Hoogtepunten van 2016 tot nu toe

Hoogtepunten van 2016 tot nu toe

We zijn alweer over de helft van 2016. Ik blijf het maar zeggen maar het is niet normaal hoe snel de dagen voorbij vliegen en dat we nu alweer in juli zitten. Zo snel! Ik vind het daarom extra leuk om af en toe even goed stil te staan bij de leuke dingen die gebeurd zijn. Want die pakken ze in ieder geval niet meer van ons af! Ik selecteerde voor jullie mijn hoogtepunten en alhoewel de bedoeling was dat ik vijf dingen op zou noemen, zijn dat er uiteindelijk acht geworden. Alleen maar een goed teken. Kijk mee.

Schermafbeelding 2016-07-26 om 17.03.22

Bali
Alles staat in willekeurige volgorde maar ik kan wel zeggen dat de vakantie naar Bali tot de absolute topactiviteiten horen van dit jaar. Wat zeg ik: van de afgelopen jaren. Het was ontzettend fijn om weer terug te zijn in Bali en dit keer met zijn drietjes te genieten van Indonesië. We hebben het heel rustig aan gedaan, een aantal leuke dingen bezocht, heel erg lekker gegeten en zijn vooral goed tot rust gekomen. Iets waar we alle drie enorm aan toe waren. Ik had het er van de week met Raymond nog over; zullen we gewoon weer? Haha. Het liefst vertrek ik weer voor een paar weken die kant op met zijn drieën. Wat was dit fijn!

Schermafbeelding 2016-07-26 om 17.01.42

Verloving
Tsjah, natúúrlijk staat dit mooie nieuws in deze lijst. Ik droom er al jaren van en hoopte dat Raymond bij 10 jaar samen zijn, bij 12,5 jaar samen zijn, in New York, of in Bali op zijn knieën zou gaan. Bali werd het bijna, totdat iedereen heel hard riep dat ‘ie me vast zou gaan vragen daar. Toen knapte Raymond er een beetje op af en hield hij de ring in zijn zak, haha. Gemeen! De avond voordat we 13 jaar samen waren en ik hondsberoerd op de bank lag, besloot meneer de ring tevoorschijn te halen en me ten huwelijk te vragen. Ik voelde me kotsmisselijk en intens gelukkig tegelijk, lol.

Schermafbeelding 2016-07-26 om 17.00.09

Het Land van Bartje
We hebben het geluk dat we nog een mooi tripje konden maken met zijn drietjes; op uitnodiging van Landal verbleven wij op het park Het Land van Bartje. Wat was dit genieten, zeg! We planden helemaal niks en verbleven drie dagen op het park zelf waar heel erg veel te doen was. Skyler zo zien genieten is gewoon voldoende voor een weekendje weg. Lekker eten, lekker relaxen, samen spelen. Topweekend!

Schermafbeelding 2016-07-26 om 17.00.29

Concert van Adele
Ik ben dol op concerten bezoeken en probeer er ieder jaar dan ook wel een aantal te plannen. Voor dit jaar staat Kensington, Waylon en Nick en Simon nog gepland (lekker verschillend, haha). Ook heb ik er al een paar achter de rug, waarvan Adele toch wel één van de hoogtepunten van het jaar was. Ik was in zeer goed gezelschap, Adele was bizar goed en het was gewoon een onwijs mooie avond waar ik nog lang van kon nagenieten. Steeds weer als ik de cd opzet denk ik terug aan dit magische concert. Ik denk wel één van de beste die ik ooit heb gezien.

Schermafbeelding 2016-07-26 om 17.39.13

Trouwjurken passen
Ondanks dat ik geen trouwjurk heb gekocht en ik de winkel uiteindelijk toch totaal niet fijn vond, heb ik wel een heel leuke dag gehad in Rotterdam. Het is zo leuk om trouwjurken te passen met dierbaren! Samen met mijn moeder, Kitty en een goede vriendin hees ik me in verschillende exemplaren. Jezelf bewonderen in de spiegel is gek en gaaf tegelijk. Ik vond het een heel mooie ervaring, weet nu precies wat ik wil en we hoeven alleen nog maar een datum te prikken. Die hebben we nog niet omdat het volgend jaar pas plaatsvindt, maar zodra we het weten kan ik een jurk gaan bestellen.

Schermafbeelding 2016-07-26 om 17.02.28

Efteling
Raymond en ik wilden al een tijdje naar de Efteling met Skyler omdat ‘ie zo dol is op Jokie en Jet en in april, vlak na onze vakantie, was het zover. En wat was het leuk! Skyler keek zijn ogen uit en ook wij hadden de tijd van ons leven. Drie keer in de attractie van Jokie en Jet, lekker een ijsje eten, afsluiten met poffertjes, in de draaimolen en Skyler zien glunderen in de auto’s. Er liggen alweer kaartjes klaar voor een volgende keer!

Schermafbeelding 2016-07-26 om 17.03.56

Avond met Mika bij Jessie J
Nog een concert, en dit keer in combinatie met een etentje. Samen met Mika genoot ik van heerlijke sushi en daarna vertrokken we met een taxi naar de Heineken Music Hall voor Jessie J. Ik heb haar nu twee keer live mogen zien en vind haar werkelijkwaar fenomenaal. Naast Anouk toch wel een favoriete artiest. Mika en ik aten veel te dure sashimi waar we het nog wekelijks over hebben en waar we rollend over de vloer om gelachen hebben (nog steeds), hadden een zere kont van het trappetje waar we op zaten bij Jessie J en bij een bepaald nummer keken we elkaar met tranen in ons ogen aan. Een fantastisch moment, samen met één van mijn beste vrienden. En die sashimi blijft het gesprek van de dag. Beste €100,- gespendeerd ever!

Schermafbeelding 2016-07-26 om 17.04.49

RdWeekendje Zeeland
Sluit ik af met een weekendje Zeeland aan het begin van het jaar. Ik was moe, zat er doorheen en wilde graag even weg van huis. Ik besloot naar Mandy te gaan, die in Zeeland woont en waar ik even zonder vriend en kind was. Ik at heerlijk, sliep goed, wandelde door Middelburg, kletste gezellig en hing heerlijk op de bank. Een chillweekend zoals hij hoort te zijn. Wat is Zeeland fijn, wat is Mandy fijn en wat was dit weekend fijn. Opgeladen keerde ik weer naar huis.

Dat was hem! Ik heb een fantastische eerste helft van 2016 achter de rug en ik hoop dat de tweede helft net zo mooi gaat worden. Wat was jouw hoogtepunt van dit jaar tot nu toe?

Share:

8 Reacties

 1. Lisa
  27 juli 2016 / 10:49

  Is dit niet iets voor op styleguide?

  • Shirley
   27 juli 2016 / 11:04

   Ik vond het leuk voor hier! Zoals ik laatst al heb aangegeven wil ik Mommyhood toch meer gaan uitbreiden en ook wat meer persoonlijk worden over mezelf in plaats van alleen maar over mijn kind 🙂

 2. Naomi
  27 juli 2016 / 17:33

  Mooie hoogtepunten! En ik ben ook wel beeetje jaloers op sommige momenten. Bali, je verloving, Adele….
  Moet je trouwens niet ruim van te voren bij het gemeentehuis/ambtenaar van de burgerlijke stand aangeven wanneer je wilt trouwen? Vriendin van mij moest/deed dat jaar van te voren. Ik weet het zelf niet hoor, helaasch nog geen ring om mijn vinger.

  • Shirley
   27 juli 2016 / 18:42

   Maximaal twee weken voordat je gaat trouwen 😉

 3. 28 juli 2016 / 19:15

  Wat een mooie hoogtepunten. Mooi om hier op terug te kijken op deze manier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *