(~215 B)
Mijn drie favoriete parfums

Mijn drie favoriete parfums

Jarenlang was Chloé Love (niet te verwarren met Love Story) mijn dagelijks parfum. Toen mijn flacon bijna leeg was, liep ik naar de plaatselijke drogist om een nieuwe te kopen. ‘Mevrouw, deze verkopen we niet meer. Chloé heeft hem uit het assortiment gehaald.’ Wait, what? Ik ging naar huis en begon met online speuren. Ook daar was ‘ie nergens meer verkrijgbaar. Daar baal ik tot de dag van vandaag nog steeds van. Mijn moeder heeft zelfs in het buitenland gekeken of ze hem nog ergens kon vinden, maar tevergeefs. Als ik dat had geweten, had ik serieus een aantal flacons gekocht om op voorraad te hebben. Inmiddels ben ik over de grootste schrik heen (knipoog) en heb ik goede alternatieven gevonden. Ik vind veel damesparfums ‘wel lekker’, maar ben nooit zo heel snel lyrisch over een geur dat ik hem daarna nog eens wil kopen. Maar nu heb ik er wel drie die ik steeds weer aanschaf. Drie parfums die typisch Shirley zijn. Dit zijn ze.

Chloe Nomade 100% Naturelle

Vorig jaar kocht ik van cadeaubonnen Chloe Nomade. Een heerlijke geur, maar wel wat zwaar voor mij. Ik draag hem af en toe, maar niet dagelijks. Maar toen kwam ik in de winkel Nomade 100% Naturelle tegen. Omdat Moederdag er bijna aankwam, heb ik hem aan Raymond en de kinderen gevraagd. Ik kreeg een kleine flacon om te proberen en inmiddels is ‘ie leeg. Zó lekker vind ik hem. Ik heb nog twee andere favoriete geuren (dit blog is niet voor niks een top 3), maar dit is mijn absolute nummer 1. Eerdaags ga ik een grote flacon voor mezelf kopen. Héérlijk. Ik vind het een typische Chloé geur: licht, fris en een tikkeltje apart. Precies zoals ik ‘m hebben wil. Altijd als ik deze op heb, hoor ik wel van iemand dat het zo’n heerlijke geur is.

Chloé Signature

We blijven bij Chloé want ik kan wel zeggen dat dat mijn favoriete merk is als het gaat om damesgeuren. De Signature heb ik jarenlang als dagelijkse geur gehad, totdat Love dus op de markt kwam. Inmiddels ben ik weer terug bij Signature! Ik heb even een periode gehad dat ik alleen maar Nomade 100% Naturelle droeg, maar inmiddels wissel ik weer af met Signature. Ik heb geen idee hoeveel flacons ik hiervan al heb opgemaakt. Ik denk dat het niet meer op twee handen te tellen is, haha. Fijne geur! Momenteel heb ik een klein flesje vanwege de vakanties, maar hierna ga ik weer voor een full size. Van deze is er trouwens ook een Naturelle variant, daar ben ik ook wel heel erg nieuwsgierig naar!

Issey Miyake

Toen ik bij de parfumerie Chloe Signature kocht, kreeg ik een tester mee van de geur van Issey Miyake,  L’Eau d’Issey Pure. En I love it! Ik ben inmiddels ook alweer aan mijn tweede flacon begonnen, zo lekker vind ik ‘m. Het is een frisse, zoete, tikkeltje aparte, maar toch subtiele geur die je lang ruikt. De flacon is mooi en ik vind het een fantastisch parfum voor de wat warmere dagen.

 

Delen:
Secured By miniOrange