(~215 B)
Dit is mijn vakantiegarderobe

Dit is mijn vakantiegarderobe

Vlak voordat we op vakantie gaan ben ik altijd enorm gestrest. Ik weet nooit zo goed wat ik allemaal mee moet nemen, ben bang dat ik dingen vergeet, dat ik uiteindelijk veel te veel meeneem en dan helpt de zooi in huis ook niet zo goed. Raymond legt altijd alles klaar, maar dan wel overal door het hele huis. Om gek van te worden. Als ik nu om me heen kijk zie ik allemaal spullen op het aanrecht staan, bij de tuindeur wat dingen die de caravan in moeten, ik weet dat er in de gang spullen liggen en dan ook nog op de bovenverdieping in íedere kamer. Om gek van te worden, haha. Het scheelt wel dat we met een eigen caravan gaan; we kunnen het al helemaal indelen en hoeven niet eerst alles in tassen mee te nemen. Dit zorgt er ook voor dat ik soms niet hoef te kiezen en het meeste mee kan nemen wat ik graag mee wil. Vandaag laat ik jullie zien wat ik qua kleding allemaal heb meegenomen.

Is het een hoop? Ja, denk het wel. We gaan drie weken, maar ik weet ook dat ik het prima vind om dingen meerdere dagen aan te hebben. Dat gaat dan ook vast weer gebeuren; de helft ongeveer wordt favoriet en de andere helft kan weer schoon terug de kast in als we thuis zijn. Maar ach, ik heb graag een keuze ’s ochtends! Het is in ieder geval een fleurige en geprinte selectie geworden en ik weet zeker dat ik hier veel plezier van ga hebben.

Ik heb voor deze jurken gekozen omdat ik met de verschillende lengtes, prints en stoffen wel veel kanten op kan. De blauwe jurk van bonprix is een lange jurk en met een spijkerjas is dat prima geschikt voor dagen die iets frisser zijn. Daar naast zie je een midi-dress van Catwalk Junkie. Dit is echt een van mijn favorieten uit mijn kast en moet mee. Zit heerlijk. Vervolgens een roze geprinte jurk en gestreepte jurk, allebei van Sissy Boy. De gestreepte jurk is iets dikker qua stof en heeft iets langere mouwen. Dit is een prima tussenjurk voor als het iets frisser is. Als het heel warm wordt is deze wel al snel te warm, maar de gemiddelde temperatuur wordt 22 graden. Dan is dit prima. Daarnaast zie je drie jurkjes van Fabienne Chapot hangen en dat zijn momenteel mijn favorieten.

Ik neem ook shorts mee omdat ik soms geen zin heb in een jurk en ik op een short ook een sweater kan dragen. Links zie je een short van Zara, vervolgens een gestreepte short van WE, een oud spijkershortje van WE en een sportbroekje van Nike. De sportbroek kan ook prima als gewone broek en ik vind hem heel tof.

Qua lange broeken neem ik eigenlijk alleen dit mee. Een jeans voor als het echt wat te koud is voor een jurk en mijn twee broeken van Daily Paper. Heerlijk voor in de avonden en lekkere campingstijl, haha.

Ik neem een spijkerjas mee die te combineren is met vrijwel alles, maar vind het ook prettig om een sweater mee te nemen. Ik kies voor deze twee, van Daily Paper en van Mompany. Misschien dat ik nog even een basic grijze erbij ga pakken. Vind het voor in de avond toch wel prettig.

T-shirts voor op de shorts. Ik had er meer klaargelegd, maar heb uiteindelijk toch kunnen kiezen. Bovenaan vind je een shirt van Modstrom, een van Scotch & Soda en een van Catwalk Junkie. Onder zie je een shirt van Fabienne Chapot, van Scotch & Soda en een witte van Acne. Lekker basic en ook te dragen op de lange broeken.

Qua schoenen kan ik echt niet zonder witte gympen. Ik vind het zonde om mijn Isabel Marant schoenen mee te nemen omdat ik niet weet hoe het veld gaat zijn waar we op staan en ik wil ook niet steeds heel panisch doen omdat mijn schoenen anders vies worden. Ik kies voor deze Reeboks omdat deze vies mogen worden en ik ze eigenlijk al weg wilde doen omdat er aan de binnenkant ook bloed zit vanwege blaren. Toch neem ik ze nog even mee en dan kan ik ze altijd daar achterlaten. Ik heb mijn Puma’s aan in de auto dus die heb ik ook bij me. Qua slippers kies ik voor deze basic Birkenstocks.

Een spijkerjas (van Levi’s) die ik met vrijwel alles kan combineren. Fijn als extra laagje, voor als het iets frisser wordt en voor ’s avonds.

Sluit ik af met mijn bikini’s. Ik wilde mijn blauwe en gestreepte ook mee, maar moet toch een beetje gaan minderen, haha. Deze twee hebben het gewonnen. De rode kocht ik vorig jaar in Duitsland en de roze panterprint is van Cyell.

Dat was hem! Ik heb genoeg keuze, ben op veel weertypes voorbereid (je weet het nooit in Nederland) en het paste prima in de caravan. Dan is het toch wel weer fijn om je eigen plek te hebben!

Delen:
Secured By miniOrange