Men I Like Tag: zwak voor Waylon

Men I Like Tag: zwak voor Waylon

Op 2WMN kwam ik de tag Men I Like tegen en aangezien ik wel een paar hotties weet op te noemen, wilde ik hem maar al te graag delen met jullie. Al is het alleen maar om weer even weg te zwijmelen bij de heerlijke foto’s, haha. Ik ga gewoon gelijk beginnen!

Op wat voor type man val je?
Er is eigenlijk niet specifiek één type man waar ik op val. Ik kan een man met heel kort haar enorm sexy vinden, maar mannen met lang haar net zo goed. Mannen zonder baard, maar stiekem toch ook wel met baardje. Het is meer een uitstraling waar ik dan naar kijk en week van word. Toch ontdek ik best een patroon, als ik zo naar de foto’s kijk die ik hieronder deel. Kort haar en een subtiel baardje. Maar niet bij de man die ik het meest aantrekkelijk vind…

Welke eigenschap zorgt ervoor dat je van je stoel glijdt?
Mannen die lief zijn, veel voor je willen doen, complimenten uitdelen, goed kunnen luisteren, me in mijn waarde laten en dwars door je heen kunnen kijken met mooie ogen. Ik hou ervan als iemand voor me wil zorgen. Wat dat betreft kan ik best een prinses zijn. Wees aardig, koop af en toe wat leuks of doe iets liefs en heb mooie ogen. Zo simpel ben ik, maar dan heb je me wel, lol.

Wat is wat jou betreft de lekkerste man van Nederland?
Waylon! En dan niet met die mega baard, maar met een subtiel baardje. Of zonder baard. Of zoals op onderstaande foto’s. Als hij zingt, zijn gitaar vast heeft. Mijn god, ik heb echt een zwak voor die man en dan vooral als ik hem op bewegend beeld zie, haha. Het is echt niet zozeer dat hij de meest knappe man is die er op de aarde rondloopt, hij heeft gewoon íets wat ik aantrekkelijk vind. Uitstraling, style, stem… Ik hou ook onwijs van zijn muziek. Ook Kay Nambiar mag er absoluut wezen. Een nummer twee! Oh, en Jim Bakkum, vooral op de foto die ik hier deel. Maar vraag Raymond of mijn moeder wie ik het meest sexy vindt en ze roepen in koor Waylon, haha.

maxresdefault

Michel-Molder-51-of-71

Kay Nambiar

01

En de hottie van Hollywood?
Komen ze!

ryangosling1

Ryan Gosling

george-clooney-hillary-clinton

George Clooney, zo’n charmante man!

Wentworth-Miller-44668640

Wentworth Miller

hemsworth-suit-and-hair

Chris Hemsworth

chris-doublepage-42

Chris Powell

Met welke flirt-techniek windt hij jou om zijn vinger?
Kom ik toch weer bij die doordringende blik. Daar heb ik echt een zwak voor. Voor de rest trap ik er al snel in als mannen lief zijn en aandachtig kunnen luisteren. En me dan net even te lang aankijken. Pff.

Met wie wil jij nog eens een beschuitje eten? * wink *
Nou, geen twijfel over mogelijk… Waylon, dus. Ondanks dat de dames van 2WMN gaan voor hun eigen vent wil ik best wel dat uitstapje maken! Sorry, Raymond.

Een baard: hot or not?
Hot! Niet zozeer een mega lange baard, maar het mag zeker aanwezig zijn! Sexy!

Waar knap jij ontzettend op af?
Ik vind het belangrijk dat een man er netjes en verzorgd uit ziet dus ik kan nogal afknappen op vieze geurtjes of slonzige kleding. Daarnaast zijn mannen die alleen maar aan zichzelf denken, totaal geen rekening houden met anderen en op alles commentaar hebben niet zo chill.

Haar als Tarzan of de coupe van Wentworth Miller (dat lekkere ding van Prison Break)?
Waylon met iets langer haar; de rest allemaal coupe’je Miller.

Met welke inspirerende man zou jij wel eens aan tafel willen zitten?
Is het gek dat ik hier niet zo 1 2 3 het antwoord op weet? Misschien dan toch, net als Willemijn, Obama. Om hem te vragen naar het leiderschap, zijn gezinsleven en hoe hij dit allemaal in goede banen heeft weten te leiden. Of anders gewoon Waylon. Maar dan skippen we het gesprek en gaan we direct over naar dat beschuitje. Veel leuker…

Vertel eens, met welke vent zou jij weleens een beschuitje willen eten?

waylon

Share:

8 Reacties

 1. Jessica
  12 oktober 2017 / 13:05

  Je hebt wel smaak meis 😉

 2. joy
  12 oktober 2017 / 17:43

  We hebben dezelfde smaak! Waylon vind ik prachtig, en uit je Hollywood lijstje is Wentworth Miller favoriet. Heb me speciaal voor hem door het nieuwe seizoen van Prison Break geworsteld ;’)

  Leuk artikel, Shirley, weer eens iets anders!

 3. Sabien
  12 oktober 2017 / 17:50

  Oef…Chris Powel inderdaad. Ik vind het ook geen naar uitzicht als Dan Karaty op het scherm van de tv verschijnt.

  • Shirley
   Auteur
   12 oktober 2017 / 19:19

   Dan is súper schattig, haha!

 4. 12 oktober 2017 / 19:07

  Waylon vind ik idd vooral ‘bewegend’ knap, door zn hele manier van doen en kijken en bewegen.
  Verder, qua Nederlandse mannen, vind ik Benja Bruijning ook niet verkeerd En Teun Luijckx vind ik ook wat hebben.
  Jeroen Spitzenberger vind ik op tv ook een mooie man maar ik zag m vorige week in t theater en toen viel ik toch niet in katzwijm haha.

 5. Bo
  13 oktober 2017 / 10:54

  Waylon vind ik ook leuk! Vooral op beeld idd, die man heeft gewoon echt iets (een heel sexy iets haha). En uiteraard wel zonder de enorme baard graag ja.
  Een nog groter zwak heb ik voor Wentworth Muller…grappig dat je hem ook noemt. Altijd al een zwak voor gehad en dat is weer opgelaaid sinds wij hier Prison Break helemaal teruggekeken hebben. Boeit me niet dat de vehaallijn steeds kutter wordt dan, zolang hij maar in beeld is haha.

  Ik vind stiekem Valerio ook echt al een paar jaar erg leuk. Wel zonder snor 😉

 6. Syt
  15 oktober 2017 / 16:58

  Tom Hiddleston en Jason Momoa (ik heb dus ook niet echt een type XD)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.