(~215 B)
10 x waarom ik zo hou van de herfst

10 x waarom ik zo hou van de herfst

Hoera, het is herfst! Ondanks dat ik het heerlijk vind om in de zomer te genieten van de warmte en de jurkjes, vind ik de herfst misschien nog wel veel leuker. Oké, de regen kan me gestolen worden, maar voor de rest geniet ik altijd enorm van deze heerlijke tijd. Ik ga je vertellen waarom!

1. Ik hou enorm van jassen en vind het heerlijk dat ik weer meer aan kan dan een denim of leren jas. Ik hou van teddycoats, mooie mantels en warme puffy jassen. In mijn modeblogtijdperk kocht ik meerdere jassen per seizoen en die fase ben ik een beetje voorbij, maar ik blijf een zwak houden voor jassen. Na twee jaar geen jas te hebben gekocht, ben ik afgelopen weken weer gezwicht. Ik kocht een mintgroene puffy jas en bij bonprix koos ik voor deze heerlijke, grote teddyjas in prachtige herfsttinten. Het is echt zo’n jas waar je je heerlijk in kunt verstoppen en daar hou ik van. Terwijl ik bij jurkjes altijd wel kijk naar het model en of het afkleedt, kan het met jassen niet groot genoeg zijn.

In deze outfit draag ik tevens een jeans en schoenen van bonprix. De laarsjes zijn dé trend van het seizoen. Je ziet overal chelseaboots en ik vind het superleuk. Ik heb wel vaak het probleem met mijn kuiten dat de bovenkant van de laarsjes te strak zijn, maar het fijne van dit paar van bonprix, is dat het sluit met een rits. Hierdoor sluit het niet zo strak aan de bovenkant tegen je huid aan. Ik vind het ook top dat ze gevoerd zijn. Heerlijk warm om door het bos te slenteren. Via mijn persoonlijke link shop je deze leuke items!

2. Over het bos gesproken: ik vind het heerlijk om tijdens de herfstmaanden door het bos te slenteren. De kleuren zijn prachtig en ik word heel erg blij van de seizoenswissel.

3. De combinatie kou en zon is mijn favoriet, denk ik. Natuurlijk vind ik het leuk om met 25 graden in de zon een boekje te lezen, maar ik kan er niet meer zo goed tegen als ‘vroeger’. Inmiddels geef ik dus echt de voorkeur aan de kou in combinatie met een zonnetje. Zó fijn!

4. Ik ben een echt binnenmens. Ook al zeggen ze dat niemand een binnenmens is, kan ik beamen dat je mij gerust een hele week binnen kunt opsluiten. Ik vind het heerlijk om me op de bank te nestelen met een kop koffie, een boek en een kleedje. Daar lenen die herfstavonden zich goed voor.

5. Niet alleen Skyler is dol op hoodies; ook ik draag eigenlijk niks anders momenteel. Mijn geprinte jurken hebben grotendeels weer plaatsgemaakt voor een zwarte jeans met hoodie en Nikes en I love it!

6. Ik heb in de herfst veel minder last van ‘iets moeten’. Ik hoef niet naar buiten, ik hoef niet op pad, ik hoef niet overal mijn gezicht te laten zien. De zomer staat toch een beetje gelijk aan sociale activiteiten, veel buiten zijn en dingen ondernemen. Geen FOMO voor mij in de herfst!

7. Ik heb een zwak voor ‘goede’ televisie en vind het daarom heerlijk dat we niet te maken hebben met reclames en alle tv-zenders weer met leuke, nieuwe programma’s komen. Hoe slechter, hoe beter, haha.

8. Oktober en november zijn voor mij echt een beetje nostalgische maanden. Ik denk veel terug, denk aan dingen die ik nog wil doen, die nog komen en hak vaak knopen door in deze maanden. Ik voel me iets meer vermoeid en ben dan extra veel met mezelf bezig. Ik maak eigenlijk de meest belangrijke keuzes in dit seizoen, omdat er opeens weer ruimte is in mijn hoofd. Ik vind het ook heerlijk om wat leuke dingen te plannen zoals concerten en vakanties. Leuke voorpret! (mits Corona het allemaal toelaat).

9. Chocoladepepernoten! Het is vaak wel een seizoen waarin ik iets meer snoep dan normaal, haha.

10. De kinderen zijn zo blij! Ja, het is allemaal wat stressvol met de komende feestdagen, maar de jongens zijn in de herfst altijd heel erg blij en enthousiast. Skylers verjaardag, Maddox die nu helemaal into Sint-Maarten is, het aftellen naar Sinterklaas en de spanning die daarbij komt kijken… Het is hard werken tijdens de herfstmaanden, maar de kinderen en hun eigen wereld maken alles goed!

Delen:
Secured By miniOrange