(~215 B)
Mijn vijf leukste momenten dankzij/tijdens het bloggen

Mijn vijf leukste momenten dankzij/tijdens het bloggen

Ik blog al meer dan de helft van mijn leven en precies acht jaar geleden gooide ik Mommyhood de lucht in. Het is een gek idee dat ik al jaren dagelijks bezig ben met mijn blog en eigen content en dat mijn handen nog steeds jeuken als ik iets wil vertellen. Sterker nog: ik dénk in blogs en ik denk zomaar dat ik dat niet snel kan loslaten. Overal zie ik content in, ik maak al zinnen in mijn hoofd als ik een idee krijg en als ik ergens loop gebeurt het eigenlijk nauwelijks dat ik níet zonder inspiratie thuiskom. Ondanks dat ik soms vind dat ik alles wel gedeeld heb, zou ik het niet zomaar kunnen stoppen. Kán ik het ooit wel los gaan laten? Volgens mij denk ik, als ik zestig ben, nog steeds in blogs, haha.

De afgelopen jaren heb ik heel wat mooie dingen mogen doen. De eerste periode tijdens mijn modeblog (wat toch ook wel het hoogtepunt uit mijn blogcarrière was), maar ook nu nog met Mommyhood. Ik zit de afgelopen maanden een beetje vast voor mijn gevoel en heb regelmatig gedeeld dat ik iets anders wil doen maar zodra de opdrachten aantrekken, ik veel inspiratie heb en echt in een goede flow zit, mag dit voor mij nog wel even duren. Het is toch mooi dat ik met mijn woorden mensen kan inspireren én mijn rekeningen kan betalen.

Van persreizen tot mooie cadeaus en van vriendschappen tot aan een boekcontract. Ik kan toch wel zeggen dat het bloggen veel deuren heeft geopend voor me en dat ik veel toffe momenten met jullie heb mogen delen. Maar wat waren nu de allerleukste momenten en ervaringen? Ik moest even heel goed nadenken, maar denk dat ik deze tijd dingen het leukst vond. En dan zal ik vast een hoop vergeten…

Mijn boekcontract

Ik kan heel stoer gaan zeggen dat ik mijn boekcontract te danken heb aan mijn schrijfstijl en dat zal er ongetwijfeld mee te maken hebben gehad, maar met mijn blog opende ik toch sneller deze deuren naar de uitgeverij. Het is nu eenmaal een feit dat je met een flinke achterban een streepje voor hebt. Natuurlijk had ik het niet gekregen als ik absoluut niet kon schrijven, maar het is wel zo dat een uitgeverij ziet dat ik met mijn bereik toch best wat boeken zou kunnen verkopen. Het was een jarenlange droom van me en daarom vind ik het fantastisch dat mijn eigen boek nu in de winkels te vinden is. Mede dankzij mijn blog, dus.

De zwangerschapsaankondiging

Misschien wel het allerleukste moment uit mijn hele blogcarrière: de zwangerschapsaankondigingen, en dan vooral die van Skyler. Het internet ontplófte, haha. Het bloggen was toen echt op zijn hoogtepunt en er waren nog niet zo heel veel zwangere mensen ‘onder ons’. Echt fantastisch hoe de aankondiging opgepikt werd en hoe iedereen maandenlang met me meeleefde. Ik ben dagenlang bezig geweest om mijn site weer in de lucht te krijgen en steeds als mensen het blog over de aankondiging wilden lezen, klapte hij er weer uit. Haha. Heel bijzonder om mee te maken. En alweer ruim acht jaar geleden!

Dagtrip naar Londen met mijn vader

Ik kreeg via mijn blog een opdracht voor Stedentripper; ik mocht een dag op en neer naar Londen en ook nog iemand meenemen. Ik besloot dit samen met mijn vader te gaan doen en het is een trip die nog vaak ter sprake komt. Ik was 20 weken zwanger van Skyler en in eerste instantie zouden we de hop on hop off-bus gebruiken. Maar opeens vond ik dat zonde en stelde ik voor om te voet te gaan. We zaten heel vroeg in het vliegtuig, moesten nog met de trein naar het centrum omdat we op Newark landden, liepen vervolgens de héle dag duizenden stappen en zaten ’s avonds weer bekaf terug in het vliegtuig. Eenmaal thuis dachten we echt: ‘holyfuck, wat hebben we allemaal gedaan vandaag?’ Onze voeten zaten zo onder de blaren dat mijn vader terug op blote voeten is gegaan, ik ben de treintickets nog kwijt geraakt waardoor we veel extra kosten hadden, we zijn snel door de H&M gegaan omdat mijn vader een cadeautje voor mijn moeder wilde halen en ik scoorde bij Topshop nog snel een zwangerschapsjurk. We liepen langs alle highlights en konden geen boe of bah meer zeggen, haha. Maar ik had dit voor geen goud willen missen en vond het fantastisch. Echt een heerlijke herinnering die ik mede dankzij mijn blog mocht maken.

Persreis naar Martinhal in Portugal

Ik heb nooit zo heel veel persreizen gedaan maar Martinhal is er een om nooit meer te vergeten. Skyler was 11 maanden en we gingen met zijn drieën ultra luxe naar Portugal. De reis was deels gesponsord, maar we besloten er nog een dag zelf bij te boeken. De kamer was luxe, het eten was waanzinnig (en allemaal gesponsord) en we hebben ultiem genoten. Hier zou ik nog wel graag naar terug willen, maar helaas is het écht heel erg prijzig, haha. Toch leuk om dit eens mee te maken!

Kamperen in Frankrijk met Skyler

Over deze vijfde moest ik even nadenken, maar ik denk dat ik een goede keuze heb gemaakt: toen Skyler bijna twee jaar was, mochten we op vakantie met Eurocamp. We kregen een week een stacaravan op een fantastische camping in Frankrijk. Hier is absoluut het kampeergevoel weer teruggekomen want na deze vakantie zijn we iedere keer op vakantie geweest naar een camping met stacaravan en een paar jaar later kochten we onze eigen caravan. Het was een heerlijke camping, we hadden nog geen internet op onze telefoon (ja, alleen voor veel te veel geld roaming) en we genoten echt als gezin van drie. We kwamen echt tot rust, het weer was heerlijk, we hebben fijn gegeten, gebarbecued, gezwommen en lekker rustig aan gedaan. Echt een cadeautje deze week en dus dé basis van ons kampeeravontuur nu!

Delen:
Secured By miniOrange