Gift: cadeautjes via Kraamkado.nl

Gift: cadeautjes via Kraamkado.nl

Kraamcadeautjes uitkiezen blijft lastig, helemaal als je zelf nog geen kinderen hebt. Kleding vind ik altijd een beetje te persoonlijk qua smaak, voor speelgoed is het vaak nog te vroeg en knuffels hebben de kersverse ouders vast in overvloed. Meestal hou ik het bij een cadeaukaart, vraag ik de ouders of ze nog iets nodig hebben of stel ik een mandje samen. Voor dat mandje samenstellen is er nu een alternatief; Kraamkado.nl. Een website waar je kant en klare boxen kunt bestellen of heel gemakkelijk een box samen kunt stellen voor moeder en baby.

Ik heb een box ontvangen en ik kan niet anders zeggen dan dat ik het fantastisch vind. De doos zelf is mooi, alle cadeaus zijn zorgvuldig ingepakt en het is echt een feestje om de box te openen en alles uit te pakken. Ik heb zelf de cadeautjes uit mogen kiezen dus ik wist wat er allemaal in zat en dat ik alles mooi vond, maar ik durf te wedden dat ouders hier ook héél erg blij van worden. Van verzorgingsproducten tot badjasjes en van hydrofieldoeken tot bijtspeeltjes. Bij Kraamkado.nl zijn kwalitatief goede producten te koop waaronder merken als Naif, Eef Lillemor, Happy Horse en Fresk. Je kunt het natuurlijk zo duur maken als je zelf wilt, maar de kant en klare boxen zijn er al vanaf 25 euro.

Ben je een bedrijf, wil je iets doen met het personeel voor je zwangere collega? Ben je met vriendinnen en zoek je een tof kraamcadeau of een leuke box voor een babyshower? Dan kun je geld verzamelen en de box iets uitgebreider samenstellen. De boxen lopen tot zo’n 95 euro en natuurlijk kun je ook een lege doos bestellen en deze zelf volstoppen met producten die je erbij koopt. De box die ik hieronder ga laten zien, die ik heb ontvangen, heeft een waarde van 100 euro.

Voor Maddox heb ik dingetjes gekozen die ik nu, nu hij vijf maanden is, nog steeds fanatiek kan gebruiken. Een beker en bijpassend bordje, billendoekjes, een badjasje, spuugdoek en slab, knuffel, bijtspeeltje, blokkenset en hydrofieldoeken. Stuk voor stuk heerlijke items waar ik lang mee uit de voeten kan. Kijk mee naar het Kraamcadeau dat ik ontving.

IMG_1547

Het pakket komt in een mooie, stevige doos.

IMG_1548

IMG_1549

Niet alles zomaar in de doos gestopt maar het is zorgvuldig ingepakt. Hier word ik altijd erg blij van.

IMG_1550

Cadeautjes!

IMG_1551

En zo ziet het eruit als ik alles heb uitgepakt. Ik heb expres een kleurenthema gekozen zodat alles mooi bij elkaar zou passen.

IMG_1552

Leuke en fijne spulletjes!

Wat een tof initiatief vind ik dit. Ik weet zeker dat menig ouder blij wordt van zo’n box. Ik vind het het leukste als je samen met wat anderen geld verzameld om lekker een grote box samen te stellen. Kun je een mooi pakket overhandigen met allerlei mooie producten!

Meer informatie vind je op Kraamkado.nl.

Share:

4 Reacties

 1. Jessica
  28 september 2017 / 15:02

  Ik heb ook overlaatst een mandje samengesteld en is goed ontvangen !
  Ik heb er verschillende verzorgingsproducten ingedaan voor de baby , wat hydrofieldoeken , een tut en een tutdoekje om eraan te hangen, pampers EN een boek voor de mama en een flesje bier voor de papa 😉

 2. 28 september 2017 / 15:43

  Wat een goed idee! Ik heb zelf een wishlist gemaakt voor ons zoontje zodat onze kraamvisite een beetje houvast heeft, maar dit ga ik zeker onthouden voor als ik weer een cadeau voor iemand anders nodig heb.

 3. 29 september 2017 / 10:42

  heb er besteld!!! Vind dit zoveel leuker dan kleertjes of wat dan ook en zeker als de persoon in kwestie al een zooi heeft 😉

 4. 1 oktober 2017 / 11:04

  Oh wat een leuk idee zeg! Deze slaan we even op, aangezien mijn vriendin en nicht zwanger zijn 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.