Noppies Maternity fall/winter

Noppies Maternity fall/winter

Tijdens mijn zwangerschap van Skyler droeg ik voornamelijk kleding van H&M en Asos. De broeken van H&M zaten perfect en in combinatie met basic shirts en een jasje was ik al gauw klaar. Ook vond ik jurkjes onwijs fijn om te dragen. Daar komt je zwangere buik altijd mooi in uit en in combinatie met een leren jas en stoere boots heb je al gauw een geweldige look te pakken. Maar naast H&M en Asos zijn er natuurlijk ook veel andere merken te vinden waar je terecht kunt voor mooie zwangerschapskleding. Ik heb al vaker gezegd dat ik Mamalicious heerlijk vind, maar ook Noppies is absoluut een naam om te onthouden als je op zoek bent naar mooie zwangerschapskleding.

Hieronder zie je de nieuwste herfst- en wintercollecties van Noppies en het ziet er allemaal fantastisch uit. De jassen zijn niet helemaal mijn smaak maar de jurkjes en broeken zijn wel echt mijn ding. Omdat het hier om een wintercollectie gaat en we natuurlijk ook weer het feestseizoen in gaan, zie je in de collectie ook veel nette jurkjes en mooie bloesjes. Ideaal voor die ene borrel op je werk, tijdens de Kerstdagen of met een feestje tijdens Oud & Nieuw. De kanten top is echt geweldig en ook de blauwe dikkere jurk zal het erg goed doen.

De hele collectie staat nu al online en als ik de beelden bekijk, zijn het toch vooral de basic stukken waar ik voor zwicht. Mooie tops, fijne gestreepte items, een gave zwarte kokerrok en natuurlijk jeans. Het is allemaal ietsje duurder, maar zeker niet onbereikbaar. Bovendien verkopen ze online ook merken als Esprit en Supermom.

Kijk mee naar alle beelden! Wat vind jij ervan? Droeg/draag jij Noppies tijdens je zwangerschap?

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

unspecified

Share:

4 Reacties

 1. 16 september 2016 / 06:14

  Leuke lijn. Ik had tijdens mijn zwangerschap ook eea van Noppies en sommige ding drash ik nu nog (borstvoedingskleding). Zit fijn en blijft mooi!

 2. jessica
  16 september 2016 / 09:47

  O wauw leuke collectie !

 3. Pascalle
  16 september 2016 / 10:19

  Ik ben momenteel 22 weken zwanger, en vind de noppies positiekleding erg gaaf, maar toch echt te duur! Misschien ook omdat dit m’n tweede en laatste zwangerschap zal zijn, ik vind het zonde om 129 euro voor een winterjas uit te geven die ik maar 1 winter zal dragen.
  Ik koop het liefst mamalicious tops en H&M jeans en basics. Inderdaad voornamelijk combineren met m’n zwarte leren jasjes!

 4. Sabien
  16 september 2016 / 10:44

  Hele leuke collectie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *