(~215 B)




15 x de leukste rokken

15 x de leukste rokken

Afgelopen week nam ik weer de tijd om mijn kast op te ruimen. Ik heb twee nieuwe jeans gekocht die een plekje moesten krijgen, wilde mijn te grote broeken even een andere plek geven, zocht mijn sportkleding uit en hing alle jurkjes weer recht. Mijn oog viel op een stapel met rokjes, een kedingitem dat ik vrijwel nooit draag. Afgelopen winter kocht ik een exemplaar van By-bar die ik wel eens heb gedragen en mijn langere exemplaar met panterprint is wel echt favoriet, maar voor de rest lagen er vijf rokken die ik amper aan heb gehad. Ik vind het wel altijd heel leuk bij anderen, maar voor mezelf grijp ik toch vaker naar een jurk. Zonde, eigenlijk! Ik heb de rokjes die ik heb, vooraan in de kast gelegd. Met een simpel wit of zwart shirtje is het eigenlijk een heerlijke zomeroutfit. Raymond vindt het heel leuk en heeft me overtuigd dat het leuk staat. Zelf ben ik er soms nog wel onzeker over maar dat slaat natuurlijk nergens op, aangezien ik ook gewoon jurken draag.

Ik ben op zoek gegaan naar leuke rokjes en heb een selectie kunnen maken. De modelfoto’s zorgen ook gelijk voor inspiratie. Het zijn zowel lange als korte exemplaren.

Ik heb in ieder geval wat rokken meegenomen op vakantie. Als ik ze draag, maak ik foto’s voor op Instagram. En na de vakantie hoop ik mijn vakantieoutfits te kunnen delen met je op mijn blog.

Kijk mee!

ps: ik schreef dit voor mijn vakantie. Ik hoop dat alles nog goed voorradig is.

Fabienne Chapot, 71,99 (sale)

By-bar, 77,97 (sale)

Studio Amaya, 69,95

Harper & Yve, 79,99

Alix the Label, 89,90

Refined Department, 59,95

Fabienne Chapot, 90,95 (sale)

Refined Department, 54,95

Catwalk Junkie, 99,95

YAYA, 79,99 (online bijna uitverkocht, in de winkels nog volop verkrijgbaar)

Catwalk Junkie, 99,95

Refined Department, 49,95

Skort van Costes (broekje met overslag)

Sézane, 95,-

Studio Amaya, 69,95

Delen:
Secured By miniOrange