(~215 B)
Favoriete jeans-fit voor de lente

Favoriete jeans-fit voor de lente

Zo’n 15 jaar geleden was ik op mijn zwaarst en wist ik het qua kledingstijl niet meer. Ik droeg veelal jurkjes omdat deze eigenlijk altijd wel pasten, maar wilde ook dolgraag spijkerbroeken aan. Ik had in mijn hoofd dat ik nooit een skinnyjeans aan kon met dit gewicht en praatte mezelf enorm naar beneden. Op een gegeven zag ik een vrouw met een maatje maar die de skinny echt rockte. Hoezo kon ik dat dan niet? Ik waagde me aan een betaalbaar exemplaar en eenmaal aan wist ik: ik vind dit heerlijk! Opeens kroop ik steeds meer uit mijn schulp en ontdekte ik allemaal dingen die ik gewoon kon dragen. Natuurlijk kun je alles dragen zolang je je er goed in voelt, maar het is soms lastig om tot dat besef te komen.

Experimenteren

De afgelopen jaren ben ik veel meer gaan experimenteren qua kledingstijl. Dat heeft niet zozeer met het afvallen te maken want de jaren daarna ben ik veel lichter geweest, maar heb ik ook het gewicht van toentertijd weer aangetikt. Het ging erom dat ik het mezelf gunde om dingen te proberen. Zo heb ik me lange tijd enorm goed gevoeld in skinny’s met pumps en jasjes, en draag ik nu heel erg graag geprinte jurken. Maar ook qua jeans probeer ik veel meer. Afgelopen jaar droeg ik weer vol vertrouwen jeansshorts en ook de lossere jeans vind ik heel erg leuk. Vooral in de lente merk ik dat ietwat wijdere jeans, een beetje opgerold, met witte gympen eronder heel erg leuk zijn. Fijn met een T-shirt, maar ook met een zomerse trui of een mooi jasje. Toen bonprix naar mijn favoriete jeans vroeg met de lente in mijn achterhoofd, koos ik dan ook voor een loose fit. Mét hoge taille, want dan voel ik me extra fijn. Lichte kleur, opgerold, een vrolijke top, leuk jasje en natuurlijk de witte gympen die bij mij echt niet mogen ontbreken. De hele outfit komt van bonprix.

Jeans-fit

Wat mij betreft is dit een heerlijke lente-outfit. Met hogere temperaturen draag ik ontzettend graag jurken, maar ook dit trek ik maar al te graag uit de kast. Beide stijlen passen me heel erg goed, zolang het maar gecombineerd wordt met de gympen en een leuk jasje. Dit jasje komt dan ook uit mijn vorige lente-outfit van bonprix en heb ik hergebruikt in deze look. Echt een heerlijk ding!

Vertel jezelf nooit dat je bepaalde dingen niet aankunt. Ook jij hebt recht op die skinnyjeans, op een fijne short of een loose fit jeans. Een kwestie van experimenteren waar jij je het fijnst in voelt!

Dit bericht is in samenwerking met bonprix.

Delen:
Secured By miniOrange