(~215 B)
Het beddengoed van SNURK leukt elke slaapkamer op!

Het beddengoed van SNURK leukt elke slaapkamer op!

Laatst heb ik een onwijs tof wasbaar dekbed gekregen voor op ons bed. Helaas blijkt achteraf dat ik toch een te kleine maat heb besteld, waardoor ik hem in de caravan heb gelegd voor tijdens onze vakanties. Voor de jongens heb ik inmiddels ook een wasbaar dekbed en deze ligt wel goed op hun bed. Ze vinden het heerlijk en ik geniet van het gemak. Maar nu ons dekbed niet goed is en ik weer ben aangewezen op ons oude dekbed, kan ik ook weer aan de slag met dekbedovertrekken. En hoe vervelend ik het ook vind om een bed op te maken; leuk beddengoed maakt me wel heel erg blij. Vooral SNURK is werkelijk een plaatje!

SNURK Amsterdam

Afgelopen week heb ik contact gehad met SNURK omdat Skyler en ik naar Chantal’s Pyjama Party gaan. Ik was op zoek naar matchende pyjama’s en het enige leuke bedrijf dat pyjama’s maakt voor zowel moeder als zoon, is SNURK! De pyjama’s zijn inmiddels in huis (#gekregen) en ik kan niet anders zeggen dan dat ze werkelijk fantastisch zijn! Maar naast pyjama’s hebben ze dus ook geweldig beddengoed voor een- en tweepersoonsbedden, zoals overtrekken die je transformeren tot een astronaut, prinses, haaientemmer, zeemeermin of wat je droom ook is. Leuk voor op de kamers van de kinderen, maar ook zeker voor bij ons. De lila variant met vlinders vind ik práchtig, maar ze hebben ook een breton stripe dekbedovertrek. Ik bedoel maar, daar gaat mijn hart sneller van kloppen als streepjesliefhebber.

Fotoprints en biologisch katoen

SNURK maakt al sinds 2007 design beddengoed. Het is een investering, maar ze besteden veel tijd en aandacht aan het zo realistisch mogelijk uitvoeren van de prints. Ze werken niet met kant en klare afbeeldingen, maar gaan aan de slag met zelfgemaakte foto’s. Daarnaast gebruiken ze biologisch katoen, duurzaam geproduceerd in Portugal. Met dit beddengoed tover je je bed om tot een eyecatcher. Er is onwijs goed over nagedacht en de foto’s spreken voor zich. Kijk mee!

Enne, hou mijn Instagram in de gaten voor de toffe pyjama’s. Volgende week is het zover en ga ik feesten én slapen met Skyler in SNURK! 

Meer informatie vind je op de website van SNURK, waar je ook de nieuwe collectie kunt shoppen.

snurk beddengoed snurk beddengoed snurk lila beddengoed beddengoed met streepjes dekbedovertrek kinder dekbedovertrek gamen gameliefhebber beddengoed cadeau games snurk beddengoed teckel

Delen:
Secured By miniOrange