMG_1531

Het piratenschip van Blub Blub Bad

In de afgelopen 4.5 jaar hebben we aardig wat Toet Toet auto’s verzameld. Niet alleen de losse auto’s, maar ook de garage, brandweerkazerne, brandweerauto en banen werden regelmatig tijdens verjaardagen en feestdagen gevraagd. Nog steeds speelt Skyler hier regelmatig mee en worden er hele autobanen gebouwd op zolder. Ook Maddox zie je regelmatig met een Toet Toet auto spelen en ik denk wel dat dit speelgoed in onze top 3 van favorieten staat. Ik weet het eigenlijk wel zeker! Ik werd dan ook heel erg enthousiast toen er in ons VTech pakket ook een Blub Blub Bad boot zat. Naast Toet Toet en Zoef Zoef een mooie uitbreiding op het assortiment want dit kan in het water! Dit moesten we natuurlijk testen en dus ging Peter Piratenschip mee de koffer in naar Turkije.

IMG_1507

IMG_1508

IMG_1509

IMG_1511

Eenmaal daar hebben de jongens er héél erg veel plezier van gehad en er ging geen dag voorbij zonder dat Peter in het water was geweest. Zowel Skyler als Maddox hebben er mee gespeeld in en om het water. Het leuke hiervan is dat het buiten het water geluid maakt en dat je ermee kunt rijden, en dat het in het water blijft drijven en dat dan automatisch het geluid uit gaat.

Het maakt verschillende geluiden en net als de andere varianten van VTech kun je ook dit speelgoed weer uitbreiden met andere waterfiguren als een sleepboot, eend, zeilboot, clownvis en zeeleeuw. Er zijn voor de rest ook nog wat onderdelen te koop zoals een avonturen eiland. Dit bevat dan splash points zodat de losse bootjes het speelgoed herkennen en geluiden gaan maken.

IMG_1794

IMG_1796

Net als bij de Toet Toet auto’s ben ik ook hierbij erg te spreken over de kwaliteit. Wij hebben nooit problemen ervaren en het is speelgoed dat tegen een stootje kan. Skyler gooide regelmatig de boot in het water en het is ook wel eens gebeurd dat hij niet ver genoeg gooide en het tegen de zwembadrand viel. Nog steeds ziet het piratenschip er ongeschonden uit en doet hij het perfect.

De prijs voor zo’n Blub Blub bad figuur is ongeveer 12,99. Het avonturen eiland kost 29,95.

Al met al ben ik weer erg te spreken over deze producten voor de jongens! Skyler vermaakt zich echt uitstekend met het MagiBook en Maddox is dol op het avonturenvliegtuig. Het piratenschip heeft voor veel vakantieplezier gezorgd in het zwembad bij beide kinderen.

Hou Mommyhood in de gaten volgende week want ik ga een aantal MagiBooks weggeven!

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Reacties

 1. 13 juni 2018 / 07:00

  Het Magibook klinkt ook erg leuk voor mijn zoontje die net 2 is geworden. Zijn verjaardag is net voorbij. Het duurt nog
  Even maar anders misschien voor Sinterklaas.
  Liefs

 2. Marianne
  13 juni 2018 / 07:34

  Was al heel benieuwd naar het magibook. Zat er aan te denken dat het wel wat is voor onze 3 jarige om mee te nemen in de auto naar Frankrijk. Ben enthousiast na je review!
  Het vliegtuig is ook leuk, ga ik onthouden voor als de jongste een jaar wordt

 3. Jessica
  13 juni 2018 / 09:06

  Ik ben ook zo voor Vtech!
  Naast de toet toet auto’s en de zoef zoef dieren hebben wij nu ook de boten in huis en de zeedieren geweldig speelgoed blijft het !
  Het magibook hebben we ook en spelen vooral de middelste kinderen mee die zijn in mei 5 en 6 geworden.
  Heel leuk je het boek met andere thema’s kan uitbreiden zo word het niet te saai na een tijdje.

 4. 13 juni 2018 / 09:25

  Dat magibook lijkt mij zo leuk!! en nichtje binnen kort jarig dusss misschien wel een ideetje 😀

 5. Jennie
  13 juni 2018 / 11:47

  En ik maar denken dat magibook een soort electro was…
  Ziet er leuk uit, ik hou deze tip ook in m’n achterhoofd met de vakantie in het vooruitzicht.

 6. Juffie
  13 juni 2018 / 14:39

  Het magi-book likkt heel erg op Tiptoi. Dat lijkt me leuke voor Skyler, want dit is ongeveer vanaf 4 jaar en kun je uitbreiden met moeilijkere boeken en spellen. Bij ons wordt dit regelmatig uit de kast gehaald. Er is weinig leuk badspeelgoed, ik ga eens kijken naar het avontureneiland, klinkt leuk.

 7. Milou
  15 juni 2018 / 10:06

  Heel erg leuk die magibook! Me oudste zoontje wordt in augustus 4 dus misschien een leuk verjaardagscadeau. Ook die piratenschip is erg leuk voor in het water.

 8. DiDi
  18 juni 2018 / 09:33

  Oh die piratenboot voor in bad of zwembad hebben wij toevallig ook! zo leuk.

Secured By miniOrange