(~215 B)
De crossbody is mijn favoriete tas (en dit zijn mijn exemplaren!)

De crossbody is mijn favoriete tas (en dit zijn mijn exemplaren!)

Ik ben altijd dol op tassen geweest. Vooral in de periode van mijn modeblog kon ik héél veel geld uitgeven aan een tas. Inmiddels vind ik dat heel erg lastig (ik twijfel bijvoorbeeld al maanden over een tas van Marc Jacobs), maar dat komt ook omdat ik redelijk verzadigd ben. Ik heb een favoriete tas en eigenlijk komt niets daarbij in de buurt. Sterker nog: de tassen die ik daarna heb aangeschaft, zijn ook nooit zo favoriet geworden. Ik heb een aantal grote tassen in mijn bezit, maar die gebruik ik vooral veel als ik op pad ga voor mijn werk. Dan kan ik gemakkelijk mijn laptop meenemen. Als ik gewoon onderweg ben, zie je me negen van de tien keer met een crossbody. Dat vind ik echt het meest fijn.

Het fijne aan deze tas vind ik dat ik mijn handen vrij heb. Ik heb geen zin (meer) om met een tas in mijn handen te lopen en vind een schoudertas ook niet altijd even lekker zitten. Als ik wat langer met de jongens wegga en veel spullen meesleep pak ik wel een grote shopper, maar over het algemeen probeer ik het met een crossbody. En je zal je verbazen hoeveel ik in mijn Louis gepropt krijg, haha.

In de loop der jaren heb ik een paar prachtige exemplaren weten te verzamelen. De Louis Vuitton is absoluut mijn favoriet, daar kan geen tas tegenop. De tas is mega ruim, combineert overal goed bij en ik ben dol op het model. Sinds ik hem vier jaar geleden heb aangeschaft, is er nog geen week voorbij gegaan dat ik hem minder dan vijf keer gebruikte. Als je een vakantie niet meetelt, dan. Voor de rest probeer ik wat af te wisselen met de andere tassen, maar dat vind ik echt heel moeilijk. Ik neem er absoluut geen afscheid van, maar ik leg niet zomaar mijn favoriet aan de kant, haha.

Ik ga je mijn verzameling crossbody bags laten zien!

Dit zijn ze allemaal! Een mooie verzameling, al zeg ik het zelf. Redelijk basic en prima met alles te combineren.

Deze tas van Proenza Schouler blijft prachtig. Er kan niet zo heel veel in maar steeds als ik hem pak, besef ik weer even hoe mooi ik hem vind.

Ik weet nog steeds niet helemaal of dit een miskoop is geweest. Deze tas van Chloé is práchtig, maar ik gebruik hem gewoon niet zo vaak. Als ik hem wel om heb, vind ik hem wel heel erg mooi… Ik moet mezelf misschien even dwingen om deze beneden te leggen en een paar dagen achter elkaar te gebruiken. Hij is wel heel gevoelig voor vlekken, zoals je kunt zien. Ik heb hem de laatste tijd ook wel íets vaker gebruikt dan eerder het geval was.

Toen dit tasje binnenkwam vond ik hem onwijs klein, maar het blijkt een mega fijne tas te zijn! Ik kocht hem in de sale van Fabienne Chapot en ben er dol op. Ik neem deze vooral veel mee tijdens vakanties, maar heb fases dat ik hem wekenlang afwissel met mijn Louis Vuitton tas.. Leuke, vrolijke print!

De Celine tas heb ik heel vaak gebruikt, maar inmiddels pak ik hem niet zo heel veel meer. Het is wel een heel handige tas met de drie vakken! Gewoon een heel mooi basic exemplaar en ik weet zeker dat ik er spijt van krijg als ik hem weg doe.

Deze tas van Fabienne Chapot is een slag groter dan de tas met print die ik ook heb. Ik heb deze altijd mee tijdens vakanties, weekendjes weg of kampeermomenten. Ook met festivals of concerten gaat deze altijd mee. Een basic leren tas waar echt veel in past. Fijn model!

Tsjah, dit blijft mijn absolute favoriet. Echt een tas die ik dagelijks gebruik en ik kan echt niet meer zonder!

Van Omoda kreeg ik afgelopen week deze tas als cadeau toegestuurd. Echt een superleuk model en een frisse kleur voor de zomer. Hier ben ik heel blij mee!

Delen:
Secured By miniOrange