(~215 B)
Friday Favorites #5

Friday Favorites #5

Nieuwe week, nieuwe favorieten. Dit heeft geen intro nodig. Komen ze!

Babyliss Pro föhnborstel

Hoe leuk ik lang haar ook bij anderen vind; bij mezelf vind ik het helemaal niks. Ik ben totaal niet handig met kapsels en dus belandt lang haar altijd in een knot. Eens in de zoveel tijd ga ik naar de kapper (veel minder dan ik zou willen) en vraag ik of ze de schaar erin willen zetten. Een korter kapsel is veel meer mij. Voordat ik kinderen kreeg, hoefde ik amper wat aan mijn haar te doen. Ik had goed, dik haar dat altijd mooi viel en zat. Inmiddels is dat wel anders. Het is slap, het valt niet mooi en de structuur is enorm veranderd. Ik kom er dus niet meer mee weg om zonder iets met mijn haar gedaan te hebben het huis te verlaten. Voor mijn korte haar gebruik ik al jaren de Babyliss Pro föhnborstel. Ooit eens getipt door Mika. Ik kan mijn haar echt niet fohnen en stylen, maar met de fohnborstel krijg ik het toch netjes. Nu mijn haar geknipt is, is dit al twee weken mijn lifesaver elke ochtend. Na 5 minuten is het al prima.

Nike Metcon 9 sportschoenen

Toen ik fanatieker begon te sporten vier jaar geleden, kocht ik voor mezelf Nike Metcons. Inmiddels zijn we jaren verder en heb ik ze heel veel gedragen. Weliswaar alleen maar binnen, maar wel twee tot drie keer per week. Ondanks dat ze er niet versleten uitzien, vond ik het wel tijd voor nieuwe exemplaren. Van Debbie hoorde ik dat de Nike Metcons 9 perfect waren en dus ging ik overstag. Ik ben er zo blij mee! Ze zijn een stuk steviger, mijn voeten zitten er goed in, het voelt stabiel en ik train er heerlijk op. De kleur en het model is ook nog eens onwijs tof, dus dit is absoluut mijn nieuwe favoriete paar schoenen.

De kleine theetuin in de duinen

Aan het begin van het jaar stelde ik mezelf het doel om 40 boeken te lezen, net als vorig jaar. Maar ik heb de eerste twee maanden geen boekenupdate gedeeld en dat kan maar een ding betekenen: mijn leesflow is compleet verdwenen. Ik heb drie boeken uitgelezen en drie boeken liggen hier half gelezen. Dat zijn boeken met korte verhalen waar ik af en toe een stukje uit lees, maar die niet voor een goede leesflow zorgen. Ik hoop volgende week een overzicht te maken. Het boek dat me nu eindelijk elke avond aan het lezen krijgt, is die van Anne West: De kleine theetuin in de duinen. Het duurde even voordat ik erin kwam, maar inmiddels lees ik weer elke avond een half uurtje en ben ik benieuwd naar het verhaal. Er zijn vier delen, dus hopelijk vermaak ik me daar de komende tijd mee. Ik zag ook dat ze meerdere reeksen heeft geschreven, dus ik ben benieuwd of dat de leesflow weer op gang kan brengen. Voor nu gaat het weer de goede kant op.

Joggingpak van Stronger

Hoe lang dragen jullie je kleding (en bh) als jullie eenmaal zijn thuisgekomen? Ik niet zo heel lang, haha. Het liefst kleed ik me gelijk om en verruil ik mijn kleding voor een joggingpak. Mijn lievelings op dit moment is het pak van Stronger, dat ik een paar weken geleden in de sale kocht. Een heerlijke broek, lekker warm vest, mooie kleur grijs en een goede, warme stof. Ik woon erin. Echt een goede aankoop!

Live LP van John Mayer

Ik ben dol op Anouk en luister dat heel veel. Maar toen ik voor Raymond de LP van Coldplay kocht voor Valentijnsdag, kocht ik voor mezelf ook een vinyl van John Mayer. Het is niet zomaar een LP, maar bevat live opnames van een optreden uit 2007. Ik vind John Mayer heerlijke muziek maken, maar dan wel de oudere nummers. En laten die nu net hierop staan. Ik hou ook nog eens van livemuziek, dus dit is een schot in de roos. Het zijn vier LP’s en het is genieten. Where The Light Is van John Mayer. Een mega goede koop dit!

Delen:
Secured By miniOrange