(~215 B)
4x cadeaus voor je partner

4x cadeaus voor je partner

Valentijnsdag komt eraan, mogelijk is je partner bijna jarig of misschien wil je hem of haar gewoon een keer extra verrassen met een cadeautje. Toch is het dan wel zo leuk dat je eens wat anders geeft dan de rest doet. Daarom hebben we hieronder vier leuke, originele, spannende cadeaus voor je op een rij gezet. Zo kun je inspiratie opdoen voor je volgende cadeau.

Hobby gerelateerd

Er is altijd wel een hobby waar je partner mee bezig is. Kijk daarom eens goed mee om te zien waar je partner precies mee bezig is en ga dan bijvoorbeeld online op zoek naar bijpassende cadeaus. Is je partner helemaal gek van een nieuwe game? Koop dan de opvolger of een bijpassend expansion pack. Is je partner weg van tuinieren? Koop bollen voor dit seizoen of koop een gadget voor in de tuin om het tuinieren zo nog leuker en gemakkelijker te maken.

Iets nieuws leren

Is je partner nieuwsgierig en altijd geïnteresseerd in het leren van nieuwe dingen? Geef hen dan iets cadeau waar ze van kunnen leren. Dat kan een kookboek zijn, met een focus op het land of gerecht dat ze verrukkelijk vinden. Ook een taalcursus, schildersklas of beleggingsgids kan een leuk cadeau zijn. Als het maar iets is wat nieuw is voor je partner en de interesse opwekt.

Samen proberen

Iets anders uitproberen is altijd leuk, helemaal als je dat samen kunt doen. Neem daarom eens de tijd om goed na te denken over dingen die je nog wilt uitproberen en luister ook goed naar wat je partner te zeggen heeft over het uitproberen van nieuwe dingen. Het kan van alles zijn, misschien is dat een salsadansles voor je partner en iets seksgerelateerd voor jou. Denk bijvoorbeeld aan een vibrator, massage-olie of een voorbinddildo voor jou. Iets wat je samen kunt gebruiken in de slaapkamer kan voor sommige mensen een fijne trigger zijn. Let er daarom goed op dat je iets uitkiest dat jullie samen willen uitproberen en kies er bij twijfel altijd voor om iets eerst te overleggen. Op die manier komen jullie tot elkaar, leren jullie meer van elkaar en proberen jullie samen meer nieuwe dingen uit.

Proeven

Er is vast wel een gerecht, drankje of snack waar je je partner over hebt horen praten. Misschien vonden ze het online, zagen ze het op tv of hoorden ze erover van een vriend. Hoe dan ook is het dan hartstikke leuk om dit te bestellen of te maken en dit samen te proeven. Hier kun je zelfs een maandelijks punt op de agenda van maken, door telkens iets nieuws te proeven dat jullie willen uitproberen.

Uiteindelijk gaat het altijd meer om de moeite die je doet en het feit dat je iets leuks voor je partner wilt doen. Maak je daarom geen zorgen over of ze het nu leuk vinden of niet, je doet je best voor je partner en dat is waar de focus op moet liggen!

Delen:
Secured By miniOrange