(~215 B)
Stonne vertelt #44: mijn maand in foto’s

Stonne vertelt #44: mijn maand in foto’s

Ik neem jullie mee in de maand juni. Wat spook ik uit? En wat doe ik zoal? Een paar hoogtepunten van deze maand kun je hieronder zien en lezen!

Lunch vrienden

Een ‘Le Club 55’-lunch van onze vrienden. Heerlijk optutten en (zonder kids) genieten van een luxe lunch en de gezelligheid van onze vrienden. Wat is het toch fijn dat we dit soort dingen gewoon weer kunnen vieren. Na alles genieten wij er echt dubbel van en waarderen we het zo om er even met zijn tweeën uit te zijn. Mijn moeder en haar man paste op de kids en wij konden de hele middag genieten van lekker eten en gezelligheid. We hebben wat gelachen!

Fotoshoot Sprout

Madeleine was gevraagd voor de fotoshoot van het leuke kindermerk Sproet & Sprout. Dus reden we samen naar Rotterdam toe! Ik vind het altijd heel leuk om met Olivier mee te gaan omdat we dan echt even samen zijn en nu had ik dat met Madeleine. Ze vond het best spannend maar ook heel leuk om te doen. Ze werd mooi opgemaakt en mocht leuke setjes showen. Ze deed het super! Helaas moeten we lang wachten op het resultaat; het ging om kleding voor het seizoen spring/summer 2023.

Fiets ophalen tussendoor met pech

Ook tussen mijn werk door ben ik vaak druk met de kinderen. Olivier ging met de klas naar een gymzaal in de buurt fietsen. Een moeder van een vriendje van hem app’te me heel lief dat onderweg Oliviers fiets was stukgegaan. Ze hadden het op slot ergens in de woonwijk gezet. Ik vind het toch prettig om de fiets dan gelijk op te halen dus sprong ik op mijn bakfiets tussen het werk door. Zo’n voordeel als je vanuit huis werkt, haha.

Oncofit

Zoals jullie weten sport ik twee keer per week in het ziekenhuis. Binnenkort stopt dit. Op deze foto laat ik even trots zien dat ik een poging waag om me op te drukken. Voorheen kon ik dat niet, maar we hebben er goed op getraind en nu kan ik het. Ben er best trots op!

Ik heb mijn eigen trainingsschema en samen met de Onco fysio’s bekijken we hoe we het het beste kunnen opbouwen. Erg fijn dat dit een mogelijkheid is als je kanker hebt of herstellende ervan bent.

Werk

Sinds ik via LinkedIn kenbaar heb gemaakt dat ik weer op zoek ben naar werk als freelance Business Manager, ben ik lekker bezig met kennismakingen via Teams. Er is deze maand één nieuwe klant begonnen en ik hoop er snel nog een par te mogen verwelkomen. Het zou toch heerlijk zijn als ik na de zomervakantie gewoon weer ‘draai’. Dat zou echt een droom zijn die uitkomt, dat mijn bedrijf weer lekker loopt en ik weer een inkomen heb. Duimen jullie met me mee?

Fotoshoot Vingino

En toen was het de beurt aan Olivier. De campagneshoot bij Vingino! Het is daar altijd zo gezellig en fijn. Olivier kent inmiddels het team en de andere kinderen goed. Met sommigen is hij ook echt bevriend geraakt. En het leuke is dat ik bevriend ben geraakt met een van de moeders, dus het is altijd een gezellige boel bij ons als de kinderen aan het shooten zijn.

Vaderdag

Als ouders zorgen wij altijd wel voor wat leuke cadeautjes. Niet te groot maar gewoon wat leuke dingen. En de kinderen maken altijd iets leuks op school. Ze zijn daar zo creatief en komen elke keer met een leuk idee. Deze keer was het een tegel met hartjes en een foto, en een zelfgemaakt spel a la 4-op-1-rij. Daarnaast maken we altijd een uitgebreid ontbijt met een eitje, croissantjes, American pancakes met maple syrup, vers fruit en koffie en thee en een lekker sapje. Een gezellige ochtend was het weer.

Girls trip

EINDELIJK was het zo ver! Na Corona en na mijn ziekte gingen mijn vriendin en ik op pad. Een nachtje samen weg. We hadden dit al tijden op de planning maar het kwam er niet van. Totdat we een maand geleden bij onze vrienden aan het eten waren en zelfs onze mannen tegen ons zeiden: ‘en nu plannen jullie een datum’. Zo geschiedde! We gingen vrijdagochtend richting Otterlo en verbleven in een heerlijk hotel met een top restaurant en een spa. We zijn het hotel niet uit geweest en hebben de hele dag lekker gegeten en gedronken. En in de spa zijn we zo bijgekomen en uitgerust. Echt heerlijk om de hele dag, avond en ochtend ongestoord te kunnen bijkletsen. Het was fijn om zo de tijd te hebben voor jezelf en met elkaar. Dus we hebben afgesproken dit gewoon jaarlijks te gaan doen. De volgende keer boeken we twee nachtjes.

En dan is het ook heerlijk om weer thuis te komen. Want ondanks dat ik zo genoten heb, heb ik mijn gezin toch echt heel erg gemist.

En nu zijn we al weer in juli beland. Het gaat zo snel ineens! Nog een paar weken en de zomervakantie gaat van start. Wij hebben leuke plannen, die lees je dan weer in mijn volgende photo diary! Hele fijne zomer alvast XX

Stonne Moerdijk is 39 jaar en moeder van twee kinderen. Getrouwd met Diderik en woont in Aalsmeer. Ze is ondernemer, hooggevoelig, houdt van lekker eten met gezellige mensen, is wandelgek, sport en shopt veel. Houdt van een opgeruimd huis, want ‘opgeruimd hoofd’. En ja, ze is herstellende van borstkanker en probeert er altijd het beste van te maken. Stonne schrijft iedere vrijdag voor Mommyhood.

Delen:
Secured By miniOrange