(~215 B)

SpeelgoedSpeelgoed

Volg gratis een webinar van How2Talk2Kids

Volg gratis een webinar van How2Talk2Kids

Het boek van How2Talk2Kids heb ik de laatste paar dagen enorm vaak genoemd. Ik heb hem zelf weer op mijn nachtkastje liggen om af en toe door te bladeren. Communiceren met kinderen lijkt niet heel moeilijk maar als je wat moe bent, als de kinderen niet willen luisteren of als er enorm veel strijd is waar jullie niet uitkomen, kan het handig zijn om de manier waaróp je communiceert eens te bekijken. Dat schreeuwen geen zoden aan de dijk zet weten we allemaal, maar als je bepaalde dingen verkeerd verwoord kunnen kleintjes ook al van slag zijn. Het kinderdagverblijf van Maddox, CompaNanny, werkt ook met deze methode en ik kreeg een ontzettend leuke mail over een webinar van How2Talk2Kids. Ik mailde iemand van CompaNanny met de vraag of de webinar ook open was voor mensen zonder connecties met dit bedrijf en al gauw kreeg ik een mail terug dat het totaal geen probleem was om dit met mijn volgers te delen. En daar maak ik graag gebruik van want ik weet dat jullie dit ook heel erg tof gaan vinden.

Van How2Talk2Kids heb ik al eens een verkorte cursus mogen volgen die enorm tof en leerzaam was. Echter is dit zo’n mooie maar ook moeilijke manier van communiceren als het niet geheel eigen is, dat een opfrissing totaal geen kwaad kan af en toe. Dat kan door middel van het boek How2Talk2Kids, maar nu geven ze ook de mogelijkheid om een webinar te volgen. Gratis! Namens How2Talk2Kids biedt CompaNanny jullie de mogelijkheid deel te nemen aan een webinar op dinsdagavond 24 september van 20.00 tot 21.00 uur. In deze interactieve live-uitzending geeft opvoeddeskundige Heleen de Hartog je een introductie in de methode How2Talk2Kids. How2Talk2Kids leert je anders praten met, en luisteren naar je kind, zodat je kind meer zelfvertrouwen krijgt en de band tussen jullie verdiept.

De officiële methode bestaat uit 6 bouwstenen en een workshop bestaat uit zes avonden van twee uur voor een prijs van 350 euro. Tijdens de gratis webinar geeft Heleen een introductie op de eerste bouwstenen en geeft daarbij praktijkvoorbeelden:
Bouwsteen 1: omgaan met negatieve gevoelens
Bouwsteen 2: stimuleren tot coöperatief gedrag

Je kunt ook jouw vragen stellen aan Heleen.

Een korte variant, maar zeker een mooie inleiding op deze methode. Als je daarna zorgt dat je het boek in huis hebt, weet ik zeker dat je een heel mooi begin kunt gaan maken. Ik heb hem in de agenda staan en ben er zeker virtueel bij. Vind je dit reuze interessant, dan kun je altijd eens kijken naar de workshop!

Aanmelden kan hier. Bedankt CompaNanny en bedankt How2Talk2Kids!

Het boek How2Talk2Kids vind je hier.
Er is ook een variant voor als je meer kinderen hebt en de rivaliteit wil beperken: die vind je hier.

Dit bericht is niet gesponsord. Wel maak ik gebruik van affiliatelinks, zodat ik een kleine commissie ontvang als je de boeken via mijn link bestelt.

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Comments

 1. Ivy
  14 september 2019 / 07:37

  Dank je! Ik heb zelf het audioboek een paar keer geluisterd en vond het heel verhelderend. Deze stuur ik door naar mijn man!

 2. 14 september 2019 / 09:42

  wat een goed idee en denk dat een hoop ouders hier iets aan hebben

 3. Dominique
  14 september 2019 / 13:12

  Mooi dat je dit met ons wil delen! Ik ga zeker een kijkje nemen.