Het jaar 2017 op Instagram

Het jaar 2017 op Instagram

Ieder jaar komt ‘ie weer voorbij; the best nine qua Instagram-foto’s. Ik vind het altijd weer een heel leuke terugblik en zoek vaak de foto’s zelf nog even op om jullie reacties te lezen.

Op Instagram groei ik niet zo heel erg hard meer door het algoritme. Je hoort veel mensen erover en bij mij is het niet veel anders. Stom idee, blijf ik het vinden. Maar hoe dan ook: het blijft nog steeds mijn favoriete social media-kanaal. Ik kan mezelf echt heel erg lang verliezen in het scrollen door de foto’s, het bekijken van iemands timeline en het bekijken van de stories die voorbij komen. Bij mij zie je vooral heel veel foto’s van de kindjes voorbij komen en ik denk niet dat dat in 2018 heel veel anders gaat zijn. Ik photoshop geen foto’s, ik zorg niet dat alle foto’s bij elkaar passen voor één geheel en deel gewoon de foto’s die ik het leukste vind. Ik heb ook amper reclame op mijn feed staan. Ik bewerk de foto’s iets met AfterLight door ze lichter te maken en de kleur er iets uit te halen, waarna ik ze direct op Instagram zet. Het is een gezellig rommeltje met mijn mannen, precies zoals het echte leven ook is.

Hieronder zie je de negen foto’s die jullie het allerleukste vonden. Althans, als we de likes mogen geloven. Deze foto’s werden het meest voorzien van hartjes;

Schermafbeelding 2017-12-07 om 11.06.52

Het moge duidelijk zijn dat de komst van Maddox het meest indrukwekkend was, haha. De eerste foto was de geboorte-aankondiging, nadat ik onder andere foto’s al veel berichten als ‘volgens mij ben je aan het bevallen!’ en ‘volgens mij is hij er!’ had ontvangen. Jullie zaten er, net als ik, vol spanning op te wachten en dat vind ik onwijs mooi. De tweede foto is de kennismaking met Skyler, één van mijn meest dierbare foto’s. Jammer dat het een telefoonfoto is van niet al te beste kwaliteit, anders had ik hem mega groot laten afdrukken. Foto drie is Maddox toen hij twee dagen oud was. Als ik dit zo zie krijg ik echt enorme heimwee naar de heerlijke, rustige en prachtige kraamweek. Wat heb ik genoten en wat zou ik het nog eens graag willen herbeleven.

Op de tweede rij zie je ook alleen maar Maddox. Het zijn nog steeds foto’s uit de kraamweek en blijkbaar vonden jullie dat het klikken waard. Ik ook, hoor! Stuk voor stuk heerlijke foto’s waar ik mooi op terugkijk. Op de derde rij zie je Skyler met zijn kleine broertje, ons eerste uitje als gezin naar de geitenboerderij en de collage wordt afgemaakt met weer een foto van de twee jongens. Leuk om te zien! Ik had iets meer afwisseling verwacht, maar pasgeboren baby’s waar weken naar uit wordt gekeken zijn blijkbaar ook een schot in de roos, lol.

Het komende jaar geen baby’s meer maar hopelijk vinden jullie het evengoed leuk om me te blijven volgen en al mijn foto’s van hartjes te voorzien. Dankjewel 13.700 volgers. Jullie zijn fantastisch! Je vindt me op Instagram.com/shirleyvisser.

Share:

4 Reacties

 1. Danique
  27 december 2017 / 10:55

  Super leuke foto’s!
  Ik ben zelf helemaal niet zo thuis in social media (vind het leuk om andere mensen te volgen, maar doe er zelf weinig mee), maar ik vroeg me af uit nieuwsgierigheid: wat is ‘het algoritme’ waar je het in de inleiding over hebt? (waarschijnlijk een hele domme vraag haha)

  • Shirley
   Auteur
   27 december 2017 / 12:09

   Instagram laat de foto’s niet meer op volgorde zien qua tijd en van al je volgers, maar gooit alles door elkaar van bepaalde mensen. Hierdoor kan het zijn dat je niet alles van mij ziet en soms zelfs van twee of drie dagen geleden. Heel vervelend!

 2. 27 december 2017 / 11:18

  leuk om zo even snel terug te zien meis en jaaaa in 2018 blijf ik je weer lekker volgen 😀 en komt er ook zeker weer een foto van ons alle bij te zijn met of zonder kibbeling hahaah xxx

  • Shirley
   Auteur
   27 december 2017 / 12:09

   MET! Sowieso 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.