Mommyhood bestaat 4 jaar: win een Sleepyhead!

Mommyhood bestaat 4 jaar: win een Sleepyhead!

Op 4 juni 2013 stond het eerste artikel online op Mommyhood en ging ik live met de site. Ik heb het al vaker gezegd, maar de bedoeling was om alleen de site bij te gaan houden tijdens mijn zwangerschap en daarna weer te stoppen. Ik had toentertijd mijn handen vol aan Styleguide, de website waar ik op dat moment mijn brood mee verdiende. Omdat ik een plekje zocht om mijn zwangerschapsverhalen te delen, begon ik Mommy To Be. Maar mijn liefde voor de site, voor het schrijven over het moederschap én de bezoekersaantallen bleven maar groeien en toen Skyler eenmaal geboren was, kon ik er geen afstand meer van doen. Inmiddels zijn we vier jaar verder, heet het nu Mommyhood, trekt de site maandelijks 35.000 unieke bezoekers, werk ik samen met de meest prachtige merken en ben ik twee prachtige kinderen rijker. Styleguide is naar de achtergrond geschoven zodat ik meer tijd heb voor Mommyhood en dat werpt zijn vruchten af. Mommyhood is momenteel de site waar ik het meest voor voel, waar ik de meeste samenwerkingen voor binnenhaal en waar ik het liefste voor schrijf. En dit derde kindje is vandaag vier jaar oud. Dat moeten we vieren!

Zoals jullie weten ben ik groot fan van het babynestje van Sleepyhead. Dit hebben jullie afgelopen vrijdag in mijn review nog kunnen lezen. En hoe leuk: om te vieren dat Mommyhood vandaag vier jaar bestaat mag ik er eentje verloten onder mijn volgers! Het gaat om de Deluxe-variant, voor kindjes van 0 tot 8 maanden, met de hoes Pristine White. Een witte, neutrale hoes met goudkleurige letters.

Schermafbeelding 2017-06-02 om 13.00.38

De Sleepyhead is ontworpen om baby’s een veilige, knusse en rustgevende omgeving te bieden. Baby’s kunnen rusten, spelen en een loungen zonder beperkingen van gespen en afleidingen van felgekleurde toeters en bellen. De nestjes zijn uitvoerig getest en in mijn artikel ga ik daar iets dieper op in. Door de praktische afmetingen van 75 x 45 x 12 cm en het gewicht van slechts 1,7 kg is de Sleepyhead makkelijk op te bergen en handig te vervoeren op reis. Het nestje is overal in huis te gebruiken, op reis en/of wanneer je bijvoorbeeld op visite gaat. Wij zijn er helemaal dol op en ik ben ontzettend blij dat ik mag samenwerken met zo’n mooi en leuk merk.

De hoes is afneembaar en kan gewassen worden in de wasmachine. Daarnaast zijn er losse hoezen te koop om de style van het nestje aan te passen. Deze Sleepyhead heeft een waarde van 139,95.

Wat je moet doen om kans te maken? Laat een reactie achter hieronder en zorg dat je juiste gegevens zijn ingevuld in de daarvoor bestemde vakjes. Daarnaast waarderen we het als je zowel mij als Sleepyhead op Instagram volgt. That’s it. Meedoen kan tot en met 18 juni 23:59 uur.

Bedankt Sleepyhead, voor het beschikbaar stellen van deze mooie prijs!

Share:

327 Reacties

 1. Michelle Harms
  4 juni 2017 / 06:13

  Jaaaa, leuk ik doe graag mee!!
  Leuke actie!!!

 2. Marloes Beljaars
  4 juni 2017 / 06:16

  Wauw wat een mooie prijs! Zelf heb ik al een sleepyhead voor mijn zoontje maar anders had ik het wel geweten!! Heel tof! 🙂 Groetjes

 3. Lisanne
  4 juni 2017 / 06:29

  goeiemorgen!
  jaa ik doe graag mee!

 4. Susan
  4 juni 2017 / 06:30

  Oh wat een mooie prijs! Mijn man en ik willen heel binnenkort gaan proberen zwanger te worden van een tweede kindje en ik weet zeker dat ik de Sleepyhead moet hebben zodra ik in verwachting ben. Onze eerste dochter sliep zo onrustig en zou hier zoveel baat bij hebben gehad!

 5. Annelieke
  4 juni 2017 / 06:46

  Gefeliciteerd met de site!! Door jouw positieve verhalen over de sleepyhead staat dit nu op mijn verlanglijstje voor baby 2 die in november komt! Er 1 winnen zou fantastisch zijn!! En aangezien ik volgende week jarig ben ook nog eens een mooi cadeau

 6. Claire
  4 juni 2017 / 06:59

  Gefeliciteerd met je derde kindje :)! Ik volg je al jaren, omdat ik je verhalen zo herkenbaar vind. Mijn dochtertje van 1,5 is een hele slechte slaper, nog steeds. Ik ben nu opnieuw zwanger en in oktober uitgerekend en hou mijn hart vast haha. Ik hoop zo dat het dit keer beter gaat, maak me er ontzettend druk over! Ik denk dat de sleepyhead voor ons ideaal zou zijn, want mijn dochtertje sliep ook vanaf het begin tussen ons in op een aankleedkussen (waardoor ik vervolgens maandenlang geen oog dicht deed uit angst dat ze niet meer zou ademen..). Heb er zelf al over nagedacht om hem aan te schaffen, maar ik vind het zo’n grote uitgave. Het zou super zijn om hem te winnen! Succes met de site, hoop dat je er nog heel lang mee doorgaat :)!

 7. Marije
  4 juni 2017 / 07:01

  Gefeliciteerd met deze geweldig mijlpaal! Ik volg je al een tijdje en nu ik in verwachting ben van onze dochter zijn de verhalen/reviews meer dan welkom.

  Het zou dan ook super zijn om de sleepyhead te mogen winnen voor ons meisje dat we in oktober verwachten.

 8. J.orina
  4 juni 2017 / 07:02

  WoW dit betekend dat ik ook al 4 jaar alles lees ! Mooie prijs, ik doe mee voor baby twee (nog in de maak)…
  Zo leuk, ik loop met beide kinderen net achter je aan, gefeliciteerd meid en een wel verdiend schouderklopje !

 9. Joyce
  4 juni 2017 / 07:15

  Ooo wauw! Wat leuk dat je met hun mag samenwerken!
  Gefeliciteerd met het vierjarig bestaan van de site.
  Ik heb door jouw enthousiasme zelf een sleepyhead aangeschaft dus doe niet mee met de winactie, maar wilde je toch even feliciteren!

 10. Larissa
  4 juni 2017 / 07:19

  Oh Wow wat een toffe prijs voor ons babietje begin 2018!

 11. Maria
  4 juni 2017 / 07:21

  Ja, vier jaar alweer?! Wat gaat de tijd hard! Graag waag ik een kansje om deze mooie nestje te winnen.
  Ik heb ‘m zelf voor mijn dochter met veel plezier gebruikt (roze hoes), maar doe mee voor mijn vriendin die net een paar dagen is bevallen! Een betere kraamcadeau is er niet!

  X

 12. Nienke
  4 juni 2017 / 07:27

  Ohh wat n leuke actie!! :))
  Gefeliciteerd met je oudste “kindje”!
  Ik ben zwanger van onze eerste en een Sleepyhead staat hoog op m’n babyuitzetlijstje! Zelf houd ik er ook van om lekker een coconnetje van m’n dekbed te maken als ik slaap, heerlijk dat geborgen gevoel! Kan me voorstellen dat dat voor een baby nog véél belangrijker is dus ik doe graag mee!

 13. Inez
  4 juni 2017 / 07:43

  Gefeliciteerd!

  Ik ben vanaf het begin een trouwe volger en toen ik zelf zwanger werd had ik erg veel aan jouw site.
  Ik maak erg graag kans op de Sleepyhead!
  Ik heb er eentje geleend toen mijn zoontje net geboren was en wil sindsdien echt heel graag een eigen voor de tweede.

  Ik volg jou & sleepyhead allebei op Instagram.

 14. Kirsten
  4 juni 2017 / 07:50

  Gefeliciteerd Shirley, 4 jaar alweer. Ik volgde je af en toe, maar nu ik 26 weken zwanger ben, neem ik dagelijks een kijkje op je site. Voor leuke ideetjes voor onze baby, maar ook om jouw verhalen met 2 jongens te horen.
  Een sleepyhead staat bovenaan mijn wensenlijstje voor de baby. Ik doe dus heel graag mee aan jouw winactie.

 15. Joor
  4 juni 2017 / 07:57

  Gefeliciteerd met deze mijlpaal! Ik lees je artikelen altijd met veel plezier! Ik zou graag meedoen met deze winactie voor ons tweede kindje. Ik ben erg benieuwd geworden na jouw enthousiaste review! Volgen op instagram kan ik helaas niet omdat ik geen account heb (dat bestaat nog haha ;)).

 16. Stephany
  4 juni 2017 / 08:00

  Gefeliciteerd! Ik volg je nu al 3 jaar en ben net bevallen van mijn 2e kindje. Dus die sleepyhead zou hier echt heel goed van pas komen! Ik heb alleen geen Instagram, dus ik hoop dat deze reactie voldoende is.

 17. Preggo
  4 juni 2017 / 08:01

  Wat een mooie prijs & natuurlijk gefeliciteerd.
  Na je review ben ik er toch wel wild van geworden maar vind hem gewoon echt te duur, toch zou een sleepyhead welkom zijn voor onze kleine meid die in Oktober zal komen.

 18. Ilse
  4 juni 2017 / 08:05

  Gefeliciteerd met het jubileum van je blog! Leuk! Ik doe graag mee aan deze winactie voor mijn newborn.

 19. Ivy
  4 juni 2017 / 08:09

  Ha, wat leuk! Sinds je eerste berichten over de Sleepyhead, wist ik, die wil ik ook baby 2! Gefeliciteerd met je blogverjaardag. Ik volg je niet al die tijd. Sinds juli 2014 denk ik, toen ik zwanger was van mijn eerste. Ik vind eigenlijk al je artikelen leuk, behalve de kledingartikelen. Ik haal eigenlijk alles van de Hema :P. Af en toe wat favoriete speelgoed artikelen vind ik handig om een beetje inspiratie op te doen voor mijn kinderen!

 20. Nele Willemaerts
  4 juni 2017 / 08:10

  Mijn beste vriendin is zwanger van haar eerste kindje, wat zou ik dit graag voor haar winnen!

 21. Mendy
  4 juni 2017 / 08:12

  Gefeliciteerd!! Wat wil ik deze graag winnen zeg! Vandaag precies 30 weken zwanger van nr 2. Ik heb heel erg last van nesteldrang en hoe toepasselijk is dan een babynestje van Sleepyhead winnen?! Dan komt de baby in een gespreid bedje…uhh nestje;-)

 22. Marie
  4 juni 2017 / 08:12

  Van harte gefeliciteerd! Ik doe graag mee!

 23. Willeke
  4 juni 2017 / 08:13

  Gefeliciteerd Shirley! Ik volg je al een poosje. Alleen niet via instagram, daar heb ik geen account op. Ik zou deze sleepyhead heel graag willen winnen. Ik heb er namelijk hele goede ervaringen mee met mijn werk (kraamverzorgster). Ik heb het al vaak als tip aan een gezin gegeven. Baby’s hebben de eerste dagen alleen maar veiligheid en nabijheid nodig. en zo’n nestje bied dat zeker!

 24. Rianka
  4 juni 2017 / 08:14

  Wat een leuke winactie! Eentje om niet voorbij te laten gaan. Waarom? Ik heb een lief broertje van 22 jaar die dit jaar voor het eerst vader word. Ze hebben helaas niet veel onwijs veel ruimte en de sleepyhead zou echt een uitkomst voor ze zijn! Zowel in bed als op bijvoorbeeld de bank!

 25. Meike
  4 juni 2017 / 08:14

  Gefeliciteerd met je vierjarig bestaan. Ik doe graag mee met de winacties voor de babyboy die we over een paar weken verwachten.

 26. Kim
  4 juni 2017 / 08:14

  Wat leuk! Ik zag de babynestjes wel eens op instagram volgen maar na jouw post kwam ik er pas achter wat het precies was! Wij zijn uitgerekend in november, na een jongen volgt er nu een meisje! En omdat Xavi zo lastig sliep zou een sleepyhead extra handig zijn zodat ons meisje een vast slaapplekje heeft!

 27. Mirella
  4 juni 2017 / 08:15

  Wow!ik doe heel graag mee! Verwacht onze rweede mam 5 oktober en deze staat al sinds voordat ik zwanger was op mijn verlanglijstje!

  En natuurlijk van harte gefeliciteerd met het 4jarig bestaaan!

 28. Ivana de Jonge
  4 juni 2017 / 08:15

  Wat een leuke actie! Ik doe graag mee. Fijn voor het kindje wat elk moment kan komen . Fingers crossed…

 29. 4 juni 2017 / 08:16

  Ohhhh wij doen supergraag mee!!! Hoeraaaaa met je blogverjaardag… ik volg jou al van in het prille begin en daar heb ik nog geen moment spijt van gehad! Vaak ook geruststellend om te lezen dat onze zoontjes veel gemeen hebben! Duim duim duim dus!!!

 30. Anne-Wil
  4 juni 2017 / 08:16

  Gefeliciteerd met de afgelopen 4 jaar vol artikelen en wijsheden, graag wil ik meedoen met deze winactie omdat wij een tweede kindje verwachten, bij de eerste veel slaapproblemen gehad en hopelijk met de sleepyhead gaat het met het tweede kindje beter. Maar als ik hem win gaat hij eerst naar mijn lieve zusje die haar kindje over 2 weken verwacht.

 31. Frances huijsmans
  4 juni 2017 / 08:16

  Oeeeh dat zou super leuk zijn! Die lijkt me heel erg fijn! En ik zie Maddox er altijd graag in liggen!
  Ivy ligt nu Op een voedingskussen maar daar word ze nu wel een beetje groot voor haha.. dus ik doe ook graag mee!

 32. Lyske
  4 juni 2017 / 08:17

  Ik doe graag mee voor mijn schoonzusje! Mijn neefje heeft een slechte start en ligt nog in het ziekenhuis. Hoe fijn zou deze straks zijn als hij eindelijk is aangesterkt!

 33. Sanne
  4 juni 2017 / 08:17

  Gefeliciteerd met de verjaardag van je blog! 🙂

  Een baby die snachts beter slaapt dankzij de sleepyhead klinkt mij heeel fijn in de oren … mijn zoontje van 4 maand is een echte nachtbraker en ik wandel ondertussen rond als een zombie. Ik vind het een behoorlijk prijzig product, daarom nog niet zelf aangeschaft, maar ik zou hem dolgraag willen winnen!

 34. Elisabeth
  4 juni 2017 / 08:17

  Gefeliciteerd! Wat een prachtige site heb je met bijna dagelijks super leuke artikelen. Volgens mij heb ik er geeneen gemist! En zo’n heerlijk babynestje lijkt mij heerlijk voor ons derde kindje.

 35. Karima
  4 juni 2017 / 08:17

  Van harte gefeliciteerd!!
  Ik wil heel graag winnen, voor een hele goede vriendin. Ze is 30 weken zwanger en heeft de laatste tijd het een en andere mee moeten maken. Veel tegenslagen gehad. Ik weet dat t financiele plaatje het niet toe laat om zelf een sleephead te kopen en het zou extra leuk zijn als ik deze voor haar kan winnen. Ik weet dat het voor een enorme smile op haar gezicht zal zorgen. Misschien zelfs een teaantje. Dus ik hoop van harte dat zij de gelukkige is. Fingers crossed

 36. Jolijn Hoek-van de Giessen
  4 juni 2017 / 08:18

  Gefeliciteerd Shirley!! Waar ik in eerste instantie op Mommytobe Kwam omdat je een goed artikel had geschreven over eczeem tijdens de zwangerschap (toen zwanger van mijn 1e); ben ik blijven hangen en volg je nu al zeker 3 jaar! Ook nu ik zwanger ben van de 3e en inmiddels een ‘rot in het vak’ ben betreft zwanger zijn en baby’s, blijven je (soms persoonlijke) verhalen en reviews mij nog steeds boeien! Waar ik dus (hoe gek!) nog niet de ervaring heb van de Sleepyhead, zou dit een uitkomst zijn voor onze 3e die in november geboren gaat worden .

  Stop sowieso nog even niet met je heerlijke blog! Het is altijd even een lekker momentje om weer nieuwe artikelen te lezen op je blog! En.. een 5jarig jubileum moet zeker gevierd worden! Maar daar heb ik alle vertrouwen in! Zet m op en congrats!

 37. Carlijn van Burgsteden
  4 juni 2017 / 08:19

  Gefeliciteerd, een mooi cadeau om weg te mogen geven en warm nestje voor onze 2de dame/heer! Wie weet….

 38. Jonna
  4 juni 2017 / 08:19

  Jaaa, ik doe graag mee voor ons zoontje dat we in September verwachten!

 39. 4 juni 2017 / 08:19

  Joepie! Gefeliciteerd met het 4 jarige bestaan van je site! Hopelijk blijf je nog lang doorgaan, want ik kijk altijd weer uit naar je artikelen die je op een leuke manier schrijft en waarin je altijd open en eerlijk bent!

  Ook ik maak graag kans op de Sleepyhead! Door jouw foto’s op instagram van Maddox in de sleepyhead en het enthousiaste artikel erover, ben ik zelf ook erg enthousiast geworden.
  Ik kan hem denk ik goed gebruiken wanneer ons 2e kindje begin september komt!

 40. Marieke
  4 juni 2017 / 08:20

  Gefeliciteerd met deze Mijlpaal!
  En wat een leuke win actie!
  Ik ben inmiddels 13 weken zwanger van ons Wondertje.
  Ik vind het leuk om al jou blogs te lezen.
  De Sleepyhead staat boven aan mijn lijstje!
  Lijkt mij echt ideaal!

  Heel veel succes met de site!!

 41. Esther
  4 juni 2017 / 08:22

  Heeeeeel graag! Hoor van zoveel mensen dat dit super ideaal is. Zelf heb ik nog geen kindjes, maar mijn beste vrienden bevalt eind deze maand van haae eerste en wat zou dit een waanzinnig cadeau voor haar zijn!

 42. Cynthia
  4 juni 2017 / 08:24

  Hiep hiep hoera! Van harte gefeliciteerd! Wat gaat de tijd snel. Met zo’n 2,5 week hopen wij ons tweede meisje te mogen verwelkomen en ik – als sleepyhead zijnde – zou het erg fijn vinden als ons meisje ook een sleepyhead wordt haha! En hoe kan dat beter dan met dit fijne nestje? Ik lees er zoveel positiefs over dat ik er enorm nieuwsgierig naar ben. Fingers crossed!

 43. Janneke
  4 juni 2017 / 08:24

  Gefeliciteerd!! Ik volg je nu een tijdje en lees je artikelen met veel plezier :-). Wat een super leuke actie! Mijn eigen kindjes zijn helaas al te groot voor een Sleepyhead, maar ik doe graag mee voor mijn zus die zwanger is van haar eerste kindje 🙂

 44. Annemarie
  4 juni 2017 / 08:24

  Euh 4 jaar….volg ik je alweer zo lang? Gefeliciteerd Shirley en bedankt voor alles wat je gedeeld hebt. Ik doe graag mee aan je winactie. Deze broedkip wacht met smart (38 weken en 5 dagen) op haar tweede kindje. De sleepyhead is zo gaaf!

 45. Mama R
  4 juni 2017 / 08:25

  Gefeliciteerd met de site! Al ruim 3 jaar neem ik dagelijks even een kijkje en lees ik alles wat je schrijft. De sleepyhead zou fantastisch zijn voor ons 2e kindje.

 46. Evi
  4 juni 2017 / 08:25

  Proficiat met het 4-jarig bestaan van mommyhood!
  Ik verwacht mijn eerste kindje in januari en heb al enorm veel gehad aan het lezen van je artikels!
  Na het lezen van je review over de Sleepyhead was ook ik helemaal verkocht, het zou dan ook uiterst fijn zijn om deze in huis te hebben!

 47. Suzanne
  4 juni 2017 / 08:25

  Ik doe graag mee! Met een baby van 9 weken die vannacht 3 keer kwam drinken en een peuter van 2 jaar en 3 maanden lijken die lange nachten die jij maakt door slapen in de sleepyhead heerlijk! En het scheelt weer slepen als we op visite gaan bij familie, lijkt me heerlijk liggen voor onze prinses!

 48. Diana Bos
  4 juni 2017 / 08:26

  Gefeliciteerd met het 4 jarig bestaan!! Ik volg de site ook de gehele tijd al. Want wat zo grappig is is dat wij een beetje vergelijkbare zwangerschappen hebben gekend. Toen jij zwanger was van Skyler was ik zwanger van mijn zoon Senn. En hetzelfde met de zwangerschap van Maddox. Ik moet nu alleen nog een aantal weken. Zo fijn vond ik het om te lezen dat het bij jou ook niet over rozen ging na de geboorte en leuk om te lezen dat Skyler zich als een echte jongen ontwikkelde en nu zo ontzettend lief is als grote broer. Ik kan alleen maar hopen dat Senn dat straks ook gaat zijn. Het leeftijdsverschil is in iedergeval fijn. Ik hoop dat je nog een tijdje doorgaat met schrijven en wij mogen genieten van je reviews over nieuwe producten en mogen genieten over de verhalen van je mooie mannen. Veel plezier met het voorbereiden van jullie huwelijk!!! Dit van ons staat nu ook even on hold. Haha nog een overeenkomt

  En dit nestje zou ik heel graag winnen omdat ik ook zo hoop op heerlijke veilige slaapjes.

 49. Jenny
  4 juni 2017 / 08:26

  Gefeliciteerd met het vierjarig bestaan van de site!!! Ik krijg in september mijn tweede zoontje en bij mijn eerste kindje waren er nog geen sleepyheads. Door het artikel wat jij hebt geplaatst ben ik erg enthousiast geworden over de sleepyhead en moet ik die natuurlijk hebben voor mijn tweede boy!! Ik doe dus graag mee met deze winactie.

 50. Ruth
  4 juni 2017 / 08:27

  Wat een toffe actie! Daar doe ik graag aan mee. Helaas heb ik geen Instagram, dus daar kan ik je niet volgen, maar misschien is een reactie hier genoeg 🙂

 51. Ria
  4 juni 2017 / 08:27

  Wat leuk ik doe graag mee. Nu zwanger van ons tweede kindje ❤
  gefeliciteerd met je blog en volg je al lange tijd.
  Ik ga duimen want lijkt me super fijn te hebben.

 52. Ashley
  4 juni 2017 / 08:28

  Alweer vier jaar!! Tijd vliegt, vanaf het begin heb ik je blog gevolgd en Mommyhood/mommytobe kreeg steeds meer mijn interesse dan Styleguide.. Opmerkelijk hoe ik, en waarschijnlijk veel meer lezers, met jou meeleven en iedere keer met plezier je blogs leest. Ga vooral zo door! Het lijkt alsof je de oudere zus bent met baby advies hahaha
  Nu over de winactie.. Bij mijn eerste deed ik altijd een Voedingskussen met een elastiekje vast knopen en daar haar neerleggen tussen ons in.. ze sliep gewoon niet in haar wiegje. Toen zag ik de Sleepyhead bij jou voorbij komen en dat leek mij toch behoorlijk wat veiliger, alsnog geborgen en dichtbij je! Ik doe dan ook graag mee 🙂

 53. Michelle
  4 juni 2017 / 08:28

  Gefeliciteerd!!! Ik Joop dat mommytobe nog heeeeeeel lang blijft bestaan! Super leuke, interessante artikelen.
  Ik zou graag de sleepyhead willen winnen, lijkt mij z’n fijn product!

 54. Mariëtte
  4 juni 2017 / 08:29

  Gefeliciteerd met je blog verjaardag! Ik weet nog heel goed dat je hem begon en lees er nog graag!

  Ik doe heel graag mee voor ons tweede kindje wat wij over een week of 9 verwachten ♡

 55. Nikki Hoebe
  4 juni 2017 / 08:29

  Gefeliciteerd met de verjaardag van Mommyhood! Wat een leuke winactie! Ik doe mee!

 56. Lisanne
  4 juni 2017 / 08:30

  Gefeliciteerd met je vier jarig bestaan! Ik doe graag mee met deze leuke winactie! Ik ben in november uitgerekend van ons 1e kindje!

 57. Marianne
  4 juni 2017 / 08:30

  Gefeliciteerd met de 4-jarige mijlpaal!
  Vanaf dat ik zwanger wilde worden van mijn eerste kindje ben ik eerst mommy to be en later mommyhood gaan volgen (een jaar of 3 nu denk ik).
  Inmiddels een zoontje van 2 en 9 weken zwanger van de tweede. Wat heeft ons zoontje veel tijd bij ons in bed doorgebracht. Door de nachtvoedingen maar ook omdat hij die geborgenheid echt nodig had.
  Ik wist daarom ook meteen dat ik voor de tweede een sleepyhead wilde mede door de enthousiaste verhalen die ik van jou hoorde.
  Hoe gaaf zou het zijn om er dan eentje te winnen!!

 58. Irma
  4 juni 2017 / 08:32

  Heel graag. Vannacht heeft onze man van 6 dagen oud geslapen in een baby nestje,maar deze heb ik geleend dus een eigen nestje is welkom.

 59. Lisa
  4 juni 2017 / 08:32

  Wauw! Ik doe heel graag mee. Komt over een tijdje erg goed van pas!

 60. A. Vos
  4 juni 2017 / 08:32

  Ik doe graag mee alleen niet voor mezelf! Mijn broer en zijn vriendin verwachten half juli hun tweede kindje! Nu volg ik jou al een tijdje en sinds ik heb gezien hoe lovend jij erover bent gun ik ze dit ook voor hun tweede zoontje . Dan kan ik als tante al helemaal niet meer stuk haha

 61. Eva
  4 juni 2017 / 08:32

  Ik doe ook mee! Super leuk. Jouw insta volgde ik al. Ik ga gelijk bij sleepyhead kijken!

 62. Nadine
  4 juni 2017 / 08:34

  Hoera 4 jaar 🙂 Echt fijn dat mommyhood het zo goed doet, ik vond het destijds een hele stap naast Styleguide! Ik volg jou al een aantal jaar en Sleepyhead sinds een aantal weken (op Instagram). Het lijkt me een enorm fijn product om een kleintje een mooie start te bieden.

 63. Brenda
  4 juni 2017 / 08:34

  Gefeliciteerd met het 4 jarig bestaan van Mommyhood!! Wauw wat een super prijs en na jouw hele enthousiate review ben ik hier wel heel erg benieuwd na

 64. Melissa
  4 juni 2017 / 08:35

  Gefeliciteerd!!
  Ik doe graag mee voor deze prachtige Sleepyhead!

 65. Melanie van der Aa
  4 juni 2017 / 08:36

  Ik wil heeeeel graag meedoen aan deze gave actie!!

 66. Nancy
  4 juni 2017 / 08:36

  Wat ontzettend leuk!! En gefeliciteerd mer vier jaar mommyhood
  Ik zou graag willen winnen voor mijn zusje. Mijn zusje is zwanger van haar tweede kindje.
  Duimen maar!!

 67. Juliette
  4 juni 2017 / 08:36

  Hoi Shirley,
  Gefeliciteerd met mommyhood!
  Ik doe heel erg graag mee met deze win actie! Mede door jou ben ik overtuigd dat wij ook een nestje willen voor ons eerste kindje wat in oktober geboren gaat worden, zo spannend maar het lijkt me z’n fijn ding!!

  Groetjes Juliëtte

  P.s ga zo door want ik geniet van je verhalen en je foto’s!

 68. Lian
  4 juni 2017 / 08:37

  Ik doe heel graag mee! Wij proberen zwanger te worden van ons tweede kindje. Ons dochtertje sliep en soms nog steeds heel slecht. Het liefst tussen ons in en met de Sleepyhead gaat dat misschien beter!

 69. Annelien
  4 juni 2017 / 08:37

  Hip hip hoera!
  Proficiat met je vierjarig bestaan! Time flies when you’re having fun!
  Ik ben in verwachting van m’n eerste kindje en ben superbenieuwd naar hoe het zal zijn, maar ben ook wel een beetje bang voor de weinige slaap die pe te wachten staat. Mijn vriend was vroeger een weenbaby dus ik ben momenteel mij daar al op aan het voorbereiden (lees: inbakerdoeken, draagdoek,…). Zo’n Sleepyhead lijkt me ook hiervoor iets handig, maar evengoed als de baby nu geen weenbaby is, lijkt het me top om te gebruiken!!
  Ik vind het zeer leuk om al je verhalen en tips te lezen, waarschijnlijk ga ik er nog meer aan hebben eens de baby er is! Spannend!!!!
  Doe er nog vele jaren bij!!
  Xx

 70. 4 juni 2017 / 08:38

  Gefeliciteerd !! Ik lees met veel plezier al je artikelen. En hoop dat je dit nog heel lang gaat doen. Leest zo Lekker makkelijk weg. En handige tips.

 71. Marieke
  4 juni 2017 / 08:39

  Gefeliciteerd! Super leuk! Ik volg je pas sinds een paar weken (vlak voor de geboorte van Maddox) maar ik ben fan! Ben heel benieuwd naar de sleepyhead, zou ideaal zijn voor onze dochter die vandaag 4 weken oud is!

 72. Lonneke
  4 juni 2017 / 08:39

  Van harte met het 4 jarig bestaan van mommyhood. Wat een gave winactie. Ik zou de sleepyhead gunnen aan mijn goede vriendin die struggeld met een onrustige kindje (4 weken oud). Misschien biedt de sleephyhead uitkomst.

 73. Marijse
  4 juni 2017 / 08:39

  Hoi!! Ik doe heel graag mee! Ik ben nu 23 weken zwanger en dus druk bezig met de baby uitzet. Zn geweldige sleepyhead zou echt een top cadeau zijn! Fijn weekend!

 74. Thea
  4 juni 2017 / 08:41

  Zo lastig om hieraan mee te doen… Ik ben echt een stille volger, en voel me dan een beetje een aasgier om nu ineens te reageren… maar nu 15 weken zwanger van ons derde wonder (de oudste zijn 7 en 5 dus alles is ook echt weer ‘nieuw’)
  Opnieuw last van extreme misselijkheid, en tot overmaat van ramp vier weken geleden mijn enkel en spaakbeen gebroken, dezelfde dag nog geopereerd, en 21 juni wacht nog een operatie waarbij ze een gedeelte van de schroeven weer willen verwijderen, de rest moet blijven zitten voor het verdere herstel. Fysio heeft mij verteld dat ik ‘blij’ moet zijn als ik rond de bevalling pijnvrij ben! Kortom wordt dit een hele andere zwangerschap dan ik van tevoren had bedacht, helaas 🙁
  Weet eigenlijk niet waarom ik dit helemaal type, ik hoef zoieso geen medelijden, maar moest het gewoon even kwijt…
  Oké, en nu duimen draaien 😉

 75. 4 juni 2017 / 08:42

  Gefeliciteerd met deze mijlpaal! Ik doe heel graag mee met de winactie!

 76. 4 juni 2017 / 08:42

  Omdat ik wel een beetje jaloers ben op Maddox zijn slaapgedrag (ook al is dat je na Skyler ook erg gegund), wil ik ook wel dat Maud een kleine sleepyhead wordt! Ik volg je uiteraard al op Instagram en Sleepyhead ook.

  En gefeliciteerd met je 4-jarige bestaan natuurlijk, super knap wat je in die tijd allemaal bereikt hebt!

 77. Chantal van Gelder-Alberda
  4 juni 2017 / 08:42

  Ik doe graag mee met deze win actie! De Sleepyhead staat hoog op ons verlanglijstje voor ons eerste dochtertje wat wij in september verwachten. Door de turbelente zwangerschap en de daar bijbehorende ziekenhuis opnames gun ik mijzelf dit cadeautje! Uiteraard was ik van beide al lid op Instagram! En nu maar duimen..

 78. 4 juni 2017 / 08:42

  Hi Shirly! Gefeliciteerd, mooie mijlpaal!
  Ik doe erg graag mee, deze staat namelijk nog hoog op mijn verlanglijst voor onze kleine sleepy head, haha.

 79. Myrte
  4 juni 2017 / 08:43

  Ja hier gaan natuurlijk 35.000 unieke bezoekers op reageren! Maar ik waag toch mijn kans! Ik zou deze enorm graag willen winnen (net zo als de rest van alle (aanstaande) moeders. Ik denk dat ik nu al zo enthousiast ben als jij bent!

 80. Merle
  4 juni 2017 / 08:43

  Ook ik doe graag mee aan deze leuke winactie! Een zwangerschap die als een kleine, grote, verrassing kwam en de nuchtere ik ben mezelf in de afgelopen 7,5 maand steeds meer in alle cliché’s gaan herkennen.. mommy blogs lezen? Ehm jaaa, zwangerschapsyoga? Ehm jaaa, Winacties van babyproducten? Ehm jaaa 😉
  Dus ik zou graag meedoen zodat onze newborn dochter hier ergens eind juli heerlijk van kan genieten!

 81. Eline
  4 juni 2017 / 08:44

  Hi Shirley! Allereerst gefeliciteerd met de 4de verjaardag van mommyhood. Al vanaf het begin ben ik een trouwe lezer omdat ik toen zwanger was van ons eerste kindje. Daarna hebben we een moeilijke periode gekend van onzekerheden wegens een slechte uitslag van mijn baarmoederuitstrijkje en dit op 26 jarige leeftijd. Na een ingreep bleef het twijfelachtig of ik mijn baarmoeder kon behouden. Onze wens voor een 2de kindje kwam hierdoor in gedrang . Gelukkig hebben we in maart groen licht gekregen om onder streng toezicht toch te gaan voor een 2de en met trots kan ik je melden dat we als alles goed mag gaan in januari opnieuw trotse ouders mogen worden! Hierdoor doen we graag mee met de winactie!

 82. 4 juni 2017 / 08:44

  Gefeliciteerd!
  Ik doe graag mee. Op dit moment in verwachting van ons tweede kindje, uitgerekend midden november. Het nestje ziet er perfect uit om geborgenheid te creëren voor alle kleintjes die net op deze wereld komen na 9 maanden in de veilige buik van mama.
  Ga zo door Shirley!

 83. Milou
  4 juni 2017 / 08:46

  Ja ik doe graag mee! In december ben ik uitgerekend van ons 2de kindje en wat zou dit een mooie uitkomst zijn. Wat een mooi cadeau!

 84. Linda Wiersum
  4 juni 2017 / 08:47

  Gefeliciteerd Shirley! Op naar de volgende 4(0) jaar!
  Ik doe mee voor mijn vriendin die begin vorig jaar haar vader is verloren aan de vreselijke ziekte ALS en een week later is ze met 14 weken zwangerschap haar kindje verloren.
  Ze heeft een zware periode achter de rug. Ze is momenteel weer zwanger en verwacht in augustus een dochter.
  Ze zou zo ontzettend blij zijn met deze prachtige sleapyhead! Ik gun het haar ontzettend!

 85. Rianne
  4 juni 2017 / 08:49

  Wauw Shirley! Wat een toffe winactie. Met mijn 17 jaar oud verwacht ik in december een baby’tje, zo’n gave sleepyhead zou ik zelf dus nooit kunnen aanschaffen.
  Gefeliciteerd met het 4 jarige bestaan van mommytobe.nl, zelf volg ik de website nog niet zo lang maar ik merk nu wel dat ik onwijs veel leer en dat ik goed wordt voorbereid op mijn aankomende moederschap!
  Succes met de aankomende jaren!

 86. Nicole Tukker
  4 juni 2017 / 08:49

  Aller eerste gefeliciteerd 4 jaar alweer en dan geef jij zo’n intens mooi cadeau weg. Lief en onwijs leuk!! Leuke aan dit stukje is dat je ons, de lezers uniek noemt. Dat siert je enorm. Ik lees zeker nu een jaar je blogs en elke keer weer lees ik met plezier. Ik ben niet echt een lezer maar hier neem ik de tijd voor. Vooral wanneer je met ons mee neemt wat de week gebacht heeft voor jullie. Bijzonder dat ik je niet ken maar eigenlijk een beetje wel. Ik ben nu zelf heel pril zwanger na een jaar ivf ( niet gelukt en nu spontaan zwanger) en heb er zelf naar gekeken na dat jij er over schreef. Het is heel duur niet te betalen voor ons..daarom doe ik graag mee met deze win actie. Je weet maar nooit. Dank je wel voor deze kans en dank je wel voor je mooie persoonlijke bijzondere verhalen! Op naar de 10 jaar bestaan! Ik blijf je volgen! XxxX Nicole.

 87. Maartje
  4 juni 2017 / 08:49

  Wauw, wat een gave prijs! Ik doe graag mee aan de mooie actie.

  Liefs maartje

 88. Lieke
  4 juni 2017 / 08:49

  Wat een lieve actie! Ik maak graag kans voor ons vriendje die zich elk moment op de wereld kan melden ;). Woensdag 40 weken zwanger!

 89. Carolien
  4 juni 2017 / 08:49

  Lieve Shirley,
  Wat een te gekke winactie, maar allereerst, alweer vier jaar mommyhood, wihaaaaa, gefeliciteerd.
  Ik doe heel graag mee met deze actie en ga hard duimen dat ik win.
  Dan is hij voor mijn lieve zus, die in augustus haar tweede kindje krijgt. Ik gun het haar enorm omdat ze een pittige zwangerschap heeft en best wat extra slaap kan gebruiken. Wie weet mag ik hem in de toekomst van haar lenen als wij een tweede mogen krijgen 🙂

 90. Bianca Verbruggen
  4 juni 2017 / 08:52

  Dit vind ik nou echt een super leuke prijs! Hier heb je zoveel aan!! Bedankt voor al je leuke blogs die je al 4 jaar schrijft! Het is vaak erg herkenbaar en grappig om te lezen.
  Groetjes, Bianca.

 91. lisette
  4 juni 2017 / 08:52

  Van ❤️ gefeliciteerd met je vierjarig bestaan! Wat vliegt de tijd toch, je mag trots op jezelf zijn! Ik lees en bekijk altijd met veel plezier je artikelen en daarnaast je IG foto’s en stories. En wat een te gekke winactie zeg, doe ik graag aan mee voor de kleine uk

 92. 4 juni 2017 / 08:54

  Allereerst gefeliciteerd! Een mooie mijlpaal, 4 jaar! Ik kom graag langs op je blog en vind je manier van schrijven erg prettig.
  Vanaf 17 juni heb ik zwangerschapsverlof en een maand later verwachten wij ons tweede zoontje. Ik vind de sleepyhead prachtig, maar het idee dat we het nog maar voor 1 kindje gaan gebruiken (ook hier overtuigd dat we het bij twee gaan laten) houdt mij dan toch teken om er zoveel geld aan uit te geven… het is vast iedere euro waard, maar toch ook wel een luxe product. Ik wil dus zeker meedingen naar deze prachtige prijs!

 93. Reedsj
  4 juni 2017 / 08:55

  Hoera! Wauw, 4 jaar alweer! Op naar nog veel meer fijne jaren vol fijne blogs, foto’s, verhalen en inspiratie! En wat een toffe winactie, dolgraag doen wij mee! Dit is zo’n product waar je meteen verliefd op wordt en wat ik dolgraag 2 jaar geleden bij de eerste al had willen hebben! (Lees: onrustig, nieuwsgierig baby’tje). Wat lijkt het me heerlijk om de sleepyhead te kunnen gebruiken! We duimen mee! (Volgen doen we jou + Sleelyhead al lang natuurlijk!) Liefs, Rachèl

 94. Shanna
  4 juni 2017 / 08:55

  Ik doe mee! Ik maak me nu al zorgen over de slapeloze nachten door baby twee, aangezien Aiden nog steeds niet doorslaapt! Maarrr jouw verhalen over deze sleepyhead en maddox die er zo lekker in slaapt maken me errrrrrrrug nieuwsgierig!

 95. 4 juni 2017 / 08:55

  Allereerst van harte gefeliciteerd met het 4 jarige jubileum! ik doe heel graag mee met de win actie!

 96. Angela
  4 juni 2017 / 08:56

  Gefeliciteerd met het 4 jarig bestaan! Ik doe graag mee voor mijn zusje die haar eerste kindje verwacht in oktober.

 97. Lydia van Bokhoven
  4 juni 2017 / 08:57

  Gefeliciteerd Shirley! Wij verwachten, net als jullie, medio juli ons tweede zoontje! Eén van de dingen die al erg snel op mijn verlanglijstje stond was de Sleepyhead omdat ik zoiets dergelijks echt heb gemist bij de eerste! Verder; ga vooral zo door de komende jaren! Mede omdat je, ondanks je grote bereik, zo jezelf blijft vind ik het erg leuk om je te volgen!

 98. Yara
  4 juni 2017 / 08:57

  Gefeliciteerd met deze mijlpaal! Ik volg je site al sinds het begin en lees altijd je atrikelen met veel plezier. Zelf ben ik 10 weken geleden bevallen van ons eerste kindje, maar als ik win zou ik de Sleepyhead aan een vriendin geven die in augustus is uitgerekend van haar eerste kindje. Ik gun het haar van harte omdat ze een zware tijd achter de rug heeft en een zware tijd tegemoet gaat omdat ze het kindje alleen zal gaan opvoeden.
  Fingers crossed!

 99. Laurie
  4 juni 2017 / 08:59

  Gefeliciteerd!!
  Wil heel graag winnen voor ons 2e meisje wat in augustus geboren word! Duimen maar :)!

 100. 4 juni 2017 / 08:59

  Wauw.
  Leek mij ook zo super fijn, het nestje.

  Nu, bijna 2 maanden na de geboorte en het overlijden van Maud, hopen we toch dat we snel weer zwanger mogen worden en we een gezond broertje of zusje mogen krijgen voor R.
  Hier zou ik enorm blij van worden, zeker icm met mijn werk ideaal.

  Ik doe dus graag mee❤

  .

 101. ESR123
  4 juni 2017 / 09:03

  Allereerst van harte gefeliciteerd met jouw mijlpaal van jouw website. Al een geruime tijd volg ik je met heel veel plezier. Op dit moment ben ik bijna 37 weken zwanger en heb ik veel gehad aan je posts omtrent je beiden zwangerschappen waar ik mij veel in herken. Toen ik de sleepyhead zag op instagram waar Maddox heerlijk in lag te slapen, begon deze langzamerhand steeds hoger op mijn verlanglijstje te staan. Het lijkt me heel gaaf om deze te mogen wennen, wie weet steek ik mijn net zwangere grote zus er ook wel mee aan… Heel veel succes verder met je site die onwijs goed loopt!

 102. Sette
  4 juni 2017 / 09:04

  Gefelciteerd met je site en bedankt voor alle mooie artikelen die ik heb mogen lezen!

  Ik doe ook graag mee om de sleepyhead te winnen. Baby 1 was een verschrikkelijk onrustige slaper. Hopelijk hebben we bij baby 2 er veel baat bij!

 103. Eva Schreuder
  4 juni 2017 / 09:04

  Oh dit is heel leuk! Gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal! Ik volg al vanaf het begin mommy to be en ook al een aantal jaren styleguide. Half augustus verwacht ik onze zoon – ons eerste kindje. Mommyhood is nu nog leuker om te volgen. De sleepyhead staat al langer op mijn wensen lijstje dus doe ik graag mee!

 104. Esther
  4 juni 2017 / 09:05

  Jaaa, ik doe heel graag mee. We verwachten in januari ons tweede kindje dus zou super zijn!

 105. Lisanne
  4 juni 2017 / 09:06

  Wauw ik zat al telkens naar dat nestje te ‘eye-ballen’. Mooie prijs!

 106. Debbie van der Putte
  4 juni 2017 / 09:11

  Ik doe ook graag mee! Na het lezen van je review ben ik er zeker van dat ik voor onze kleine man die in november geboren wordt een sleepyhead aan wil schaffen! Hoe leuk dat er nu eentje gewonnen kan worden. Ik ga duimen

 107. Natascha Ippel
  4 juni 2017 / 09:14

  Ook via deze weg van harte gefeliciteerd met je blogjubileum! Ik volg je ook al een hele poos en reageer zelden, maar geniet zeker niet minder van jouw artikelen op Mommyhood! Zeker nu ik zelf in verwachting ben van ons eerste kindje zijn jouw ervaringsverhalen, tips en reviews enorm waardevol! Ga zo door, ik geniet met volle teugen
  Enneh, zo’n babynestje staat megahoog op mijn verlanglijstje. Wat zou het fantastisch zijn als ons kindje hier vanaf september in kan gaan ‘chillen’. Ik doe graag mee! Duimen! ❤️

 108. Sanne Hermens
  4 juni 2017 / 09:15

  Wauw, deze wil ik graag winnen! Na al jouw fantastische verhalen moet ik er gewoon een hebben voor onze kleine meid die eind juni geboren wordt!

 109. Willemijn
  4 juni 2017 / 09:15

  Happy Birthday to Mommyhood! Het eerste wat ik dacht toen ik je insta post zag was “4 jaaar, jeetje due tijd gaat te snel” destijds vond ik je zwangerschaps verhalen super leuk om te lezen maar was er zelf nog niet mee bezig! Inmiddels dus 4 jaar later een regelmatige bezoekster van je site want zwanger van ons eerste kindje. Jeetje wat komt er een hoop op je af dus je site is heerlijk om af en toe op terug te vallen. 13 juli is de uitgerekende datum dus de tijd vliegt. Blijf vooral zo doorgaan Shirley, Mommyhood is fantastisch! En ja..die sleepyhead die wil ik natuurlijk dolgraag voor ons kleine meisje. Stond nog op ons wensenlijstje uiteraard.

 110. Nathalie
  4 juni 2017 / 09:17

  Gefeliciteerd, ik volg je al vanaf dag 1. Skyler is een paar weken ouder dan mijn zoontje dus kon me door jullie altijd perfect voorbereiden.

  Ik zou de sleepyhead heel graag winnen voor mijn broertje en schoonzus. Hin dochtertje van 4 weken slaapt alleen maar bij papa of mama. Ze kunnen dus wel wat nachtrust gebruiken. Het zou super zijn als de sleepyhead voor dat geborgen plekje kan zorgen dat ze ook zelfstandig kan slapen.

 111. Joyce
  4 juni 2017 / 09:18

  Gefeliciteerd met de verjaardag van Mommyhood! Mijn oudste zoon is een maand ouder dan Skyler en ook ik volg je al vanaf de eerste dag. Ik vond het erg toevallig dat Skyler vaak dezelfde kleding droeg als mijn zoontje! Inmiddels heb ik, net als jij, ook een tweede zoontje en ben ik door jouw enthousiaste verhalen ook erg benieuwd naar dit mooie product!

 112. Shirley
  4 juni 2017 / 09:19

  Hoi naamgenoot,
  Graag zou ik de sleepyhead willen winnen voor een collega die zwanger is. Vanwege haar financiële situatie zal zij zo’n grote uitgave helaas niet kunnen doen. Ik weet zeker dat zij er blij mee zal zijn.
  Gr shirley

 113. Dalila
  4 juni 2017 / 09:19

  Hoi Shirley, ik reageer eigenlijk nooit maar ben een ontzettende fan van je schrijfstijl. Ik volg je al jaren op styleguide en ook sinds de lancering van mommy to be hier. Stille trouwe lezer!
  Ik zou heel graag de sleepyhead willen winnen! Ik ben zwanger van mijn 2e kindje en in oktober uitgerekend. Ik heb met baby 1 slapeloze nachten gehad. Hij is nu 2,5 en slaapt net een week of 2 redelijk door. Nog gemiddeld 1 a 2 keer per nacht eruit Maar goed! Wil dus heel graag winnen!

 114. Charlotte
  4 juni 2017 / 09:21

  Heel gaaf. Gefeliciteerd! Ik ben ook erg benieuwd naar de Sleepyhead.

 115. Leslie De Bulpaep
  4 juni 2017 / 09:22

  Proficiat met je site ! ✨
  Mijn kleine meid is vandaaf 5 weken oud, dus dit zou onmiddelijk vanpas komen.
  Ik heb lang getwijfeld om dit te kopen, omdat ik eerst haar slaapritme wou afwachten. Maar hebben sinds enkele dagen haar bedje knus proberen te maken met de verzorgingskussen, tot afwachting dat ik dit zou kopen.
  Als ik het zou winnen zou dit uiteraard beter uitkomen.
  Nog een fijne Zondag iedereen ! ✨

 116. Leonie
  4 juni 2017 / 09:22

  Wat een leuke actie! Ik doe graag mee, nog een paar maandjes tot de kleine komt en zou graag met je mee genieten van lekker rustige nachtjes 🙂 🙂

 117. Linda van Bloois
  4 juni 2017 / 09:22

  Wat een leuke actie!
  Ik heb zelf net een sleepyhead aangeschaft, dus doe graag mee voor m’n vriendin!

 118. Melissa
  4 juni 2017 / 09:22

  Van harte met deze mijlpaal! Ik lees je site al een paar jaar met veel plezier. Niks mooier maken dan het is, ik hou ervan!
  Ook ik doe graag mee met de winactie! 12 november ben ik uitgerekend van ons zoontje en na jou enthousiaste review ben ik helemaal om en wil ik ook eentje!!

 119. Milou Groniger
  4 juni 2017 / 09:23

  Wat gaat de tijd toch snel! Gefeliciteerd met je site, gelukkig ben je nooit gestopt
  Ik doe graag mee aan de winactie, voor mijn kleine neefje die ieder moment kan komen!

 120. Carry
  4 juni 2017 / 09:25

  Gefeliciteerd op naar nog vele jaren! Wij volgen jullie met veel plezier! Zoveel overeenkomsten met mijn eigen gezin! Genieten!!
  Wij doen graag mee voor de sleepyhead!❤️

 121. Denise
  4 juni 2017 / 09:25

  Jaaaaaaaaaa!! Leuk! Voor baby nummer 5 . 18 weken zwanger van ons 5e kindje, een onverwacht cadeautje ❤️. Jullie volg ik natuurlijk allebei al op instagram. Van harte gefeliciteerd met Mommyhood, op naar de volgende 4 jaar!

  Liefs,
  Denise

 122. Esther
  4 juni 2017 / 09:26

  Jaaaaaa die wil ik wel winnen!!
  Wat een leuke prijs!

 123. 4 juni 2017 / 09:26

  Deze wil ik heel graag winnen voor een vriendinnetje! Ik heb m nooit zelf gebruikt maar hoor er zoveel goede dingen over!

  • 4 juni 2017 / 09:28

   En natuurlijk gefeliciteerd met mommyhood! Wat is dat een goede stap geweest, op nog veel mooie mommyhood-jaren!

 124. Melanie
  4 juni 2017 / 09:28

  Gefeliciteerd!! Ik doe graag mee met de winactie, leuk!!

 125. 4 juni 2017 / 09:28

  Gefeliciteerd! Ik weet nog goed dat je met deze site begon, mooi om te zien hoe alles dan kan lopen en dat je er nu zoveel uit kan halen! Ik doe uiteraard heel graag mee met de winactie. Toen je deze site begon las ik alles heel geïnteresseerd voor ergens in de toekomst, maar nu ben ik bijna 30 weken zwanger van ons eerste kindje. Zo spannend! En een babynestje staat na al jouw verhalen heel hoog op mijn wishlist. 🙂

 126. Jacoline
  4 juni 2017 / 09:28

  Ohh, die zou ik graag willen winnen. Ben 21 juni uitgerekend van de tweede, en als ik jouw enthousiaste verhalen lees lijkt het me een uitkomst! 🙂

 127. Sylvia
  4 juni 2017 / 09:28

  Gefeliciteerd met Mommyhood!! En wat een gave winactie. Wow wat zou ik graag die nestjes willen winnen voor ons kleine meisje!!! Helemaal naar jou enthousiastme. Wij zitten vanaf nu te duimen

 128. Laura
  4 juni 2017 / 09:29

  Ik doe graag mee! Volg jullie allebei al een tijdje op instagram. De sleepyhead is prachtig.

 129. Kristel
  4 juni 2017 / 09:30

  Wow! Wat een mooie give away ❤️ Ik ben op het moment zwanger van mijn eerste kindje en na alle mooie verhalen over Sleepyhead wil ik er dolgraag eentje aan mijn baby uitzet toevoegen.. en zo’n witte past perfect bij de rest van mijn spulletjes! Gefeliciteerd met het 4-jarig bestaan, keep up the good work! Daar worden wij mommy’s to be én mommy’s heel blij van 🙂 liefs!

 130. 4 juni 2017 / 09:30

  Ooeh! Ik waag ook een gok! Ik moet er nog steeds een kopen maar kan gewoon niet kiezen haha! Dit lijkt mij echt een perfecte uitvinding voor baby’s! Onze kleine is over een maand uitgerekend (help) maar kan niet wachten om met haar te knuffelen en naar haar te kijken in zo’n babynest!

  Ik volg je al heeel lang! Geen idee meer hoelang maar sowieso al een paar jaren en ook voor Mommyhood. Las altijd styleguid maar stiekem ook mommyhood voor ik zwanger was en nu ik zelf zwanger ben meer mommyhood haha!!

  • 4 juni 2017 / 09:31

   En natuurlijk: GEFELICITEERD!! Dat mommyhood nog vele jaren mag bestaan!

 131. Hanna
  4 juni 2017 / 09:31

  Gefeliciteerd! Ik doe graag mee met deze winactie. Naar alle positieve verhalen wil ik het graag ook zelf ervaren als ik bevallen ben!

 132. Marjolein Dingemanse
  4 juni 2017 / 09:34

  Gefeliciteerd! Ik ben nu 17 weken zwanger en als ik zie hoeveel plezier jij hebt van deze sleepyhead dan denk ik maar 1 ding; DIE WIL IK OOK . Ik kijk er nu al naar uit om ons kleintje hier, rond 12 november, in te zien liggen. En ik ben ook nog eens een enorme fan van wit! 25 juni ben ik jarig, dit zou het perfecte verjaardagscadeau zijn.

 133. Sara den Haan
  4 juni 2017 / 09:36

  Ja ik doe zeker graag mee!
  We verwachten ons eerste kindje begin oktober en ik heb dit hoog op mijn wensenlijstje staan, mede door als jou foto.s en lyrische verhalen.
  Ik hoop heel erg dat ik hem zelf mag gaan testen. Je bent een super mama ga zo door.

 134. Didi
  4 juni 2017 / 09:36

  Wat ben je goed bezig! Echt iets om trots op te zijn.
  Zelf heb ik geen baby meer maar vrienden van ons zijn net ouders geworden en slapen zo’n 3 uur per nacht. Ik zou ze de Sleepyhead van harte gunnen!

 135. Lisanne
  4 juni 2017 / 09:37

  Echt super leuk!! Gefeliciteerd!
  Ik volg je sinds een jaartje ongeveer, sinds we ‘bezig zijn’ met zwanger worden. Je schrijft zo leuk en je artikelen heb ik veel aan, over de sleepyhead (daarmee heb ik mijn man kunnen overtuigen) en de draagzakken. Echt heel fijn!
  Begin november​ ben ik uitgerekend van ons eerste kindje en de sleepyhead staat ver bovenaan ons lijstje. Wat een uitkomt lijkt me dat! Ik doe dus graag mee, voor onze zoon!

 136. Annemieke Kok-Ruighaver
  4 juni 2017 / 09:38

  Ja die wil ik graag winnen! Mijn 2de is in oktober op komst en je blog is een inspiratie voor me! Ik wil de tula draagdoek ook al. Je enthousiasme over deze producten spatten ervan af.

 137. Floor
  4 juni 2017 / 09:39

  Ik doe heel graag mee, mijn beste vriendinnetje is na lang proberen zwanger geworden en ik zou deze graag aan haar willen geven!

 138. Leonie Ruikes
  4 juni 2017 / 09:42

  Gefeliciteerd!!

 139. Mel
  4 juni 2017 / 09:42

  Dit klinkt ideaal! Het lijkt me dan ook heel leuk om er eentje te winnen voor ons eerste kindje dat verwacht wordt in november (:
  Hoewel het 2 jaar geduurd heeft voor ik in verwachting was en ik inmiddels 15 weken ver ben ben ik eigenlijk nog wat huiverig om al te veel bezig te zijn met wat we allemaal nodig hebben en willen aanschaffen. Ik heb er gewoon nog niet echt over nagedacht omdat het nog steeds niet zo voelt dat het nu echt gelukt is en er -echt- een kindje onderweg is. Haha.
  Wie weet helpt dit me al een beetje over de drempel!

  Gefeliciteerd met het 4 jarig bestaan van je site en nog vele mooie jaren toegewenst!

 140. Gerlinde
  4 juni 2017 / 09:42

  Gefeliciteerd met het vier jarig bestaan van je site!!
  Ik heb je site pas ontdekt – maar lees graag je oudere én nieuwe blogjes!
  We zijn nu zelf zwanger van ons eerste wondertje – en ik zou HEEL graag de sleepyhead willen winnen!
  Ik ben er al verliefd op vanaf het moment dat ik hem voor het eerst zag.

  Helaas heb ik zelf geen instagram – en kan dus niet volgen. Anders had ik het zeker gedaan!!

  Ga alsjeblieft door met je fantastische site,
  ik kom zeker nog vaker terug! Gezelllig

  Groetjes

 141. Sandra H
  4 juni 2017 / 09:45

  Wat een superleuke winactie! Ik ben over precies 4 weken uitgerekend en heb nog geen babynestje in huis. Ben ontzettend benieuwd geworden door jouw enthousiaste verhalen erover

  Geniet van je mannen

 142. 4 juni 2017 / 09:47

  Gefeliciteerd Shirley, ik lees je blogs met plezier, ga zo door! Wij verwachten een dochter in oktober en ik zou heel graag de sleepyhead willen proberen. Net zoals Skyler (was), is onze zoon van 2 nog steeds 🙁 geen goede slaper. Ik vrees voor het slaapgedrag van onze tweede! Dan zou het fijn zijn als we het nestje konden gebruiken #duimduim

 143. Monique
  4 juni 2017 / 09:47

  Wauw! Dat is nog eens een mooie winactie. Gisteren vertelde ik na aanleiding van jouw artikel met favoriete producten nog over het Babynestje tegen mijn moeder, grappig. Ik ben momenteel 18 weken zwanger van ons eerste meisje, nog zoekend naar de ‘juiste’ producten. Maar ik realiseer me dat dit Babynestje ontzettend handig zou zijn! Super welkom dus.

 144. Loes
  4 juni 2017 / 09:49

  Super leuk! Zo lang alweer. Ook hier vanaf het eerste moment een trouwe volger!

  Ik doe heel graag mee voor de sleepyhead! Met opeens (surprise!!) een tweeling op komst, heel welkom!!

 145. Annemijn Van Hoof
  4 juni 2017 / 09:56

  wat een leuke winactie! ik doe niet vaak mee met wedstrijd, maar nu wil ik toch mijn kans eens wagen. ik ben momenteel zwanger van mijn tweede dochter, die er ergens begin augustus zal aankomen. deze sleepyhead staat al, sinds jij erover schrijft, op mijn wishlist, maar de kostprijs houd me nog beetje tegen. hem winnen zou daarom ideaal zijn.
  bedankt voor deze kans en nog veel succes met de site, die ik al van het begin heel graag volg. grtjs vanuit Belgie

 146. Mariska
  4 juni 2017 / 09:57

  Van harte gefeliciteerd met 4-jarig bestaan van Mommyhood!

  4 jaar geleden volgde ik je nog niet, maar nu ik 26 weken zwanger ben, ben ik de wereld van de mammabloggers aan het ontdekken. En wat gaat er een wereld voor me open! Nooit bij stil gestaan dat het zo leuk is om mee te kijken en lezen met andere mama’s en mama’s in spe! Jij bent tot nu toe mn favoriet, zowel op Instagram als hier op je blog,
  Je verhalen en leuke alledaagse foto’s inspireren me om zelf ook de rest van mijn zwangerschap vast te gaan leggen op een blog.

  Genoeg te vertellen heb ik wel, want wij gaan nog ‘even’ verhuizen als ik 32 weken zwanger ben en niet voordat we het hele huis hebben aangepakt en en nieuwe keuken hebben laten plaatsen. No stress . Daarom ben ik nog volop bezig met de baby-uitzet en de Sleepyhead hoort daar zeker bij, weet ik door jouw enthousiasme!

  Heel veel succes met hopelijk nog veel jaren Mommyhood!

  Groetjes Mariska

 147. Kevser
  4 juni 2017 / 09:58

  Woooh, mommyhood bestaat alweer vier jaar? Het lijkt nog helemaal niet zo lang geleden dat je ermee begon, maar Skyler is ook alweer zo’n big boy, dus duh: getting old over here xD van harte!!
  Ik doe ook graag mee met de winactie voor de sleepyhead! Twijfelde zelf al over de aanschaf, maar zo benieuwd sinds jij de foto’s deelt met een altijd relaxte Maddox erin:D wie weet vindt onze uk het straks ook net zo geweldig!
  Nog vele mooie jaren gewenst voor mommyhood! :))

 148. Arina
  4 juni 2017 / 09:59

  4 jaar alweer, ik lees bijna vanaf het begin mee, zo leuk! Ik kom hier nog steeds via de link mommy to be xd. Maar heel graag doe ik mee voor dit babynestje, zou hem zo graag uitproberen bij een eventuele volgende. Aangezien ons eerste kindje zo’n behoefte had aan geborgenheid, hadden we hem toen maar gehad! Ik hoop nog vele jaren met plezier met je mes te lezen. Like youre style!

 149. Felice
  4 juni 2017 / 10:01

  Wauw! Ik moet zeggen dat ik wat twijfels had over het gebruik van zo’n nestje. Het leek me een beetje een hype en wat je al eerder schreef, bij Skyler had je het ook nog niet.. Maar nu jij zóó enthousiast bent en blijft, ben ik om! Over een maandje wordt ons eerste kleintje geboren dus ik zou heel graag kans maken op deze fantastische prijs!! Ik ga als een waanzinnige duimen! Jullie beide volg ik al een langere tijd dus dat is geen probleem. X!

 150. Annelien
  4 juni 2017 / 10:02

  Hip hip hoera!
  Proficiat met je vierjarig bestaan! Time flies when you’re having fun!
  Ik ben in verwachting van m’n eerste kindje en ben superbenieuwd naar hoe het zal zijn, maar ben ook wel een beetje bang voor de weinige slaap die pe te wachten staat. Mijn vriend was vroeger een weenbaby dus ik ben momenteel mij daar al op aan het voorbereiden (lees: inbakerdoeken, draagdoek,…). Zo’n Sleepyhead lijkt me ook hiervoor iets handig, maar evengoed als de baby nu geen weenbaby is, lijkt het me top om te gebruiken!!
  Ik vind het zeer leuk om al je verhalen en tips te lezen, waarschijnlijk ga ik er nog meer aan hebben eens de baby er is! Spannend!!!!
  Doe er nog vele jaren bij!!
  Xx

 151. Milou
  4 juni 2017 / 10:03

  Woow zou super zijn! Wil hem graag hebben, alleen er het geld niet voor omdat ik alleenstaande mama ben van mijn binkie

 152. Silke Strubbe
  4 juni 2017 / 10:03

  Wowie,
  Wat zou ik graag deze Sleepyhead winnen voor ons eerste kindje die we in juli verwachten Ik doe zeer graag mee met deze wedstrijd!
  Super leuke site!!! ❤️

 153. Jeanine
  4 juni 2017 / 10:05

  Oh super gaaf. Dat zou geweldig zijn !
  Ik doe mee !

 154. 4 juni 2017 / 10:05

  Gefeliciteerd en ik doe graag mee! Heb er al veel over gehoord dus zou hem graag willen proberen voor onze baby die wij in juli verwachten.

 155. Nikita
  4 juni 2017 / 10:05

  Gefeliciteerd met het 4 jarig bestaan van je blog!!
  Ik doe heel graag mee voor mezelf, Ik ben nu zwanger van mijn eerste kindje en de sleeplyhead lijkt mij zo fijn!! Deze staat al een tijdje op mijn verlanglijst!

 156. Mirte
  4 juni 2017 / 10:06

  Allereerst gefeliciteerd! Ik was er snel bij, maar had nooit gedacht dat dit alweer vier jaar geleden was. De tijd vliegt 🙂 Ik doe ook graag mee voor dit prachtige cadeau!

 157. Sharon
  4 juni 2017 / 10:07

  Goedemorgen,
  Gefeliciteerd met je 4-jarig bestaan! Graag doe ik mee met de winactie. Ben bijna op de helft van mijn zwangerschap en langzaam de babyuitzet aan het aanschaffen waarbij het babynestje natuurlijk niet kan ontbreken.

  Groetjes van Sharon

 158. 4 juni 2017 / 10:08

  Wauw, ik doe heel graag mee! Een sleepyhead staat op ons verlanglijstje, dus wij waren een kansje!

 159. Saroya langerlaan
  4 juni 2017 / 10:09

  Ik doe heel graag mee voor ons eerste kindje, die we over 4 weken verwachten! En ik zelf heb het wel verdiend al zeg ik het zelf, een mooi cadeau voor de kleine man. Sinds 33 weken zwangerschap zit ik tot aan me knie in het gips, en het is nog afwachten of ik gipsvrij kan gaan bevallen! Anders word dat al een avontuur op zich
  Dussss fingerssss crossseddddd ! Ik wil heel graag winnen.

 160. Marjolijn
  4 juni 2017 / 10:10

  Proficiat met je blog! Ik volg je al sinds het begin en was toen zwanger van de eerste. Helaas kreeg ik toen een miskraam. Maar gelukkig was ik een half jaar later zwanger van onze dochter. Ik vind het heerlijk om jouw verhalen en ervaringen te lezen. En nu ben ik ziek, zwak en misselijk van de tweede. Wat zou ik deze graag winnen voor onze tweede!

 161. Liz
  4 juni 2017 / 10:11

  Het ideale cadeau voor onze eerste baby this september Ik heb zo veel goede verhalen over de sleepyhead gehoord dat ik het onze kleine gun om prinsheerlijk te relaxen.

 162. Tessa kamp
  4 juni 2017 / 10:14

  Aller eerst natuurlijk gefeliciteerd! En wat een super mooie samenwerking en winactie. Ik doe graag mee voor mijn beste vriendin die in november haar eerste kindje verwacht. Dit zou een super mooi cadeau zijn.

  Veel liefs en hopelijk nog veel mommyhood verjaardagen!

 163. 4 juni 2017 / 10:15

  Jaaaaa Ik doe graag mee! Wat ziet dat er fijn uit! Hoog op mijn lijstje voor baby 2 die in augustus verwacht wordt (en hopelijk iets korter op zich laat wachten dan Maddox ). En zo’n sleepyhead lijkt me ook heerlijk in volwassenvariant haha!

 164. DiDi
  4 juni 2017 / 10:16

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag! ik doe heeeel graag mee om kans te maken op een sleepyhead. Wij verwachten over ongeveer twee weekjes onze baby-boy. Jouw enthousiaste verhalen van laatste tijd hebben me helemaal nieuwsgierig gemaakt naar dit product 😉 Lijkt me echt een uitkomst.

  Liefs

 165. Ceciel
  4 juni 2017 / 10:16

  Wauw Shirley wat een mijlpaal en ga vooral zo door, het is een feestje om je blogs te volgen. Mijn vriendin is nu 12 weken zwanger van haar eerste kindje en heeft jaren onze verhalen geduldig aangehoord over zwangerschappen en niet slapende baby’s dat ik haar de Sleepyhead zou willen geven. Dit had bij ons zeker een verschil kunnen maken en dat gun ik haar.

 166. sammy
  4 juni 2017 / 10:16

  Eerst en vooral proficiat met het 4jarig bestaan! Ik word voor de eerste keer mama en ben echt opzoek naar een goed babynestje Er zijn er zoooveeel op de markt Hier en daar heb ik reeds vernomen dat de nestjes van sleepyhead echt wel de max zijn. Ik zou er al dadelijk een hoes van Mrs. Mighetto bijbestellen Kindjes kopen kost een hele duit, dus hopelijk komt dit nestje onze kant uit Veel succes allemaal

 167. Chantal van zoolingen
  4 juni 2017 / 10:18

  Van harte gefeliciteerd met zon topprestatie

  Ik ben over 10 weken uitgerekend van (na 2 stoere knullen) nu van een mooi prinsesje
  Ik doe dolgraag mee met deze tegekke actie

 168. Alicia
  4 juni 2017 / 10:20

  Wauw lijkt me geweldig om te winnen en ideaal om straks lekker mee te nemen naar Italië .

 169. Sanne
  4 juni 2017 / 10:20

  Gefeliciteerd met je jubileum! Ik zou de sleepyhead zooo goed kunnen gebruiken! Verwacht over ongeveer 7 weken een meisjestweeling en met 4 dochters zal ik mijn handen behoorlijk vol hebben De sleepyhead zou ervoor zorgen dat 1 van de baby’s toch lekker bij me kan zijn als ik met de andere bezig ben.

 170. Amer
  4 juni 2017 / 10:21

  Aller eerst van harte gefeliciteerd met get vierjarig bestaan van je blog!!

  Mijn vriendin is 38 weken zwanger en graag wil ik haar verrassen. Ondanks mijn verwoede pogingen en eigen promotie om een sleepyhead aan te schaffen heb ik haar nog niet zover kunnen krijgen. Natuurlijk snap je dat in deze fase ik als partner alles moet overleggen haha 😉 Wellicht dat je mij als partner kan helpen! Met deze winactie maken jullie het voor mij stuk makkelijker om na 8 maanden de sleepyhead grand aan te schaffen. Ik geloof namelijk de sleepyhead deluxe zichzelf zal bewijzen 🙂

 171. Vera
  4 juni 2017 / 10:22

  Ik zou heel graag mee willen doen met deze super win-actie. Ben zelf 3 weken geleden moeder geworden van een prachtige zoon, welke een babynestje denk ik heeeeel goed zou kunnen gebruiken. Zou ook mooi van pas komen voor papa en mama’s nachtrust! Haha 🙂

 172. Daphne
  4 juni 2017 / 10:23

  Wauw, heeel graag!
  Wij zijn op 1 december uitgerekend van ons wonderkindje en wat staat de sleepyhead hoog op ons verlanglijstje!

  Ik kan niet wachten om onze kleine spruit veilig tussen ons in in bed te leggen in een mooie sleepyhead om zo elke keer samen lekker weg te kunnen dromen

  • Daphne
   4 juni 2017 / 10:26

   Oh en in mijn enthousiasme over de sleepyhead, vergeet ik je gewoon totaaal te feliciteren met het 4 jarig bestaan van mommyhood!!

   Ik volgde je voorheen al, maar nu ik zelf zwanger ben is het nog leuker om alles te lezen!

 173. Andrea
  4 juni 2017 / 10:25

  Super leu en natuurlijk van harte gefeliciteerd !!
  Ik zou het geweldig vinden om het baby nestje te winnen

  Liefs!

 174. Denise Wiedeman
  4 juni 2017 / 10:28

  4 jaar alweer, wauw dat gaat snel. Gefeliciteerd en hopelijk volgen en nog vele jaren Mommyhood plezier 🙂

 175. 4 juni 2017 / 10:29

  wouw vier jaar alweer!!! Grappig hoe de site van iets tijdelijks naar zo’n mooi vast plekje is gegaan.

  En natuurlijk wil ik wel een gokje wagen. Met mijn dochtertje die net 15 dagen oud is.

 176. Lisette Sein
  4 juni 2017 / 10:31

  Gefeliciteerd met 4 jaar mommyhood!!
  Ik bekijk je site nu heel vaak, ik ben nu 24 weken zwanger van onze tweede zoon. Onze oudste is al 10 jaar en er zijn zoveel handige en leuke babyproducten bijgekomen dat ik je eigenlijk beter kan ontvolgen. 😉 Je vorige review over de tula heeft mij overgehaald om hem aan te schaffen. En de rondleiding door de babykamer leverde mij een heel leuk pakje van de prenatal op.
  Een sleepyhead winnen zou heel erg leuk zijn, ook handig omdat baby twee regelmatig mee moet met z’n grote broer en hier overal lekker, veilig en geborgen kan slapen.

  Heel veel succes en op naar de volgende mooie jaren!

 177. Maxim
  4 juni 2017 / 10:32

  Woehoee! Leuk! Ik vind de Sleepyhead net wat te duur en hoop het ideale nestje daarom te krijgen. Zover is het nog niet maar wie weet win ik m bij deze leuke actie!

 178. Lisette
  4 juni 2017 / 10:34

  4 jaar alweer, gefeliciteerd! En ga vooral zo door met de site!!
  Wat een mooie actie, ik doe graag mee met de actie voor ons dochtertje!

 179. 4 juni 2017 / 10:37

  Gefeliciteerd! Op 7 juni ben ik uitgerekend, nog een paar daagjes dus! Ik ben heel erg benieuwd naar de Sleepyhead, doe dus heel graag mee :).

  (Net verkeerde mailadres ingevoerd oeps).

 180. José kloosterman
  4 juni 2017 / 10:39

  Ten eerste gefeliciteerd met het alweer 4 jarige bestaan van Mommyhood. In november wordt ik voor het eerst trotse tante en hoe geweldig zou het zijn als ik dan een sleephead cadeau kan geven aan mijn lieve zus. Graag doe ik mee met emde winactie

 181. Iris
  4 juni 2017 / 10:39

  Gefeliciteerd met het 4 jarige bestaan van je blog! Ik doe graag mee met je super leuke actie. In november ’17 verwachten wij ons eerste kindje… Dit na een verdrietige periode in september ’16 toen verloren wij onze zwangerschap bij 12 week. Des te meer reden om het nu te vieren met een super leuke actie want tot nu toe gaat alles goed! Nu 17,3 wk zwanger!

 182. Marjolijn
  4 juni 2017 / 10:39

  Ja, ik doe heel graag mee! Ik verwacht eind november mijn eerste kindje en zo’n knus nestje lijkt me fantastisch voor ons kleintje. Helemaal omdat het handig mee te nemen is en onze families op afstand wonen. En gefeliciteerd met je derde kindje!

 183. Jess
  4 juni 2017 / 10:39

  Gefeliciteerd! Ik volg je al jaren via Styleguide en nu Mommyhood – ondanks dat ik geen kinderen heb, maar je schrijft zo leuk! Mijn zus is nu zwanger van haar eerste kindje en door jouw site (en instagram) heb ik al heel wat aanbevelingen van merken en producten kunnen doen (bedankt daarvoor 😉 lijkt net of ik er verstand van heb). Je begrijpt het al; zij wil nu ook een Sleepyhead. Ik zou er dolgraag een voor haar winnen!

 184. Wendy
  4 juni 2017 / 10:42

  Gefeliciteerd met deze mijlpaal! Ik, als 24-jarige nog kinderloos, vind het ook heerlijk om je site te volgen. Nu is mijn beste vriendinnetje zwanger, niet helemaal gepland, maar zeker niet minder welkom. Ik had haar de link al doorgestuurd van je review, en het leek haar een ideaal ding. Omdat het niet helemaal gepland is speelt geld nog wel een rol en zal ze dus veel spulletjes tweedehands moeten aanschaffen. Het lijkt me geweldig om haar zo’n mooi luxe product te kunnen geven voor haar kindje. Ik zou hem dan ook heel graag voor mijn vriendin willen winnen!

 185. Hazzel
  4 juni 2017 / 10:42

  Gefeliciteerd! Doe graag mee! Zelf nu 22 weken in verwachting van mijn eerste kindje en heb deze ook op mijn verlanglijstje staan!

 186. Marijke Veldink
  4 juni 2017 / 10:42

  Gefeliciteerd met het 4 jarig bestaan van je website! Ondanks dat ik zelf (nog) geen moeder ben, volg ik je site al 4 jaar met veel plezier!

  Ik word over een aantal weekjes tante en wat zou ik deze Sleepyhead graag winnen voor mijn lieve schoonzus en broer!

 187. Erna
  4 juni 2017 / 10:44

  Wat een uitvinding, wst een mooi cadeau, wat een mooie mijlpaal voor jou en wat een leuke winactie! Natuurlijk gefeliciteerd! Ik ben een stille gebruiker van social media (volg alleen) en lees jouw artikelen altijd heel fijn. Nu eens een winactie rechtstreeks via een site. In december verwachten wij ons tweede kindje na 6 jaar. Zo veel zin in en zo leuk om te zien dat er in 6 jaar ook veel veranderd is. Ik doe heel graag mee!

 188. Nienke
  4 juni 2017 / 10:46

  Gefeliciteerd!! En wat een leuke actie 🙂
  Ik ben net mama geworden van m’n 2e kindje en heb de sleepyhead al in gebruik en hij is fantastisch! Ons mevrouwtje slaapt daar uren in, ook snachts 😉
  Mijn lieve zus is zwanger en zou hem heel graag voor haar willen winnen!

 189. 4 juni 2017 / 10:47

  Gefelicteerd met je 4 jarig bestaan!!
  Ik wil graag een sleepyhead winnen voor mezelf heb een zoontje van 8 weken
  Op na nog vele jaren voor je leuke site!!

 190. Melissa
  4 juni 2017 / 10:52

  Doe heel graag mee! Ben 18 juni uitgerekend van onderste kindje en dit zou toch een geweldig vaderdag kado zijn!

 191. Loubna
  4 juni 2017 / 10:52

  Doe graag mee! Ons zoontje kon nergens anders slapen dan bij mij op schoot. Overal waar hij neergelegd werd, begon hij direct met huilen. De eerste weken waren hierdoor zo intens en heftig. Ik kon niks doen. Wij hopen dat het met de tweede anders zal zijn.. ik denk dat de sleepyhead de geborgenheid kan geven, zodat mama ook eens kan douchen.. ik zou de sleepyhead graag willen hebben, helaas is hij te duur om deze zelf aan de schaffen.. hoop dat wij m winnen!

 192. 4 juni 2017 / 10:54

  Wauw wat een gave actie!!!
  Ik volg al een lange tijd je blog en vind het echt super interssant, en nu ik zwanger ben van ons eerste kindje, ben ik me steeds meer aan het orrienteren wat echt een must is om te hebben. nu staat de sleepyhead echt boven aan mn wensen lijstje, helemaal na jou revieuw erover!! Ik ga duimen dat ik deze prachtige en oh zo super handige sleepyhead mag winnen voor ons eerste kindje die wij in december verwachten!!! #duimen #pracht #exemplaar

 193. Johanneke
  4 juni 2017 / 10:55

  Wauw wat een leuke winactie, ik doe graag mee! Op 14-5-17 ben ik bevallen van onze prachtige dochter Lara. Ik heb jouw zwangerschap op de voet gevolgd, erg leuk want je liep net iets voor mij.

 194. Wendy
  4 juni 2017 / 11:03

  Gefeliciteerd met je blog! Ik volg je al enige tijd via Instagram en nu ik zwanger ben van mijn tweede kindje zou een Sleepyhead natuurlijk erg van pas komen! Ik hoop dat je nog vele jaren doorgaat met bloggen!

 195. Ytje
  4 juni 2017 / 11:04

  Ik ben zelf nog niet toe aan kinderen, maar volgens je site al vanaf het begin met veel plezier! Gefeliciteerd met deze mijlpaal. Ik doe wel graag mee met de winactie, maar dan voor mijn nicht die over 6 weken uitgerekend is en haar 3e kindje krijgt. Niet vanzelfsprekend om zwanger te worden, dus een fantastisch wonder wat er weer aan komt. Ik denk dat het voor haar een ideale slaapplek is voor baby3, helemaal met twee lieve en drukke broers in huis.

 196. Nicolette
  4 juni 2017 / 11:09

  Door het volgen van Sleepyhead op Instagram heb ik jou leuke blog ontdekt waar ik nog uren kan lezen over wat ons allemaal te wachten staat. In september verwachten wij ons eerste kindje en het lijkt mij heerlijk voor hem (en mij!) als hij lekker kan slapen met de Sleepyhead. Dat je nog vele jaren met plezier mag bloggen!

 197. Naouar
  4 juni 2017 / 11:10

  Aah weer een kans om dit leuk ding te winnen! Eerste keer ben ik het helaas niet geworden, maar is een andere mama blij geworden. Ik ben eerste keer mama van mijn kanjer van 5weken oud jeeij.. Ik doe weer mee!

 198. Martine
  4 juni 2017 / 11:15

  Gefeliciteerd!! De Sleepyhead staat nog op mijn wishlist!

 199. Kim
  4 juni 2017 / 11:17

  Gefeliciteerd!!
  Wij verwachten ons eerste kindje binnen 4 weken en hebben nog geen babynestje. Het lijkt me een super aanwinst voor onze baby! Ik doe dus graag mee met de win actie!

 200. Lotte
  4 juni 2017 / 11:17

  Ja graag!! Lijkt me super voor baby nummer 2 die komt in november 2017!

 201. Silvy
  4 juni 2017 / 11:18

  Jaaaa!! Wat een leuke actie. En natuurlijk gefeliciteerd! !
  Ik zou hem heel graag winnen! Ik hoor en lees zoveel goede dingen over de Sleepyhead dat ik hem eigenlijk onmisbaar vind voor als een 2e kindje zich aandient!

 202. Britt
  4 juni 2017 / 11:18

  Wauw!! Deze zou ik heeeel graag willen winnen voor mijn zoontje die rond 17-07-2017 geboren word

 203. Rosanne
  4 juni 2017 / 11:20

  Oeh! Ik zou ook heel graag mee willen doen!

 204. Josien
  4 juni 2017 / 11:22

  Gefeliciteerd Shirley! Mooie mijlpaal en ik kan je eerste bericht nog herinneren als de dag van gisteren! Waag graag een kansje, maar niet voor mezelf.. als ik win maak er een speciaal iemand heel blij mee!

 205. Marina Balduk
  4 juni 2017 / 11:28

  De Sleepyhead staat bij mij ook erg hoog op het verlanglijstje!! Lijkt mij een van de beste aankopen! Dus bij deze doe ik heel graag mee!!! 🙂

 206. S. Sieverdink
  4 juni 2017 / 11:28

  Hiep hiep HOERA! Hopelijk nog veel vruchtbare jaren met leuke samenwerkingen!

  De sleepyhead is hier zeer welkom ben nu 27 weken zwanger en als ik jouw review zo lees is het echt een aanwinst!

 207. Annemarie
  4 juni 2017 / 11:31

  Wauw, dit is een geweldige prijs! Nu 35 weken zwanger van ons wondertje. Hoe fijn zou de sleepyhead dan zijn.
  De tijd vliegt wel zeg, deze site al weer 5 jaar! Dan volg ik hè denk al 8 jaar.
  Eigenlijk altijd een stille volger, maar hier moet ik wel op reageren! Nu duimen.

 208. 4 juni 2017 / 11:32

  Hi Shirley!

  4 kaarsjes alweer!
  Wow, felicitaties, wát een mooie mijlpaal voor jou en jouw site, én wat een mooie reis heb je onderweg gemaakt.
  Zowel persoonlijk als zakelijk. Echt iets om even stil bij te staan! Vieren wat er te vieren valt.

  Zelf ben ik de afgelopen maanden nóg meer op je site te vinden, dit omdat ik weet dat ik eind oktober mijn eerste kindje verwacht! Leuk om te weten,…ook via de Google zoekresultaten kom ik vaak uit bij jou ;-). He-le-maal niet erg!

  Erg spannend allemaal -zo’n zwangerschap-, en natuurlijk ben ik ook bezig met een uitzetlijst! Wat mij betreft mag de Sleepyhead daar niet bij ontbreken. Ik lees zoveel goeds! Bovendien, ik kan me ook heel goed voorstellen dat het heerlijk ligt…dus: count me in voor de winactie.

  Fijn jubileum vandaag!

  Milan

 209. Rian
  4 juni 2017 / 11:35

  Wat een super leuke winactie. Wij hebben een zoontje van bijna 3 maanden. Die vindt het heerlijk om lekker geborgen te slapen. Ik zou heel graag een sleepyhead willen hebben maar het is er op een of andere manier nooit van gekomen. Nu hij er nog in past zou ik nu heel graag een Babynestje willen hebben. Dan kan hij er nog lekker gebruik van maken.

 210. Jessica
  4 juni 2017 / 11:37

  Proficiat met mommyhood !
  Blijf nog lang je ding doen ik kom hier heel graag !

 211. Naomi
  4 juni 2017 / 11:42

  Whoaaa vier jaar alweer! Zo mooi om te zien hoe je passie voor mommyhood (voorheen dus mommy to be) steeds groter is geworden. Voor mij waren kinderen al die tijd nog niet aan de orde, maar vele artikelen heb ik al opgeslagen voor als het zo ver is. Dus je zult wellicht denken: waarom doet zij mee? Omdat de kinderwens eigenlijk best wel geconcretiseerd is dat wij op korte termijn willen kijken of het ons gegund is. En jouw lovende verhalen over dit babynestje, hebben mij het gevoel van deze moet ik hebben, alleen maar groter gemaakt. Dus bij deze, wie niet waagt, wie niet wint!

  • Naomi
   4 juni 2017 / 11:44

   Uiteraard van harte gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal!

 212. 4 juni 2017 / 11:46

  Gefeliciteerd met je site! Wat gaat de tijd snel. Erg leuke actie om het jubileum te vieren; ik doe graag mee 🙂

 213. Daisy
  4 juni 2017 / 11:46

  Gefeliciteerd!!

  Ik lees altijd met plezier je blogs en ben normaal een “stille” meelezer maar nu met deze mooie actie reageer ik wel!
  Ik ben 2 weken geleden bevallen van een meisje , na 2 zoontjes. Een sleepyhead kan ik goed gebruiken zodat ik haar lekker bij ons kan neerleggen als ik met haar grote broers bezig ben.Als ij elke keer oo jouw fotos op instagram bekijk ligt Maddox er heel veel in dus het is echt iets voor ons !

 214. Lifeofdrie
  4 juni 2017 / 12:04

  4 jaar alweer?? Hoe kan dat? Het voelt als de dag van gisteren dat je de aankondiging deed van Je 1e zwangerschap.
  Ik doe graag mee met je winactie. Ik hoop dit jaar dmv ons ICSI traject zwanger te raken en zo’n sleepyhead lijkt me ideaal.. met name door jouw positieve verhalen!

 215. Sanne Verdonk
  4 juni 2017 / 12:05

  Van harte! Wat een toffe actie om dit te vieren. Mede dankzij jou positieve verhalen is manlief ook steeds meer overtuigd dat we een Sleepyhead nodig hebben! Duh… ☺️

 216. Hillerie
  4 juni 2017 / 12:08

  Leuk leuk! Gefeliciteerd met de mooie mijlpaal!
  Ik doe graag mee met de winactie.

 217. 4 juni 2017 / 12:11

  Wat bijzonder, alweer 4jaar!
  Ik volg jullie al die tijd al, mijn eerste dochter is bijna 3jr en 2e dochtertje is net vrijdag geboren
  Ik vind het zo leuk je blog te volgen, zoveel herkenning & fijne tips. Waaronder deze van sleepyhead, ben hier zelf zo benieuwd naar!

  Mijn instagram is zomooifotografie

 218. Julie
  4 juni 2017 / 12:16

  Proficiat met je mijlpaal! 4 jaar! Dat betekent dat ik ook al 4 jaar mommytobe/mommyhood volg. 🙂 Ik ben ondertussen zelf ook al mama van een dochter van 2,5 jaar en 25 weken zwanger van een babyboy! Voor hem zou ik heel graag de Sleepyhead winnen. Lijkt me superhandig!

 219. Saskia
  4 juni 2017 / 12:17

  Wat een super leuke actie! Hier ook een trouwe (stille) volger vanaf het begin. Mijn dochter is 1 maandje jonger dan skyler en ik vind dus heel veel herkenning in je verhalen. Nu zwanger van de tweede en dit keer een jongen, dus vooral blijven bloggen over die jongens van jou! Ben heel erg aan het twijfelen over de aanschaf van een baby nestje, maar ik lees zoveel positieve verhalen, dat ik graag meedoe met deze winactie

 220. chloewolfs
  4 juni 2017 / 12:30

  Gefeliciteerd met je 4de verjaardag! Ik lees je blog al van het begin mee vanuit België: tijdens onze vruchtbaarheidsbehandeling, tijdens de zwangerschap van onze dochter die intussen 2 is en ook nu weer in de aanloop naar de geboorte van onze 2de dochter eind juli. Heel benieuwd om de sleepyhead te leren kennen na al jouw enthousiasme!

 221. Loes
  4 juni 2017 / 12:33

  Wat een leuke actie, gefeliciteerd met de site! Ik doe heel graag mee.

 222. Sharon Besseling
  4 juni 2017 / 12:38

  Leuke actie! Ik doe graag mee. Ben heel benieuwd of hij hier ook zo goed zal werken ☺

 223. 4 juni 2017 / 12:44

  Jaaa! Ik doe heel graag mee. Ik ben uitgerekend op 10 juli, dus dat zou zo goed uitkomen!

 224. Denise
  4 juni 2017 / 12:45

  Wat een heerlijk kado om weg te kunnen geven! Ik heb er zoveel positieve verhalen over gehoord, maar wij zijn met nog 10 dagen tot de uitgerekende datum nog niet overgegaan tot het aanschaffen van een sleepyhead. Het zou enorm leuk zijn om er een te winnen

 225. Esther van den Heuvel
  4 juni 2017 / 13:01

  Jaaaaaaaa

 226. Sacha
  4 juni 2017 / 13:05

  Gefeliciteerd!!
  Wat een geweldige actie! Ik volg al een aantal jaar met veel plezier je site! Nog 3 weekjes en dan verwachten wij ons tweede meisje. Ik zou heel graag de sleepyhead willen winnen na al jouw enthousiaste verhalen! Succes verder met je site!

 227. Iris
  4 juni 2017 / 13:10

  O ja! Deze zou ik heel graag willen winnen. Lijkt me zo ideaal!

 228. Marieke
  4 juni 2017 / 13:11

  Oeh super leuke winactie! Lijkt mij na al jouw super enthousiaste verhalen heeeeel erg fijn voor onze kleine baby die bijna komt! (Nog zo’n 5 weken!!!) Doe graag mee!

 229. Lianne
  4 juni 2017 / 13:13

  Zodra onze lieve kleine Boris groot en sterk genoeg is dat hij uit het ziekenhuis met ons mee naar huis mag, zou hij heerlijk liggen in deze Sleepyhead.

 230. Priscilla
  4 juni 2017 / 13:21

  Jaaaa ik doe mee!!! Volg je nog niet zo lang helaas…. ben begonnen toen ik net zwanger was en zag dat ik een paar weken na jou was uitgerekend, inmiddels trotse mama van 2 boys van 2,5 en 1 week.
  Dat we allebei zwanger waren van de 2e jongen maakte jou verhalen voor mij heel herkenbaar!
  Sindsdien ben ik vaste volger en door jou ben ik erg enthousiast geworden over de sleepyhead aangezien ik ook een mannetje heb wat graag bij me in de buurt is.

 231. Izabela
  4 juni 2017 / 13:22

  Gefeliciteerd!! Ik doe graag mee met de winactie, leuk!!

 232. Milou
  4 juni 2017 / 13:45

  Mooie mijlpijl, gefeliciteerd.
  Ik doe graag mee!

 233. Kelsey
  4 juni 2017 / 13:51

  Wat een leuke win actie! Ik zag de sleepyhead al voorbij komen op je INSTAGRAM alleen was hij voor mij iets te duur. Maar misschien dat ik hem zo alsnog kan winnen! Ik beval begin Aug van een meisje #fingerscrossed #keepupthegoodwork

 234. 4 juni 2017 / 14:00

  Gefeliciteerd met de vierde verjaardag van je 3e kindje! 🙂 Ik doe heel graag mee voor onze dochter Norah. Stiekem nog altijd spijt dat ik er nog geen aangeschaft heb! 🙂

 235. Suzanne van Schendel
  4 juni 2017 / 14:00

  Gefeliciteerd, wat leuk! Ik zou dit nestje graag winnen voor mijn neefje Mylo die constant vastgehouden wil worden, anders slaapt hij niet (lang). Uiteraard knuffelen we allemaal zo veel mogelijk met hem. Toch zou het zou fijn zijn voor hem (en zijn mama) als hij zich velig en geborgen kan voelen in zijn eigen nestje. Ik had nog nooit van deze bedjes gehoord, ik ben zeer benieuwd!

  Succes verder met alles Shirley!:)

 236. Bonnie
  4 juni 2017 / 14:10

  Ohhhh Shirley proficiat, 4 jaar alweer, en nu een supercoole prijs voor een van je volgers! Toen ik dit las werd ik helemaal gek! Zoals je weet ben ik al veel langer dan 4 jaar je volger, plus ik zit mij al dagen te verdiepen in zon heerlijk schattig babynestje. Ik vroeg je laatst nog welke ik het beste zou kunnen aanschaffen op instagram. En het weekend dat jij de winnaar/winnares bekend maakt is mijn zoon ook nog eens jarig! Dan hebben we een vaderdag- en verjaardagcadeau in 1! Ons meisje verwachten we in Juli. Dan wordt Noah net als Skyler eindelijk grote broer!
  Ik doe graag mee aan deze winactie, tis zo heerlijk om jou kleine mini op instagram in de Sleepyhead te zien❤️Echt als n kuikentje in een nestje. Groetjes BonnieandNoah

 237. Renate Lohuis
  4 juni 2017 / 14:14

  Gefeliciteerd!! Wat zou het leuk zijn als je mij binnenkort dan ook zou mogen feliciteren.
  Want ik doe natuurlijk mee met deze geweldige actie!
  Nog 5 weken en dan ben ik uitgerekend! Wel heel toevallig dat dit nou net voorbij komt. Ik ben er namelijk nog helemaal niet bekend mee. Maar ik zit wel steeds te twijfelen of ik ook een Sleepyhead zou gaan aan schaffen. Vind het persoonlijk nog wel een bedrag naast alle dingen die je ook al moet aanschaffen voor een baby. Maar ik hoor wel veel enthousiate geluiden van mensen erover! Wie weet heb ik geluk! Gokje wagen kan altijd! Fijne dag!

 238. Lynn
  4 juni 2017 / 14:14

  Leuk! Hartelijk gefeliciteerd met je derde kindje! Ik doe graag mee!

 239. Eefje
  4 juni 2017 / 14:14

  Gefeliciteerd! Eind september wordt onze kleine jongen geboren! De eerste dus vet spannend! Ik ben dus echt een leek met alle baby benodigdheden maar de sleepyhead wil ik sowieso! Het lijkt mij al heerlijk liggen dus laat staan hoe het ligt voor onze kleine man. Heerlijk!

 240. Renate
  4 juni 2017 / 14:20

  Van harte gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal! Ik zou deze sleepyhead dolgraag winnen voor mijn eigen sleepyhead van twee maanden.

 241. CJ
  4 juni 2017 / 14:21

  Wow 4 jaar alweer?! Gefeliciteerd! Ik weet nog dat ik googled naar een mommy to be blog en bij je terecht kwam haha. Super lieve giveaway ook! Hier niet meer van toepassing met twee kids van bijna 4 en bijna 2, maar ik heb wel een mega lieve vriendin die zwanger is van de 3e! Ik zie lees veel goede verhalen over de sleepyhead en denk dat ik haar er erg blij mee zal maken

 242. Margot
  4 juni 2017 / 14:32

  Ik volg je al sinds mijn zwangerschap van mijn zoontje 26-3-16 en nu ben ik 18 weken zwanger van onze 2e zoon. De sleepyhead staat bovenaan mijn wishlist, wat een uitvinding deze had ik zo graag gewild bij de eerste! Ik zou hem dan ook heel graag willen winnen!!
  Succes met je blog en ik blijf trouwe fan!

 243. Stephanie
  4 juni 2017 / 14:34

  Jaaaa! Joehoe!! Heel graag!

 244. Sabine
  4 juni 2017 / 14:42

  Wat gaaf! Gefeliciteerd!! Natuurlijk doe ik mee! We hebben deze week een sleepyhead geleend, en ons vier weken jonge meisje slaapt voor het eerst heerlijk een aantal uur achter elkaar! Voor ons allemaal heerlijk!

 245. Martine
  4 juni 2017 / 14:50

  Ja!!! Heel, heel, heel graag!

 246. Lotte
  4 juni 2017 / 14:54

  Gefeliciteerd met dit geweldige jubileum! Op naar nog vele jaren!

  Ik doe graag mee met deze actie, voor onze derde. Elke keer word ik zo enthousiast van je positieve ervaringen. Ik kan niet wachten om ‘m zelf te proberen!

 247. Crystal Smit
  4 juni 2017 / 15:14

  Jaaaa, ik doe graag mee! Ik heb al verschillende reviews er over gelezen en vind het echt een must voor een baby!

 248. Sharine Zwart
  4 juni 2017 / 15:22

  Net als vele anderen wil ik toch graag een poging wagen voor mijn lieve vriendin Mandy, eindelijk mag zij samen met haar vriend haar eerste kindje verwachten!
  Zelf ben ik al gezegend met twee kindjes en volg deze site vanaf het begin, ik was immers een dag later uitgerekend dan jij Shirley, van ons eerste kindje.
  Hopelijk volgen er nog vele leuke jaren!

 249. Nicole
  4 juni 2017 / 15:26

  Ja! Ik doe heel erg graag mee. Uitgerekens van onze eerste zoon op 4 augustus. Een nieuw huis gekocht die we per 1 september kunnen betrekken. Je snapt alle centen gaan daarheen. Wat zou ik graag tijdens de verhuizing en het opknappen mijn zoon een veilig plekje geven.

  Ik volg jou al tijden en kan genieten van je stories. Sleepyhead volg ik ook.

  Ik duim dat een dag na m’n verjaardag wellicht het mooiste cadeau mijn kant op kan komen.

 250. Demelza Dumfries
  4 juni 2017 / 15:27

  Wat een leuke actie! Naar heeeel veeeeel goede verhalen gehoord te hebben kan ik niet wachten de Sleepyhead zelf uit te testen. Ik doe dus graag mee!

 251. Tamara Ross-Blokzijl
  4 juni 2017 / 15:33

  Wauw wat super leuk dat je dit doet en gefeliciteerd met je 4jarig bestaan.

  Mijn zoontje is nu bijna 2 maandjes oud en vind het heerlijk om in zijn sleeper te liggen alleen ik heb een sleeper die helaas voor hem al te klein word. Ik doe graag mee met de actie en hoop dat ik deze win voor mn kleine ventje. Dan kan hij heeerlijk slapen en heeft hij wat meer ruimte.

 252. Bonnie
  4 juni 2017 / 15:55

  Wow 4 jaar alweer! Gefeliciteerd. Ik lees dus ook al ruim 4 jaar je verhalen. En een sleepyhead, geweldig! Zou hem graag winnen voor baby 2 (nog niet direct in aantocht maar zou het wel erg graag willen tzt). Nog veel goede schrijf jaren toegewenst met je mooie gezinnetje! Ik blijf je zeker volgen.

 253. Kirsten Schouren
  4 juni 2017 / 16:42

  Deze staat op mijn wensenlijstje, nu ik ook zwanger ben van nummer twee. Lijkt mee heel fijn om de kleine op een veilige manier meer bij je te hebben. Fingers crossed!

 254. 4 juni 2017 / 17:31

  Help wat een reacties!! Hoe ga je mij ooit uitkiezen???

  Ik wil m ik wil m ik wil m!

  Over 4 dagen ben ik 40wk zwanger van mijn derde kindje en wat een cadeautje zou het zijn om een sleepyhead te winnen… Mijn kleine mannetje zou er prinsheerlijk in kunnen slapen. Hopen dat hij zn naam eer aan doet want mijn vorige twee kindjes waren zeker geen sleepyheads en zijn tot op de dag van vandaag nog heerlijke nachtbrakers… but that wont stop me :-)))

  Ik heb afgelopen weekend eem hoogzwangere hittegolf overleefd dus vind dat ik hem wel verdien toch??? 😉

  Keep up the good work Shirley, love it!

 255. Ellen
  4 juni 2017 / 17:52

  Gefeliciteerd met 4 jaar Mommyhood. Ik doe graag mee! Een van mijn beste vriendinnetjes is 3 dagen geleden bevallen en die kan het zeker gebruiken. Wist ik tijdens de eerste maanden van mijn dochter maar van het bestaan van dit babynestje.

 256. Sintha
  4 juni 2017 / 18:47

  Van harte gefeliciteerd! Het perfecte cadeau om te geven (voor jou) en te krijgen (voor mij hoop ik natuurlijk ☺️)!!

 257. 4 juni 2017 / 19:06

  Gefelciteerd met je vier jarig bestaan! Doe graag mee met jullie win actie! Ben in Juli uitgerekend dus zou me goed van pas komen.Vooral met het feit dat ik nog een kleine telg van anderhalf heb rond rennen! Ik vind die sleepyhead prachtig!

 258. Larissa
  4 juni 2017 / 19:08

  O wat een leuke actie! Hier doe ik graag aan mee om een kansje te wagen om dit mooie nestje te winnen!
  Ik ben momenteel ruim 29 weken zwanger van ons eerste kleintje, een meisje.
  Zou leuk zijn om dit nestje te mogen winnen zodat ons meisje overal kan slapen in haar sleepyhead

 259. Madeleine
  4 juni 2017 / 19:52

  Gefeliciteerd met je 4 jarig bestaan!
  Wat een geweldig uitvinding en een super prijs.
  Ik doe heel graag mee.

 260. Jordana
  4 juni 2017 / 20:09

  Gefeliciteerd! Ik ben op 17 juni uitgerekend en de sleepyhead ontbreekt nog voor onze kleine man! Zou leuk zijn deze te winnen!!

 261. Petra Bakker
  4 juni 2017 / 20:10

  Gefeliciteeeeeerd!!!
  Vorig jaar 7 juni bevallen van Mijn eerste zoontje en dit jaar augustus komt mijn tweede zoontje eraan!
  Dit zou natuurlijk super handig zijn. Heb ik gemist hij mijn eerste en zou deze heeeeel graag willen winnen!!!

 262. 4 juni 2017 / 20:15

  Proficiat met het 4 jarig bestaan!
  Het zou leuk zijn de sleepyhead te winnen voor mijn dochtertje Jana die 1 maandje oud is. Ben er ook heel benieuwd naar geworden!

 263. Maaike
  4 juni 2017 / 20:22

  Wauw, wat een leuke actie!! En natuurlijk gefeliciteerd met je jubileum. Ik ben prik zwanger van ons eerste kindje maar heb al aan vriendlief uitgelegd dat ik deze ook wil, ik waag dus graag ook n gokje, aangezien het best een aanschaf is naast alle andere nieuwe dingen.

 264. Kim schoffelmeer
  4 juni 2017 / 20:37

  Wat een leuke actie! En van harte gefeliciteerd Ik volg je met veel plezier!!
  Mijn kleine jongen komt er binnenkort aan… ben nu 39 weken en 3 dgn. Wat zou het leuk zijn als mijn derde kindje ook iets helemaal van zichzelf heeft… en lekker slaapt…zodat ik ook nog genoeg aandacht kan geven aan zijn grote zus en broer. Lijkt me super fijn!

 265. Violetta
  4 juni 2017 / 20:40

  Oh ik doe ook super graag mee! Ben 1 augustus uitgerekend met mijn tweede, dus zou het erg van pas komen, haha! Gefeliciteerd met je 4jarig bestaan trouwens!

 266. Eva Delissen
  4 juni 2017 / 20:54

  Allereerst van harte gefeliciteerd met de verjaardag van je derde kindje. Een verdomd goed gelukte dacht ik zo! en natuurlijk doen mijn man en ik ook mee met deze gave winactie, zo graag ik hoor de meest fantastische verhalen over de Sleepyhead. Bij onze dochter Leau was het de eerste maanden een ramp met slapen. Ze sliep van 00.00u tot 03.00u en vanaf 03.00 was t gedaan met de rust. Maanden van slapelozen nachten en ik moest ook nog ieder 1.5u kolven (ivm een operatie). Nu is Leau de liefste, 17 maanden oud en slaapt van 19.00 tot 07.00. Maar in augustus wordt ze grote zus van een kleine zus en houden mijn man en ik ons hart vast voor die eerste maanden. Het genieten is er niet minder om met zo’n 2e wonder, maar ohoh wat zou een Sleepyhead fantastisch zijn! Fingers crossed!

 267. Jascha
  4 juni 2017 / 21:09

  Ik lees naast jouw review, ook zoveel positieve verhalen over de sleepyhead, dat hij hoog op mijn uitzet-lijst staat! Ideaal voor zowel kindje als ouder, denk ik. Want heerlijk dat je hem bijvoorbeeld ook makkelijk naast je neer kan leggen op de bank of in bed. I’m in it, to win it 🙂

 268. Yvon
  4 juni 2017 / 21:33

  Gefeliciteerd met je vier jarig bestaan van mommyhood! Ik volg mommyhood vanaf het begin en styleguide al veel langer. Ik ben 2 weken geleden bevallen van ons eerste kindje en lees je artikelen met veel plezier ( en begrijp het nu allemaal veel beter) . Wij hebben nog geen sleepyhead maar lijkt mij heel handig!!

 269. 4 juni 2017 / 21:55

  Wow wat een heerlijke mijlpaal! Gefeliciteerd! En ook een heerlijke winactie haha, ik doe graag mee voor de kleine die op komst is . Lijkt me echt een uitkomst, zo’n sleepyhead.

 270. Monique Dusee
  4 juni 2017 / 21:56

  Ik zou er heel graag eentje willen winnen voor mijn dochtertje , zit er al zolang over te dubben omdat ik het toch een redelijke uitgave vind … ze slaapt af en toe heel onrustig en valt dan alleen in slaap als ik ze stevig vasthou en wieg ! Dus komt hier zeker van pas !

 271. Carolien
  4 juni 2017 / 22:05

  Gefeliciteerd!! Dat wil dus zeggen dat ik ook al 4 jaar meelees! Tijd vliegt zegt.
  Ik doe heel graag mee. Ik ben 10 weken zwanger van ons 2e kindje. Een grote verassing en een nog groter wonder omdat ik spontaan zwanger ben geraakt terwijl we bij onze zoon een ziekenhuis traject hebben gedaan. Onder andere door jou positieve gevoel over de sleepyhead hem al op mn verlanglijstje gezet! Wil graag de echte helemaal veilige. Voel toch iets minder bij de handgemaakte nestjes. Toitoitoi dan maar!!

 272. Miranda Kuiper
  4 juni 2017 / 22:06

  Van harte gefeliciteerd met het 4 jarig bestaan van Mommyhood, een site waar ik tot de dag van vandaag veel van leer! En wat een ontzettend leuke win actie, graag doe ik mee en maak ook ik kans op deze ontzettend handige sleepyhead. Aangezien wij vaak op pad zijn en dat graag zo willen houden als t kleintje er is, is dit natuurlijk ideaal om mee te nemen!

 273. 4 juni 2017 / 22:28

  Jeetje, vier jaar alweer? Wat gaat de tijd snel! Gefeliciteerd! Ik doe heel graag mee met deze winactie.

 274. Sophie
  4 juni 2017 / 22:32

  Gefeliciteerd met deze mijlpaal! Wat een mooie actie, ik doe graag mee!

 275. Jennifer
  4 juni 2017 / 22:58

  Ooooh wat willen wij deze graag hebben! Zwanger van ons tweede zoontje Ik ben zelf chronisch ziek en vooral ‘ s nachts en ’s ochtends is dat moeilijk en heb ik opstart problemen. Wat zou het fijn zijn als ik ons kleine mannetje bij me zou kunnen nemen in de sleepyhead, zodat we goede nachten maken en ik makkelijk bij hem kan…. duimennnnn!!!

 276. Chantal
  4 juni 2017 / 23:53

  Ik doe ook heel graag mee! Onze kleine is net geboren en mag deze week mee naar huis, dus zou helemaal te gek zijn & super goed uitkomen gezien dat één van de weinige hot items is die we niét hebben!

 277. Danielle
  5 juni 2017 / 00:52

  Ik doe graag mee!!
  Over 10 weken wordt ons eerste kindje verwacht
  En zo’n babynestje leek me al hamdug, maar na jouw review ben ik helemaal om! Deze staat dus bovenaan mn wensenlijstje, maar eerst moeten we nog een box halen.

 278. Elke
  5 juni 2017 / 04:50

  Wat een toffe actie! Geweldig voor mijn zoontje Luke van 5 weken en wellicht ooit een tweede!

 279. Marian B
  5 juni 2017 / 05:26

  Van harte gefeliciteerd met het 4-jarig bestaan. Grappig mijn zoontje was gisteren jarig, ook 4 😉 Wat zou ik zo’n Sleepyhead graag gehad hebben voor mijn dochtertje, ze zou er nog ongeveer een maand in kunnen… Ik doe daarom niet mee voor mezelf maar wel voor een lieve vriendin die zwanger is, weet ook dat ze dit nog niet heeft.

 280. Kim
  5 juni 2017 / 06:32

  Proficiat met de vierde verjaardag van mommyhood!
  Ik ben bijna uitgerekend dus de sleepyhead zou goed van pas komen

 281. Caro Bohets
  5 juni 2017 / 07:03

  Wat leuk! Ideaal voor de komst van ons eerste kindje! 🙂

 282. Janneke Westra
  5 juni 2017 / 09:08

  Oh deze wil ik heel graag winnen! Mijn zoontje van bijna 3 slaapt nog steeds niet door en over 8 weken ben ik uitgerekend van de tweede, dus dan zal ik wel met twee kindjes in ons bed liggen

 283. Melek
  5 juni 2017 / 09:17

  Van harte gefeliciteerd!!!
  Superleuke winactie! Wij verwachten in augustus onze tweede kindje. En omdat onze dochter een slechte slaper was zouden wij dit keer graag de sleepyhead willen proberen.

 284. Nelleke
  5 juni 2017 / 10:45

  Oh wow! Zo’n sleepyhead wil ik wel winnen!! Gefeliciteerd trouwens met je jubileum! Nu ik zelf zwanger ben, nog leuker om te lezen!

 285. Denise
  5 juni 2017 / 11:18

  Gefeliciteerd met 4 jaar mommyhood!! Ik vind je site geweldig en wat een super gave actie!! Ik doe graag mee met de actie voor een vriendin van mij die nu bijna 17 weken zwanger is van haar eerste kindje :-).

 286. 5 juni 2017 / 11:39

  whaaa gefeliciteerd!! en ja doe graag mee voor mijn vriendin die weer een uk verwacht 😀

 287. Petra
  5 juni 2017 / 14:36

  Leuk! Ik doe graag mee!

 288. Cherrelle
  5 juni 2017 / 16:04

  Hi Shirley,

  Ik ben van oorsprong een volger van styleguide en lees af en toe ook oo molmgrond ondanks ik geen kinderen heb. Ik wil daarom graag mee doen voor een van Mn beste vriendinnen. Ze heeft altijd in het buitenland gewoond en is sinds kort terug in Nederland om haar kindje een goede toekomst te kunnen bieden. Zij en haar vriend hebben niet veel en geen steun van familie. Ik gun hen en hun ongeboren dochter de sterren aan de hemel. Helaas kan ik ze die niet geven maar wie weet maken ze wel kans op een mooie sleepyhead 🙂

 289. Riëlle Koeslag
  5 juni 2017 / 19:32

  Oh wat heb je al veel reacties! Maar ik probeer het toch! Als eerst: gefeliciteerd mer mommytobe! Ik weet nog goed dat je hem opstartte! En dan nu de giveaway. Die wil ik natuurlijk super graag! Begin oktober verwacht ik ons wondertje en ik ben na alle positieve reacties natuurlijk heel nieuwsgierig naar de sleepyhead. Ik wil zelf graag een nestje aanschaffen, maar vind hem om hem zelf te kopen net te duur. Lijkt me heerlijk om te gebruiken! Nou fingers crossed maar!

 290. Sophie
  6 juni 2017 / 00:20

  Niet geschoten is altijd mis! Zou geweldig zijn voor m’n zus!!

 291. Doenja
  6 juni 2017 / 00:41

  Ohhhh wat gaaf! Ik doe heel graag mee. Ben nu zwanger van ons tweede kindje en na al jouw verhalen ben ik helemaal enthousiast geworden over de sleepyhead én de tula Free to grow.
  En natuurlijk gefeliciteerd met je 4-jarig jubileum waarvan ik je nu ruim 2 jaar met veel plezier volg

 292. Daisy
  6 juni 2017 / 10:29

  Gefeliciteerd met het 4-jarig jubileum!!

  Ik ben een stille volger, maar ik lees al een aantal maanden met plezier je blogs 🙂

  Wat een toffe win-actie! Ik ben (nog) niet zwanger, maar op veel mamablogs zie ik de Sleepyhead voorbij komen en ben er erg benieuwd naar. En je kan het maar vast in huis hebben zullen we maar zeggen 😉

 293. Coby
  6 juni 2017 / 11:12

  Jaaaaa, deze wil ik heel graag winnen. Ik ben nu 4 maanden zwanger en volop bezig om de eerste dingen aan te schaffen. Mijn verlanglijst is door jouw blog wel erg lang aan het worden (bedankt hè ;p, haha). De Sleepyhead lijkt me fantastisch, maar mijn man is nog niet helemaal overtuigd, dus dit zou perfect zijn <3

 294. 6 juni 2017 / 11:24

  Hi,

  Allereerst gefeliciteerd met je vierjarig bestaan :D!!!!

  Ik zou graag een Sleepyhead willen winnen voor mijn collega. Zij is pas zwanger en wil heeel graag een Sleepyhead! Hoe leuk zou het zijn als ik haar hiermee kan verrassen!!

 295. Nanda
  6 juni 2017 / 11:40

  Gefeliciteerd met deze mijlpaal, Shirley! Ik zou de Sleepyhead ontzettend graag willen winnen voor ons meisje. Zij zal over 3 maandjes geboren worden en ik weet zeker dat ze in dat mooie nestje een echte sleepyhead zal zijn! 😉

 296. Mandy
  6 juni 2017 / 11:42

  4 jaar al weer! Gefeliciteerd !
  Op dit moment zijn we zwanger van ons 2e wondertje.
  Ons eerste prinsesje heeft vanaf het begin bij ons geslapen.
  Voor ons 2e kindje zou een sleepyhead een uitkomst zijn!

 297. Carmen
  6 juni 2017 / 11:53

  Mijn beste vriendin is een mommy to be. Heel speciaal want het is haar eerste kindje en ze is ook de eerste van onze vriendengroep die aan deze spannende nieuwe levensfase begint. Ik weet dat ze dit babynestje super graag wil hebben en ik zou het haar met liefde cadeau doen. Ik hoop op een kans om het te winnen voor haar!

 298. Lotte
  6 juni 2017 / 13:18

  Wow! ik doe heel graag mee!!
  Ben heel benieuwd of alles wat jij ervaart, hier ook zo ervaren wordt 🙂

 299. 6 juni 2017 / 14:26

  Lieve Shirley,

  Wauw, alweer 4 jaar neem je ons mee in je reis van het moederschap,
  en als aanstaande mama check ik de site nu echt om de haverklap!

  Las ik Mommyhood voorheen alleen om de persoonlijke verhalen,
  Nu kan ik er gerust de hele dag door alle babyposts dwalen.

  Je eerlijkheid & kwetsbaarheid zet voor mij de toon,
  alleen daarom vind ik je alleen al een geweldig persoon!

  Met je nuchtere en open blik op het leven,
  heb je mij een realistisch beeld van het moederschap gegeven.

  Zelf ben ik nu zwanger van een zoon,
  terwijl ik nog op een Caribisch eiland woon.

  Met 7 maanden zwangerschap verhuis ik terug naar Nederland,
  Bevallen leek mij namelijk niks hier op het strand.

  Met alleen een koffer vol kleding en een baby in mijn buik,
  Wagen wij deze sprong en diepe duik.

  Aangezien we dan pas de baby uitzet kunnen kopen,
  houd ik nu mijn oren en ogen voor een wish-list open.

  De Sleepyhead staat boven op mijn lijst,
  voor een baby die nu al stad en land heeft afgereisd.

  Graag zou ik deze fantastische prijs winnen,
  dan is het eerste baby item maar alvast binnen!

  Liefs,
  Tahnee

  (Sorry, ik ben echt de grootste lurker ever! Wel alles lezen, maar echt zelden reageren)

 300. Sabine Hamel
  6 juni 2017 / 15:25

  Ja, die wil ik graag winnen! Ik ben vandaag uitgerekend van mijn tweede zoontje 🙂

 301. Danielle
  6 juni 2017 / 16:27

  Hoi Shirley,
  Van harte gefeliciteerd met 4 jaar, fantastische prestatie!!
  Doe natuurlijk graag mee met deze actie, niet voor mezelf (ben wel groot fan, we hebben de Grand voor onze zoon), maar voor mijn broer en schoonzus die hun 1e kindje verwachten na een zeer heftige zwangerschap (ongeval aan het begin, heftige misselijkheid en ga zo maar door). Wat een fijne start zou de baby krijgen in dit nestje! Liefs, Danielle

 302. Jacqueline
  6 juni 2017 / 17:25

  Gefeliciteerd met deze mijlpaal! En wat een mooie actie. Jouw blogs/posts zijn uiteindelijk de reden dat ik ook heel graag een Sleepyhead wil voor mijn tweede zoontje (oktober uitgerekend).

 303. Nynke
  6 juni 2017 / 20:55

  Voor mijn eerste neefje of nichtje zou dit een fantastisch cadeau zijn!! Dan kan ik als tante natuurlijk helemaal niet meer stuk!!❤️❤️

 304. Willy Faber
  6 juni 2017 / 20:59

  Gefeliciteerd! Wat geweldige actie.ik wil heel graag deze Sleepyhead winnen.

 305. Eefje
  6 juni 2017 / 23:09

  Wow wat een reacties!! Gefeliciteerd met het 4-jarig bestaan van je site en hopelijk nog vele jaren! De winactie is voorbestemd voor ons; afgelopen zondag 4 juni is namelijk onze dochter Jule geboren! <3 Dezelfde verjaardag! 🙂

 306. Renate
  6 juni 2017 / 23:36

  Wow 4 jaar alweer! Toen je destijds je nieuwe site aankondigde nog helemaal niet bezig met baby’s en kwam dus weinig op de site. Nu zwanger van de eerste dus ook het archief wordt grondig doorzocht op handige tips. Natuurlijk doe ik dan ook mee met deze leuke actie na alle positieve berichten van jou en Maddox.

 307. Amber
  7 juni 2017 / 13:10

  Wat leuk! Ik doe graag mee. Als ik win is ‘ie voor mijn zwangere vriendinnetje waarvan we volgende week weken of ze een jongetje of een meisje krijgt!

 308. Carmen
  8 juni 2017 / 07:36

  Gefeliciteerd met het 4-jarig bestaan van Mommyhood (Mommy to be)! Ik volgde MH al ver voordat ik zelf überhaupt aan zwanger worden dacht haha. Vorig jaar was de verrassing dan ook erg groot toen ik op je site las dat we in dezelfde week uitgerekend waren! In jou wekelijkse updates kon ik veel herkennen en dat vond ik (voor de 1e x zwanger) erg prettig! Maar goed, lang verhaal, ik zou graag de Sleepyhead winnen voor m’n zoontje

 309. Marjke
  8 juni 2017 / 09:07

  Oef wat een gave prijs! Al aftellend tot de geboorte van onze mini stress ik me helemaal gek met allerlei lijstjes (Tsja, eerste kindje..) : heb ik nu echt alles in huis? Wat wil ik nog graag hebben? Moet ik niet toch nog een paar extra hydrofiele doeken kopen?
  Het wiegje staat klaar, het ledikantje nog niet want we gaan nog verhuizen help! Dus babykamer inrichten zit er nog niet in.. stel dat onze kleine man eerder besluit te komen? Een sleepyhead zou ideaal zijn, deze staat uiteraard oo mijn “wil ik graag hebben maar is niet dringend nodig” lijst.. wie weet met deze winactie mag ik straks toch nog iets wegstrepen

 310. Sytske
  8 juni 2017 / 10:42

  Proficiat met deze mooie mijlpaal en ga zo door. Net als vele anderen, lees ik alles met veel plezier. En natuurlijk doe ik graag mee voor de sleepyhead. Als het slapen nu niet goed gaat… En het oog wil natuurlijk ook wat! By far het mooiste babynestje op de markt.

 311. Marloes
  9 juni 2017 / 13:32

  Wow gefeliciteerd. Ik ben zwanger van mijn 1e en kwam eerst bij styleguide maar volg nu graag deze blog! Graag wil ik de sleepyhead winnen, klinkt top

 312. Suzanne van Gelder
  11 juni 2017 / 00:09

  Wauw wat een megaprijs die je mag weggeven!! Lijkt me geweldig voor ons nieuwe wondertje, die over ong 6 weken wordt geboren 🙂

 313. Michele
  11 juni 2017 / 09:33

  Bij mijn eerste dochtertje nooit gehad, maar nu zwanger van de 2e en de sleepyhead lijkt me echt een uitkomst. Ik zou ‘m erg graag winnen!

 314. Hanne
  12 juni 2017 / 09:16

  Proficiat met het vierjarige bestaan van je blog!

  Ik ben sinds kort ook beginnen volgen, ondertussen bijna negen maanden (wij verwachten ons eerste kindje in juli!) en zou het zeer leuk vinden om deze prijs te winnen!

  Groetjes,
  Hanne

 315. Joyce
  13 juni 2017 / 10:16

  Gefeliciteerd met jullie jubileum!

  Ik zou heel graag deze mooie sleepyhead winnen voor mijn lieve collega die zwanger is van haar eerste kindje! Het zou heel leuk zijn als ik deze voor haar zou kunnen winnen.

 316. Gerlinde
  13 juni 2017 / 13:40

  Wow! Wat een gave site!
  Zoals je misschien al begrijpt heb ik je site pas net gevonden – toen ik…opzoek was naar ervaringen met de sleepyhead.

  Mijn man en ik verwachten over een aantal weken ons eerste kleintje.
  De laatste tijd hebben we het er veel over gehad hoe we de eerste tijd de nachten willen doorkomen; de kleine in het ledikantje bij ons op de kamer, op het verschoningskussen tussen ons in bed, van het voedingskussen een nestje maken en dan bij ons in bed…tot dat ons oog viel op de sleepyhead! Dat moest hem worden…tot we het prijskaartje zagen; whoeps …na een verhuizing en alle babyspulletjes aanschaffen..dat ging hem toch niet worden :'(
  Maar nu zie ik gewoon dat ik hem hier kan winnen!! DUIMEN!!

  Maar even terug naar je site;
  wat een fantastische site! Straks in mijn verlof ga ik eens rustig op m’n gemakje al je oudere blogjes lezen!
  Mij zie je zeker terug hier…!

  Liefs

  p.s. heb geen instagram..hopelijk maak ik alsnog een kans?!

 317. Maaike
  15 juni 2017 / 08:03

  Jaaa dat zou geweldig zijn voor mn dochtertje! Ben in okt uitgerekend van de 2e en nog opzoek naar een sleepyhead!
  Na het lezen van je review ben ik heel enthousiast en twijfel ik er niet meer over. Hoe dan ook er komt een sleepyhead hier in huis! Ik volg je op insta en lees graag je blog. Succes verder!

 318. Annet
  15 juni 2017 / 08:43

  Hallo! Met veel plezier lees ik je blogs nu ik zelf zwanger ben van ons eerste kindje. De sleepyhead ziet er super comfortabel uit dus zou deze graag willen voor ons kindje. Hoooooopp dat ik m uit kan gaan proberen!!
  Ben jullie gaan volgen op instagram (annet.e_31)

 319. Charlotte
  15 juni 2017 / 17:04

  Hier wil ik nou heel graag een zwangere vriendin blij mee maken!! Zij is de liefste, bij haar is hij echt op de juiste plek! 🙂

 320. Jacob
  18 juni 2017 / 10:06

  Op Vaderdag doe ik graag mee voor mijn prachtige dochter die zwanger is! Zou haar graag verassen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.