(~215 B)
Tuinieren met kinderen: collectie van Hema & toffe items van andere merken!

Tuinieren met kinderen: collectie van Hema & toffe items van andere merken!

Als we de tuindeur opendoen, is Maddox dolgelukkig. Hij vindt het heerlijk om buiten te spelen en met alles te rommelen. Hij verzamelt steentjes, speelt met de traktor, vindt de trampoline helemaal de bom en gaat het liefst met water in de weer. Toen ik het persbericht van Hema ontving met daarin sets om te tuinieren voor volwassenen én kinderen wist ik al: dit is iets voor Maddox! Lekker met een overall, modderige handjes en schepjes in de weer. Ik weet niet of Raymond het heel erg weet te waarderen als hij de tuin leegtrekt, aarde verzamelt en alle steentjes weghaalt (denk het niet, haha), maar misschien kunnen we wel een leuk eigen hoekje voor hem maken. Of gewoon een set tuingereedschap om papa te helpen, dat is natuurlijk ook al heel erg leuk!

De spring gardening collectie van HEMA biedt allerlei handige tools om samen de lente te vieren en een groene oase op het balkon, de vensterbank of in de tuin te creëren. Zo zijn er verschillende zaadjes en bloembollen die de tuin helemaal doen opfleuren. Goed tuingerei als gieters, scheppen en harken mogen daar natuurlijk niet bij ontbreken. Enne, het hoeft natuurlijk niet direct in de tuin. Voor kinderen is het ook al leuk om binnen wat leuke potjes te hebben staan waar zij mee aan de slag kunnen. Leren hoe je je eigen zaadjes plant is al een heerlijk begin! HEMA heeft naast de collectie voor volwassenen ook leuke dingen de kids. Zo verkopen ze een kleinere versie van het tuingerei en verschillende DIY-bloempotjes “grashoofdjes” in de vorm van een geit, paard of kat. Een educatief item wat erg leerzaam is. Door het uiterlijk van de potjes en de groei van het gras lijkt het net of het dier haar heeft wat weer vermakelijk is om te knippen.

Natuurlijk hoef je niet alleen bij Hema te kijken. Ik heb nog wat leuke items gevonden bij andere winkels waar jij spullen kan shoppen voor jouw kleine tuinier!

 

 

 

In je eigen tuintje, 13,99

Het moestuinboek van meester Jan, 20,90

Het grote makkelijke moestuin kinderboek, 12,50

Praktisch handboek voor jonge tuiniers, 14,99

Bosch, 24,80

Dille & Kamille, 5,95

I Love Speelgoed, 3,95

Haba insectenbox, 12,95

Lidl, 7.95

Janod, 6,95

Dantoy, 4,95

Liewood, 49,95

Kweekset van Navir, 32,95

Vilac, 25,95

Small Food Company, 19,95

Janod, 7,95

Vilac, 31,95

Delen:
Secured By miniOrange