(~215 B)
Pure Me Retreats

Pure Me Retreats

Eergisteren was ik aanwezig bij een evenement waar verschillende reisorganisaties bij elkaar waren om gekoppeld te worden aan leuke bloggers. Nu ben ik natuurlijk geen reisblogger maar af en toe pak ik toch een persreisje mee omdat dat leuk aansluit bij Styleguide of Mommytobe. Neem bijvoorbeeld Martinhal in Portugal waar ik vorig jaar was. Of Eurocamp waar ik volgende week naartoe ga met Raymond en Skyler. Ik vind het leuk om middels plogs, verslagen of ander soort artikelen iemand mee te nemen op reis en zo kennis te laten maken met leuke, nieuwe of zelfs verrassende bestemmingen. Ik merkte deze dag wel dat veel organisaties echt op zoek waren naar reisbloggers en dat snap ik natuurlijk wel. Het is bij mij geen hoofdonderwerp en met kindjes wordt het toch al gauw een andere insteek. Maar er was één stand speciaal voor mommy to be’s en mommy’s. En hoe goed sluit dat aan bij dit blog? Het gaat om Pure Me Retreats en ik ga jullie er vandaag meer over vertellen.

Een balans zoeken tussen privé en werk. Het is iets waar we allemaal weleens tegenaan gaan lopen. Helemaal als je zwanger bent of zelfs net moeder bent geworden. Ik heb niet onder stoelen of banken geschoven dat ik ook aan het worstelen was en ik vind het dan niet zo gek dat mensen zichzelf kwijtraken in zo’n situatie. Hoe fijn is het dan dat je ergens naartoe kunt gaan om weer op te laden? Om jezelf weer vrouw te voelen, even alle aandacht voor jezelf te hebben en weer helemaal fris en fruitig naar huis te keren? Pure Me Retreats biedt arrangementen voor zwangeren, vrouwen die net moeder zijn geworden en voor mensen met liefdesverdriet. Want dat laatste is soms zo hartverscheurend, dat je er maar al te graag even tussenuit knijpt.

In de natuurlijk van Zeeland krijg je de kans om weer op te laden. Er zijn verschillende activiteiten en het is een combinatie van persoonlijke coaching en wellness- en yogatrips. Na afloop begin je, compleet uitgerust, aan de nieuwe periode in je leven. Helemaal in balans, als ik de verhalen mag geloven. Er zijn dus drie arrangementen en omdat ik hier schrijf over moeders en zwangeren, laat ik het arrangement voor liefdesverdriet even achterwege.

Mommy-2-Be-Retreat
Tijdens het Mommy-2-Be-Retreat word je als zwangere vrouw goed in de watten gelegd. Je leert er bewust te genieten van de zwangerschap en je optimaal te ontspannen. Mogelijke onzekere gevoelens als bijna-moeder worden besproken en krijgen een plekje. De prijs is € 1099,-. Deze 6-daagse reis bestaat onder andere uit:

– Zwangerschapsyoga 

– Coachinggesprekken 

– Zwangerschapsfotoshoot 

– Workshop van de ‘babyexpert’ 

– Stiltewandeling 

– Zwangerschapsmassage 

– Workshop ‘brief aan mijn kindje’

Het is een compleet pakket met leuke activiteiten waar je nog even van kunt genieten voordat je leven compleet op zijn kop staat en je gaat bevallen. Ik vond de zwangerschapsfotoshoot een mooie toevoeging en het zorgt direct voor een geweldig aandenken aan deze rustige periode met en voor jezelf.

Mommy & Baby-Retreat
Met het Mommy & Baby-Retreat ga je er even helemaal tussenuit samen met je baby. Tijdens deze 6-daagse reis leer je onder andere je baby masseren en ga je samen met je baby op de foto. Wanneer je even behoefte hebt aan wat tijd voor jezelf bij de yoga of wellness, passen de kraamverzorgsters graag op. Er is ook een verpleegkundige ter plaatse zodat je onbezorgd kunt genieten van wat me-time. Ook zijn er babyexperts aanwezig om al je vragen te beantwoorden. De prijs is € 1299,-. Deze trip bestaat onder andere uit:

– Yogalessen 

– Coachinggesprekken 

– Babyfotoshoot 

– Oppas door de kraamverzorgsters 

– Massage 

– Workshop babymassage

Ook een heel mooi pakket waarin een goede balans is gemaakt tussen baby en moeder. Je kunt je eigen momenten pakken en tevens leuke activiteiten met je baby plannen. Ik heb begrepen dat dit arrangement is voor moeders van kinderen tot 18 maanden. Vooral de eerste paar weken had ik dit wel héél erg leuk gevonden.

Ik besef me heel erg dat de prijzen behoorlijk hoog zijn. Je bent gewoon een week in Nederland en dan is ruim duizend euro aan de hoge kant. Pure Me Retreats richt zich op de hoogopgeleide, werkende vrouwen die zich dit kunnen veroorloven. Let er wel op: alles is inclusief. Overnachtingen, maaltijden (vegetarisch en biologisch), (baby)massage, coaching sessies, yogalessen en andere workshops voor een vaste prijs. Hoeveel je ook deelneemt; er komen geen kosten meer bij. Ook ben je omringd door therapeuten, kraamverzorgsters en coaches. De reizen vinden plaats in een landhuis in Zeeland en vanaf 2016 ook op Bali en Ibiza.

Ik wilde jullie dit niet onthouden want ik vind het namelijk een érg mooi concept en deel dit soort Nederlandse initiatieven graag. Toen ik erover hoorde bij de stand dacht ik direct dat je een vliegtuig moest pakken naar één of ander ver oord. Maar niets is minder waar. Reis naar Zeeland en daar vlak bij het strand vind je Pure Me Retreats. Even helemaal er tussenuit en misschien nog leuke contacten opdoen ook. Je zit met ongeveer 8 a 10 mensen tegelijk in een arrangement.
Meer informatie, met alle activiteiten en alles wat inclusief is, vind je op puremeretreats.nl.

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 Reacties

 1. 24 mei 2015 / 19:49

  Tof concept! Zeker als het ook in Bali te doen is. Al weet ik niet hoe zo lang vliegen zou gaan als zwangere of kersverse moeder.
  – X Marloes

 2. 25 mei 2015 / 05:48

  Heel mooi concept, vooral dat arrangement voor zwangere vrouwen spreekt me aan! Omdat hier de kersverse vader het niet zo oké zou vinden als ik er 6 dagen met baby tussenuit zou gaan..

 3. 25 mei 2015 / 08:58

  Gaaf zeg! Lijkt me heerlijk om even helemaal op te laden zonder dat je je kleintje hoeft te missen! En als dat ook nog op Ibiza zou kunnen… Ik ga de website eens bekijken!

Secured By miniOrange