Elf favoriete Vloggers/Instagrammers

Elf favoriete Vloggers/Instagrammers

Als ik moet kiezen tussen blogs en vlogs ga ik absoluut voor het eerste. Ik vind het heerlijk om te lezen en vind vlogs toch altijd wel veel tijd in beslag nemen die ik ook kan besteden aan andere dingen. Maar I can’t help it: zo af en toe even voor een vlog gaan zitten vind ik heerlijk. Inmiddels heb ik een paar favorieten die ik met jullie ga delen.

Regelmatig krijg ik de vraag of ik ook eens wil gaan vloggen. Regelmatig heb ik ook al eens de videostand van mijn camera ingedrukt om een vlog op te gaan nemen. Maar regelmatig heb ik ook heel snel het schermpje weer dicht geklikt, de beelden gewist en ben ik weer een artikel gaan schrijven. Iets met ‘schoenmaker blijf bij je leest’. Ik ben dol op schrijven, kan het aardig goed (al zeg ik het zelf) en zodra er een camera op me gericht wordt voel ik me zo ontzettend ongemakkelijk. En ja, dan moet je het gewoon niet doen. Wie weet komt het moment nog eens. Ooit. Tot die tijd heb ik dagelijks blogs en die worden gelukkig ook heel erg gewaardeerd.

Terug naar het onderwerp: ik heb een aantal favoriete vloggers waarvan ik eigenlijk geen één video oversla. Het zijn ook vaak de eersten die ik aanklik als ik even een momentje ‘YouTuben’ plan. Vandaag deel ik ze met jullie, in willekeurige volgorde. Ik denk dat eigenlijk iedereen wel bekend bij jullie is. Ik volg alleen Nederlandse mensen en het zijn zeker niet de kleinste… Naast hun kanalen, zijn dit ook de mensen die ik heel erg graag volg op Instagram. Die zal ik er dan ook bij vermelden.

Annemerel

Annemerel woont alleen, traint als een malle als een topatleet en staat qua leven ontzettend ver van me af. Maar ik vind haar zo leuk! Ze komt heel oprecht en lief over en ik volg haar avonturen graag. Een ver-van-mijn-bed-show en daarom misschien wel heel interessant om naar te kijken. Haar blog vol ik echt al járen en haar vlogs vind ik ook heel erg gezellig. Ik ben heel even gestopt met abonneren toen het me niet meer aansprak maar momenteel bekijk ik alles weer.

Hier vind je haar kanaal.
Dit is haar Instagram-account.


VeraCamilla

Ik HOU van VeraCamilla. Ook Vera volg ik al jaren en heb ik ook al een aantal keer gezien en gesproken op evenementen. Vera is positief, enthousiast, straalt de laatste tijd één en al zelfliefde uit en ik vind haar gewoon fantastisch. Af en toe heeft ze een vlog op haar kanaal maar sinds een paar weken is ze fanatiek aan het weekvloggen. Behalve deze video’s bekijk ik eigenlijk ook de andere video’s. Zelfs die over beauty, waar ik helemaal niks mee heb. Puur omdat ik haar enthousiasme en humor zo top vind.

Hier vind je haar kanaal.
Dit is haar Instagram-account.


De Huismuts

Uiteraard mogen er geen moeders ontbreken in mijn lijstje. Rachel van De Huismuts volg ik eigenlijk al vanaf het begin en ik vind het superleuk om te kijken hoe zij haar leven leidt. De balans tussen werk en privé, de balans tussen het gezinsleven en de vrienden en familie, de activiteiten die ze onderneemt met haar gezin, de interieurinspiratie. Rachel is leuk! Ik geloof dat Rachel zelfs een van de eerste was die wist dat ik zwanger was van Maddox, omdat we elkaar tegenkwamen op een event. Ik al met een buikje en de woorden nog niet naar buiten gebracht, haha.

Hier vind je haar kanaal.
Dit is haar Instagram-account.


BillieRose

Rosanne verdient wat mij betreft veel meer volgers. Ze is lief, ziet er altijd uit om door een ringetje te halen en haar gezin is echt geweldig om te volgen. De liefde spat van het beeldscherm af. Wat ik ook zo fijn vind om te zien is dat ze midden in de stad wonen, beiden voor zichzelf werken, graag thuis zijn en een relaxt leven leiden. Veel wandelingetjes, koffiedates en thuis werken met de kleine man om hen heen. Ze komen zo lekker normaal over en daar hou ik wel van.

Hier vind je haar kanaal.
Dit is haar Instagram-account.


Talk to the hand #nopics #teamzonnebril #bilieroseontour

Een bericht gedeeld door Billie Rose (@billierose) op

Wil & Tien

Natuurlijk mogen Willemijn en Martine niet ontbreken! Ik kijk de vlogs van hen beiden en vind het heel jammer dat ze minder zijn gaan bloggen. Ook hun geschreven teksten vond ik namelijk altijd de moeite waard. Maar dat hebben ze gedaan met een reden; er komt een boek! Ik ben heel benieuwd naar het resultaat en vind het leuk dat ze ons meenemen in dit project in de vlogs. Werk en het gezinsleven staan centraal in de video’s en omdat de meiden zo gezellig zijn, voelt het echt alsof ik naar vriendinnen zit te kijken. In het echt zijn dit ook nog eens leuke en gezellige vrouwen, dus wat mij betreft onmisbaar in mijn lijst.

Hier vind je hun kanaal.
Dit is het Instagram-account van Martine en dit die van Willemijn.


Claire Lucia

Nog zo iemand die behoorlijk ver van me af staat, maar die wel iets doet waar ik van droom; Claire woont voor anderhalf jaar alleen in New York! Ik heb vorige keer, toen ze daar voor een paar maanden was, al haar avonturen op de voet gevolgd en doe dat nu weer. Ik vind Claire enorm grappig, ze komt op me over als iemand die alles doet om haar perfecte leven te leiden en iedere keer ben ik weer blij als er een vlog online staat. Alsof ik er dan ook een beetje bij ben, in de grote stad.

Hier vind je haar kanaal.
Dit is haar Instagram-account.


Happy face at my happy place

Een bericht gedeeld door CLAIRE LUCIA SIMON ★ (@clairelucia) op

DaddyHox

Naast De Huismuts volg ik ook haar man, Willem, graag op YouTube. Hij is begonnen met vloggen op Bali en heeft toen echt een beetje mijn hart gestolen met de fantastische drone-beelden. Nu ze weer thuis zijn heeft hij het vloggen doorgepakt en het is interessant om te zien hoe alles door de ogen van een vader eruit ziet. Heel andere beelden dan bij Rachel en gezellig om naar te kijken. Soms wel een beetje druk, haha. Maar de mooie beelden maken alles helemaal goed.

Hier vind je zijn kanaal.
Dit is zijn Instagram-account.


CowiththeFlow

In het verlengde van Rachel en Willem: vriendin Co is ook aan het vloggen geslagen. Waarom ik haar zo interessant vind om te volgen is omdat ze stewardess is en overal vandaan aan het filmen is. Ze is méga grappig, komt heel relaxt en lief over en het is heel erg leuk om te zien hoe het er in die wereld aan toe gaat. En weer fijn om iemand zonder kids te volgen!

Hier vind je haar kanaal.
Dit is haar Instagram-account.


Experiences are so much better when you share them with someone you love..

Een bericht gedeeld door Co (@cowiththeflow) op

Monica Geuze

Met Monica heb ik een beetje een haat/liefde verhouding. Ik volg haar al sinds de allereerste vlog, heb toen heel wat video’s bekeken, ben een tijdje afgehaakt, ben weer gaan kijken, weer afgehaakt en nu sinds de weekvlogs weer aan het kijken. Vooral de laatste vlogs, van hoogzwanger zijn en moeder worden, vind ik heel erg leuk. Wat ik vooral interessant vind, is hoe ze haar leven nu gaat invullen nu haar dochertje er is. Ze was altijd buiten de deur, ging veel uit, at altijd in restaurants en nu ze een gezin heeft, vind ik het weer leuk om te volgen en ben ik gewoon ontzettend nieuwsgierig naar hoe ze haar leven gaat inrichten.

Hier vind je haar kanaal.
Dit is haar Instagram-account.


Niet. Ok. Hoeveel. Liefde. ❤️

Een bericht gedeeld door Monica Geuze (@monicageuze) op

Jamie Li

Natuurlijk, natuurlijk, natuurlijk! Jamie is leuk! Grappig, lekker zichzelf, twee mooie jongens, een leuke vriend, een dosis humor en een lekker hectisch leven. Heerlijk om te volgen! Jammer dat project dag-vloggen toen is gestopt want dat was helemaal een feestje.

Hier vind je haar kanaal.
Dit is haar Instagram-account.


Hey Paris ‍♀️

Een bericht gedeeld door Jamie Li (@mrsjamieli) op

Bibi Breijman

Oké, zal ik maar gewoon met de deur in huis vallen: ik heb een crush op Waylon en wil steeds iets van hem opvangen in de beelden, haha. Ik vond Bibi altijd al gezellig en lekker chaotisch om te volgen, maar nu ze met Waylon is én ze samen een kindje verwachten, kan ik mijn nieuwsgierigheid niet onderdrukken. Ik noem het beestje maar gewoon bij de naam. Vandaar de hekkensluiter van deze lijst!

Hier vind je haar kanaal.
Dit is haar Instagram-account.


Met m’n kleine en grote liefde ❤️ @joostkeet

Een bericht gedeeld door Bibi Breijman (@bibibreijman) op

Share:

8 Reacties

 1. 25 juli 2018 / 19:57

  leuk lijstje en volg er ook een paar met veel plezier!!

 2. Bianca
  25 juli 2018 / 20:09

  Leuk deze lijst. Ik volg er ook een aantal van. Maar vooral de blogs. Zou je daar eens een lijstje van kunnen maken wie jij volgt?

 3. 25 juli 2018 / 21:15

  Goed lijstje! Ik volg ze bijna allemaal trouw haha!

 4. 26 juli 2018 / 08:59

  Leuke lijst! Ik ken ze allemaal van naam, maar volg ze niet allemaal. Wat je trouwens schrijft over haat/liefde met Monica herken ik! Same hier!

 5. 26 juli 2018 / 20:25

  Annemerel volg ik precies om dezelfde reden als jij, ze is leuk en ik ben zo niet sportief. Vera ook trouwens! 🙂

 6. 27 juli 2018 / 15:48

  Hahaha die reden die bij Bibi staat is voor mij ook precies de reden waarom ik weer haar vlogs kijk, no shame! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.