(~215 B)




Giga groeispurt van de jongens = giga shoplog

Giga groeispurt van de jongens = giga shoplog

Ik weet niet wat er is gebeurd deze zomer, maar onze jongens zijn allebei zo ontzettend gegroeid. Veel kleding is te kort geworden en dus moesten we flink shoppen voor ze. Gewapend met een zak met geld (I wish) vertrok ik met de kinderen op woensdagmiddag naar Hoofddorp. Het doel? Een aantal nieuwe kledingitems voor het nieuwe seizoen.

Het is heel leuk hoor, twee jongens na elkaar krijgen. ‘Dan kun je alle kleding zo doorschuiven’, hoorden we vaak. Maar niets is minder waar. Niet alleen is Maddox is een ander seizoen geboren dan Skyler waardoor dat in de praktijk niet altijd lekker uitkomt; ook heeft Maddox een hele andere bouw dan Skyler. Ik lag me soms helemaal suf, als Maddox oude kleding van Skyler aantrekt. Waar het bij Skyler ontzettend tof stond, is bij Maddox alsof je hem een clownspak aantrekt. De vlieger ‘kleding doorschuiven’ gaat voor ons dus niet echt op, op wat hoodies en een verdwaalde, nog zonder gaten te vinden, skinnyjeans na.

Omdat ik weet dat de pasvorm van NAME IT voor onze jongens altijd goed is en de kwaliteit ook nog eens aardig is (vind ik), was dat onze stop. De jongens vinden hier altijd wel iets leuk en met twee kieskeurige kinderen, maak ik het me op deze manier net iets makkelijker. Niet alleen zij gingen door de rekken; ook ik gooide af en toe een kledingstuk de paskamer in. Resultaat? 350 euro armer in nog geen 20 minuten, haha. Lekker praktisch, die gozers.

Daarna waren de anti-shoppers er ook wel gelijk klaar mee. Skyler in ieder geval. Maddox houdt wel van shoppen, of beter gezegd van geld uitgeven. Hij pakt van alles uit het rek onder het mom ‘dat is wel leuk’. Net zijn moeder. Na nog een korte stop bij de WE want ‘ik vind deze hoodie zo mooi, mama, en ik wil deze sokken ook wel’ (Maddox uiteraard), en wat omkoperij bij de Candy Outlet (‘als we even goed shoppen zonder gezeur mogen jullie iets uitkiezen’) vertrokken we weer naar huis. Een paar honderd euro armer, maar drie tassen vol met kleding rijker. Al met al een geslaagde dag, dat resulteert in een nieuwe garderobe voor de jongens. En dus een shoplog.

Ik begin met de buit van Maddox van NAME IT. Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar mijn kinderen willen geen spijkerbroeken meer aan. Het liefst dragen ze voetbalkleding, en anders een joggingbroek. Ik ging dus op zoek naar comfi kleding. Allereerst dit joggingpak in deze kleur. De broek was 19,99; de sweater 16,99.

Deze hoodie wilde hij zelf graag hebben.

De achterkant is ook heel erg leuk. Afgeprijsd van 26,99 voor 13,99.

Een sweater met een leuke print. Prima te dragen op een joggingbroek of een jeans. Die hij dus amper heeft, haha. De prijs is 26,99.

Deze sweater koos Maddox ook zelf uit. Kostte 21,99.

En deze wilde hij hebben, want Skyler zei dat-ie vet was. En alles wat je grote broer vet vindt, is ook gewoon vet. Afgeprijsd van 23,99 naar 11,99.

Een héérlijke hoodie waar ik zelf een beetje jaloers op ben. De prijs voor deze is 29,99.

Een mooie, aansluitende joggingbroek. De pasvorm van NAME IT is perfect voor onze jongens. Kostte 29,99.

Bij de WE wilde Maddox deze hoodie niet meer loslaten. Vooruit, ook meenemen. De prijs was 34,-.

Dan is het nu tijd voor de buit van Skyler. Hij koos het joggingpak in deze kleur. De sweater is 16,99, de broek 19,99.

De ‘vette’ sweater moest ook mee voor Skyler. Ook goed te combineren met de joggingbroek van hierboven. Afgeprijsd van 23,99 naar 11,99.

Een zwarte joggingbroek. Zat heel erg mooi, echt een aanrader. Afgeprijsd van 22,99 voor 12,99.

Maddox ging voor zwart; Skyler voor lichtblauw. Deze was in de aanbieding, van 27,99 voor 13,99.

Met ook een leuke print op de achterkant.

Dezelfde joggingbroek als Maddox. Mooi aansluitend. Was 29,99.

En nog een zelfde sweater. Lekker eensgezind die kids van ons. De prijs? 26,99.

Skyler moest van mij ook nog een andere broek kiezen. Het werd deze grijze cargo. Heel tof stond dit hem. Kostte 36,99.

Bij de WE slaagde hij voor een nog een cargo, in een mooie blauwe kleur. Vond hem eigenlijk iets te duur, maar was allang blij dat het geen joggingbroek was, haha. Kostte 49,-.

Dan nog wat losse items die ik eerder deze week kocht. Of kreeg. Van Protest ontving ik namelijk een shoptegoed. Skyler heeft nog een goede jas van Vingino van vorig jaar, maar Maddox had niks meer. Hij koos zelf deze winterjas. Deze hebben we dus gekregen, maar kostte 119,99.

Dit vestje wilde hij zo graag hebben. Sinds we het in huis hebben, wil hij dit de hele dag aan. Geef hem eens ongelijk. Ook deze hebben we dus gekregen, maar kostte 44,99.

Met dit Hollandse weer konden de jongens wel een regenjas gebruiken. Ik shopte deze tussenjassen bij Zara. Ze wilden weer allebei dezelfde. Deze waren 29,95 per stuk.

Voor Skyler kocht ik nog dit bomberjas, ook van Zara. Kostte ook 29,95.

Dat was hem! Nu zijn ze voorzien en kunnen ze de komende maanden even vooruit!

Delen:
Secured By miniOrange