(~215 B)
Naar Pure Me Retreats in Zeeland met Skyler

Naar Pure Me Retreats in Zeeland met Skyler

Op het moment dat dit artikel online komt, zit ik met Skyler in de auto op weg naar Zeeland. Wij zijn, samen met wat andere (blog)moeders en kinderen, uitgenodigd door Pure Me Retreat, waar ik al eerder over heb geschreven. In de natuur in Zeeland vind je een prachtige locatie waar je terecht kunt als zwangere of als newborn mom, samen met je kindje. Hier staat alles in het teken van bijkomen. Nog even genieten voordat de bevalling zich aandient of juist even bijkomen daarna, samen met baby. We weten allemaal dat het een hectische periode kan zijn.

De bedoeling is dat je de dagen bezig bent met loslaten en je je gaat focussen op jezelf en je kindje. Yoga, biologische maaltijden, stiltewandelingen voor de zwangeren, een fotoshoot met je kleine, coachingssessies, massages, babymassages. Letterlijk even bijkomen van de afgelopen tijd met je kind of juist jezelf klaarstomen voor het moederschap. Ik vind het een leuk initiatief en ben blij dat ik het zelf eens mag ervaren om jullie er nóg beter over te kunnen vertellen.

Een retreatvakantie in Zeeland duurt normaal vijf nachten; Skyler en ik zijn er twee nachten, van dinsdag tot en met donderdag. Wel krijgen wij alles zoals anderen dit ook kunnen ervaren.

We beginnen dinsdag met een lunch, om vervolgens deel te nemen aan een 1-op-1 coachingssessie of een massage. Daarna wisselt de groep en krijg je het andere. ’s Avonds gaan we gezellig met zijn allen eten, om vervolgens de avond met kindje vrij te hebben zodat we beide even kunnen wennen.

Woensdag ontbijten we, hebben we een cursus babymassage, doen we aan yoga en gaan we lunchen. In de middag staan er weer een coachingssessie en massage gepland gepland. ’s Avonds wordt er weer biologisch gegeten en daarna wordt er afgesloten met een groepcoaching.

Donderdag is de laatste dag en na het ontbijt beginnen we met een moeder en kind yogasessie (ben benieuwd, Skyler!). Vervolgens hebben we een fotoshoot met ons kind en daarna sluiten we af met een lunch en een evaluatie.

Ik ben heel benieuwd naar alles en hoe ik alles ga ervaren. De coachingssessies lijken me reuze interessant, maar daarnaast heb ik ook wel héél erg zin in de massage. Voor mij wordt het een eerste keer yoga dus ook dat is best spannend. Ik vind het leuk om dit met Skyler te beleven en ga de komende dagen een fotodagboek bijhouden. Het is een kleine vakantie middenin deze periode en ik ben blij dat ik er voor uitgenodigd ben. Ik zal mijn ervaringen in diary’s per dag met jullie delen, misschien bij terugkomst en misschien live vanaf daar!

MNR2664-copy-KLEIN-copy-530x401

pure-me-retreats-2862

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

13 Reacties

 1. 15 september 2015 / 07:13

  Wat ontzettend bijzonder zeg, ik had er nog nooit van gehoord! Geniet ervan met z’n tweeën en veel plezier met yoga;)

 2. 15 september 2015 / 07:45

  Dat klinkt interessant. Veel plezier met je mannetje.

 3. 15 september 2015 / 07:52

  Oh wow dat klinkt leuk! Die huisjes zien er ook heel erg mooi uit ik ben heel erg benieuwd!

 4. Bo
  15 september 2015 / 09:14

  Haha yoga met Skyler gaat vast erg vermakelijk worden! De massage klinkt heel aantrekkelijk, ben ik wel een beetje jaloers op 😉
  Geniet van alles daar!

 5. 15 september 2015 / 09:38

  Klinkt heerlijk! Heel veel plezier. Ben erg benieuwd 🙂
  – X Marloes

 6. Kaartje
  15 september 2015 / 10:36

  Klinkt leuk, veel plezier!

 7. 15 september 2015 / 11:08

  Wat een leuk initiatief. Nog nooit van gehoord.
  Veel plezier daar!

 8. 15 september 2015 / 13:56

  Wat leuk zeg. .Ik ben erg benieuwd naar jullie ervaringen.veel plezier!

 9. 15 september 2015 / 20:34

  Ik ben ontzettend nieuwsgierig. Zeeland trekt me altijd. Geniet er van!

 10. 16 september 2015 / 09:02

  Wat super leuk! Ben benieuwd naar het verslagje en hoe Skyler het gaat ervaren. Geniet er van.

 11. 16 september 2015 / 13:08

  Oh dat klinkt wel heel erg tof en relaxed! Wat een leuk concept!

Secured By miniOrange