(~215 B)

SpeelgoedSpeelgoed

Mijn 13 mooiste en fijnste momenten van 2018

Mijn 13 mooiste en fijnste momenten van 2018

Afgelopen jaar was niet mijn beste jaar en zat ook niet vol met fantastische pieken en speciale gebeurtenissen, maar al met al was het prima. Ondanks dat ik niet echt lekker in mijn vel zat op bepaalde momenten was het een goed jaar om op terug te kijken. Geen spectaculaire hoogtepunten maar eigenlijk ook geen diepe dalen. Gewoon een prima 2018 die in het teken stond van het gezin, het opnieuw zoeken naar balans, het proberen voor mezelf te zorgen en ondanks wat weinig energie er toch het beste van proberen te maken. Ik ben door mijn foto’s gaan scrollen om te zien wat nu echte mooie en fijne momenten waren en heb een selectie van 13 gemaakt. Ik zou ieder concert van Anouk kunnen noemen, maar dat is ook weer zoiets. Ik selecteer dus echt alleen de meest bijzondere dagen, momenten en/of dingen die voor mij 2018 tot een mooi jaar maakten. In willekeurige volgorde van belangrijkheid, maar wel in volgorde qua jaar.

Schermafbeelding 2018-12-14 om 14.08.25

Maddox kreeg in februari buisjes in zijn oren en ondanks dat de dag zelf niet leuk was en de ingreep natuurlijk heel vervelend is, heeft het wel iets goeds gedaan en zijn de oorontstekingen sindsdien maar twee keer terug gekomen. Het valt me op deze foto pas echt op hoe slecht hij er eigenlijk uit zag. Ben blij dat hij nu toch iets gezonder is.

Schermafbeelding 2018-12-14 om 14.06.55

In april ging ik met Raymond naar een heel kleinschalig concert van Waylon in de Duyker in Hoofddorp. Wat was het fantastisch! Het was echt een heel gaaf concert en omdat we eigenlijk amper met zijn tweetjes weg gaan, was dit heel erg fijn.

Schermafbeelding 2018-12-14 om 14.10.22

Maddox’ verjaardag! Ik vind zo’n kinderverjaardag veel specialer dan mijn eigen verjaardag, vandaar dat ik die van mezelf niet noem, haha. Het is toch een mijlpaal als je kindje 1 jaar wordt. We hebben de babyperiode voorgoed afgesloten en dat is een gek, maar toch ook wel een fijn idee.

Schermafbeelding 2018-12-14 om 14.12.08

De vakantie naar Turkije in mei mag absoluut niet ontbreken. Wat hebben we een heerlijke twee weken gehad met opa en oma. We hebben het er wekelijks nog over. De kinderen deden het onwijs goed en het was gewoon een heerlijke tijd.

Schermafbeelding 2018-12-14 om 14.13.42

Door Duinrell waren we uitgenodigd om een weekendje te verblijven in een van hun prachtige stacaravans en toen we eenmaal aankwamen, overtrof het al onze verwachtingen. Het huis was prachtig, het park was ontzettend leuk, het zwembad was heerlijk. Ja, absoluut nog eens voor herhaling vatbaar!

Schermafbeelding 2018-12-14 om 14.15.29

In juli woonde ik het Body Positive Power event bij en ontmoette ik Megan aka Bodyposipanda op Instagram. Het hele jaar ben ik al een beetje bezig met bodypositivity en dit event is echt een eyeopener geweest. Ik voelde onwijs veel energie, was daar met geweldige mensen en denk er met een warm en fijn gevoel aan terug. Het lijkt iets kleins maar voor mij was het heel erg waardevol om hierbij aanwezig te kunnen zijn.

Schermafbeelding 2018-12-14 om 14.17.52

Een favoriete foto van misschien wel een van mijn favoriete dagen; een dagje in Parijs met zijn vieren. We waren uitgenodigd door Canvas om vakantie te vieren op een van hun campings en omdat het best ver rijden was, maakten we op de heenweg een tussenstop in Parijs. We slenterden een paar uur door de geweldige stad, aten heel simpel bij McDonalds en genoten van het geweldige weer en al het moois dat we zagen. Ik was nog nooit in Parijs geweest en dit smaakte absoluut naar meer.

Schermafbeelding 2018-12-14 om 14.19.57

De vakantie op de camping moet ik ook noemen. Op het moment zelf baalde ik als een stekker vanwege het slechte weer en dat we vrij weinig konden doen, maar achteraf was het eigenlijk een heel fijne week. De strandwandelingen waren fantastisch en eigenlijk was het ook wel heerlijk om lekker veel te lezen terwijl de jongens speelden en de regen tegen het raam tikte, haha.

Schermafbeelding 2018-12-14 om 14.22.00

Ik mocht weer een paar keer naar Anouk dit jaar en geniet altijd van ieder optreden, maar Deventer werd voor mij het meest bijzonder. De avond zelf gingen Raymond en ik heerlijk uit eten, het optreden was magisch op het verlichte Kerkplein, we sliepen in het prachtige IJsselhotel en ontbeten de volgende dag nog in de stad zelf waarna we nog wat uurtjes door de stad slenterden. Wat was het fijn samen en wat was het ultiem genieten. Het was ook de eerste nacht dat Maddox uit logeren ging en het had niet beter kunnen verlopen.

Schermafbeelding 2018-12-14 om 14.24.34

Raymond, lekker weer, goed eten, Anouk, optredens van andere artiesten, qualitytime. Vliegende Vrienden was fantastisch!

Schermafbeelding 2018-12-12 om 12.44.48

Ik heb er afgelopen week al genoeg woorden aan besteed; het concert van Anouk in Tuschinski en de foto na afloop was magisch en behoort absoluut tot een van mijn favoriete momenten van 2018.

Schermafbeelding 2018-12-14 om 14.27.34

Skyler werd vijf jaar. Ik vind het zo’n gek idee dat ik een kind van 5 heb rondlopen… Ik kan me gewoon niet voorstellen dat hij ook ooit 16 gaat zijn, haha. Wat gaat het hard allemaal en wat is het leuk! Hij keek al maanden uit naar zijn verjaardag en vijf jaar worden was wel echt een mijlpaal voor hem.

Schermafbeelding 2018-12-14 om 14.29.16

Sluit ik af met de avond die ik laatst met Mika had bij Jessie J. We aten veel te foute maar veel te lekkere zoute patat en kipnuggets bij McDonalds, hadden mooie gesprekken en genoten in stilte van Jessie J. We zijn er nu nog van aan het nagenieten en dit was voor mij een perfecte avond.

Zoals je kunt zien: muziek is belangrijk voor me en ik geniet er intens van. De qualitytime momenten met Raymond waren ook fijn. We plannen het veel te weinig en als het dan eindelijk gebeurt, hebben we het zo fijn. Ik ga me weer voornemen om het vaker te plannen samen, maar daar komt waarschijnlijk toch weinig van terecht, haha.

Wat was voor jou een hoogtepunt uit 2018?

 

 

 

 

 

 

 

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Comments

 1. Naomi
  16 december 2018 / 08:49

  Mooie hoogtepunten. De verjaardagen van je kindjes kan ik mij goed voorstellen, net als de vakanties samen. Mijn hoogtepunten waren de zwangerschap, geregistreerd partnerschap en Charlie!

 2. 16 december 2018 / 13:32

  Wat een mooie momenten om op terug te kijken! Muziek staat inderdaad lekker centraal, leuk toch?! Ik ben ook dol op concerten, maar ga veel te weinig eigenlijk.

 3. Jessica
  16 december 2018 / 23:35

  Mooie momenten meid !