Diary: zieke Maddox, jarig & high tea

Diary: zieke Maddox, jarig & high tea

Goedemorgen! Afgelopen week verliep een beetje anders dan normaal. Zo was ik zelf nog niet helemaal lekker aan het begin van de week, haalde ik dinsdag Maddox eerder van de crèche omdat ‘ie uit zijn hum is en ging hij donderdag een extra dagje om de dag van zijn buisjes te compenseren. Over die buisjes gesproken: Maddox is dus al een paar weken, eigenlijk sinds de buisjes, heel erg aan het rommelen. Slecht eten, heel hangerig, heel huilerig, niet lekker spelen, niet zo vrolijk als normaal. Ik heb woensdag weer een afspraak bij de kno-arts om het even na te laten kijken want het zit me niet helemaal lekker. Dat is ook de reden dat hij dus dinsdag eerder naar huis kwam. Hij wilde niet eten, amper slapen, zat maar zielig in een hoekje. Dan heb ik hem toch liever bij me. Gelukkig ging het donderdag wel beter en heeft hij zich goed vermaakt, maar nog steeds was het een rommeltje qua eten en slapen. Misschien is het een griepje dat niet helemaal lekker doorzet, maar misschien is het toch iets met zijn buisjes. Het is toch frappant dat dit gaande is sinds de ingreep. We gaan het zien allemaal. Het houdt me in ieder geval grotendeels van de week bezig waardoor ik mijn werk op een lager pitje doe.

Voor de rest was het de week van mijn verjaardag (waar ik voor de rest niks aan deed), had ik zaterdag een high tea met een vriendin (toch even vieren?) en kwam mijn schoonmoeder na vier jaar weer eens in Nederland. Ze ziet Skyler na vier jaar weer en Maddox voor het eerst. Heel speciaal dus. Ze woont heel ver weg en we hebben alleen contact via Skype en Whatsapp.

Nou, ik ga het jullie allemaal laten zien aan de hand van foto’s. Kijk mee!

Maandag

IMG_8819

Goedemorgen! Weer een nieuwe week. Maddox draagt zijn nieuwe setje van nOeser (gekregen).

IMG_8821

En we hebben een nieuwe autostoel. De nieuwe Nuna Rebl Plus. Een review volgt later. (ook gekregen, lucky me). Op naar school!

IMG_8838

Ik voel mezelf nog niet top dus ik werk op een heel laag tempo. Ik schrijf in ieder geval het artikel over mijn nieuwe basics.

IMG_8857

Ik moet alleen een Instagram-post aanleveren en voor de rest staat er niks op mijn to do-lijst. Even fijn.

IMG_8858

Ik maak alvast pompoensoep voor ’s avonds. Ik maak dit aan de hand van een AH verspakket maar we vinden hem toch niet zo lekker. Er zit gember in en daar houden we allebei niet zo van. Ik dacht dat het wel mee zou vallen maar het was behoorlijk overheersend. Volgende keer een ander recept proberen.

IMG_8863

De jongens weer opgehaald. Ze kunnen zo lief spelen. Ik word daar echt heel erg gelukkig van.

IMG_8864

Raymond en ik gaan verder met Homeland.

IMG_8865

Na de serie tien keer op pauze te hebben gezet houden we het voor gezien en kruip ik in bed met Maddox die heel erg uit zijn doen is. Zoals ik in de intro vertelde gaat het even niet zo lekker. Echt niet zo chill.

Dinsdag

IMG_8866

Maddox wordt heel vrolijk wakker en dus proberen we het toch maar: naar het kinderdagverblijf.

IMG_8868

Eenmaal thuis schrijf ik een artikel.

IMG_8869

Niet veel later word ik toch gebeld om Maddox op te halen. Hij is niet ziek maar ook niet zichzelf en toch behoorlijk van slag. Gelukkig ben ik in de positie om hem dan gewoon lekker op te halen en bij me te hebben. ’s Middags gaat ‘ie eventjes naar bed en daarna ben ik veel met hem bezig.

IMG_8873

Samen Skyler ophalen.

IMG_8901

We krijgen hapjes van Spruit om te testen! Dit zijn babyhapjes die je kunt bestellen en die bevroren bij je thuis worden afgeleverd. Ideaal! Ook hiervan komt mijn review later en ook dit heb ik gekregen.

Woensdag

IMG_8904

We brengen Skyler naar school.

IMG_8906

Ze hebben als thema ziekenhuis en omdat we wel veel doosjes thuis hebben van medicijnen (kuch), doe ik een flinke bijdrage voor hun apotheek.

IMG_8907

Ik ben een beetje aan het werk.

IMG_8919

Hi! Ik vond dat ik er leuk en mooi uit zag dus ik wilde dat even vastleggen, haha. Heb je weleens, dat soort goede dagen.

IMG_8924

Knuffelen met mijn vriendje.

IMG_8932

We gaan even eendjes kijken voordat we Skyler van school halen.

IMG_8934

De koffie- en ijssalon vlakbij heeft weer ijs en sinds kort koffie om mee te nemen. Nou, daar weten Skyler en ik wel iets op.

IMG_8936

Maddox hangt lekker bij me.

IMG_8939

Skyler moet naar logopedie en gelukkig gaat dat heel erg goed.

IMG_8943

’s Middags komt het buurjongetje spelen bij ons.

Donderdag

IMG_8951

Maddox gaat een extra dagje naar de crèche. Ze hebben een heel fijn systeem dat je dagen die je niet kunt afnemen, kan inhalen op een ander moment de maand vóór en de maand ná de uitvaldag. Omdat Maddox aan zijn oren geholpen werd op een dinsdag, mocht hij deze dag dus een andere keer inhalen. En dat was vandaag. Een beetje een rot timing maar we proberen het maar gewoon.

IMG_8952

Voor Skyler regel ik een extra dagje overblijf en dus heb ik de hele dag voor mezelf. Daar ga ik even gebruik van maken!

IMG_8954

Ik ga ontbijten en werken bij Le Pain. Nou ja, werken? Ik had de afgelopen tijd ontzettend veel inspiratie en ben enorm blij met de artikelen die online zijn gekomen. Echter is het nu even op en weet ik niks te schrijven. Ik bestel nog een koffie en daarna hou ik het maar voor gezien. Zonde van mijn tijd.

IMG_8958

En dus ga ik maar de Bijenkorf, haha. Ik koop dit jurkje van Samsoe & Samsoe voor mezelf voor mijn verjaardag. Treat yoself!

IMG_8959

Ook neem ik deze mee van Fabienne Chapot. Ik krijg er behoorlijke boobs in zie ik haha. Maar ik vind deze echt onwijs tof voor de zomer en kan niet wachten tot ik hem aan kan met bijvoorbeeld leuke taupe-kleurige laarsjes of slippers.

IMG_8966

Eenmaal thuis krijg ik dit lieve pakketje van een vriendin.

IMG_8967

Skylers kunstwerk. Super schattig.

IMG_8968

Homeland!

Vrijdag

IMG_8969

Hoera! Het is mijn verjaardag! Ik doe er voor de rest niks aan maar het is toch fijn om er even bij stil te staan. Ik breng Skyler naar school.

IMG_8973

En daarna maak ik een wandelingetje met Maddox en belanden we weer bij de eendjes.

IMG_8974

Ik krijg van Raymond en de kids mijn favoriete parfum, Love Chloé, en de kaart met de uil. De kaart met de drol heb ik speciaal van Skyler gekregen, haha. Hij had de grootste lol om de drol met ogen voor ‘poepie mama’. Die koester ik, dat zul je begrijpen.

IMG_8995

Voor de gelegenheid trek ik een leuke jurk uit de kast. Het is een oudje van COS.

IMG_8998

Ik ben gewoon aan het werk en fotografeer vast dingen voor een shoplog. Later deze week online.

IMG_9012

Mijn ouders komen even langs en ik haal wat gebak. Normaal zijn mijn ouders er altijd op vrijdag maar mijn vader heeft een longontsteking en is er echt heel erg ziek van (zo vader, zo dochter). En dus komen ze even een uurtje, eten we taart en gaan ze daarna weer naar huis.

IMG_9013

Deze bloemen krijg ik nog van mijn ouders geleverd. Superlief. Daarnaast krijg ik een kaart met wat geld. Kan ik zelf wat leuks uitkiezen.

IMG_9014

Het feit dat Maddox niet zoveel eet zit me niet lekker. Ik ga naar het weeguurtje bij het consultatiebureau om het te checken en hij is weer aardig wat afgevallen. Het blijft zo rot dat hij normaal wel goed eet maar als hij dan éven niet zo lekker is, hij gelijk weer afvalt en daardoor niet genoeg reserves heeft omdat hij dus niet veel aankomt als het wél goed gaat. Bah. Het houdt me echt heel erg bezig, dat mag je gerust weten. Woensdag overleggen met de kno-arts en anders ga ik toch even naar de kinderarts om te kijken wat ik kan doen om mijn vrolijke kind weer terug te krijgen. Het houdt nu wel erg lang aan.

IMG_9016

’s Middags komt het buurjongetje weer spelen.

IMG_9032

Ik vier mijn verjaardag dus niet, maar achteraf vond ik de dag wel een beetje saai, haha. Dat ga ik volgend jaar wel even anders doen door in ieder geval iets leuks te plannen. Ik app Raymond dat ik trek heb in pizza en hij komt hiermee thuis. Heerlijk! Pizza party.

Zaterdag

IMG_9033

Ik heb afgesproken met Debbie en om mijn verjaardag nog iets te vieren, gaan we gezellig highteaën!

IMG_9034

Mjam!

IMG_9035

’s Middags zijn we gewoon lekker thuis met de kindjes.

IMG_9036

’s Avonds komt mijn schoonmoeder aan. Ze logeert ergens anders maar komt natuurlijk nog wel even gedag zeggen. Maddox slaapt wel al maar een dezer dagen komt ze gezellig weer langs. Ze gaat donderdag al terug dus het is een snel bezoekje vanwege een persoonlijke reden.

Zondag

IMG_9037

Ik blijf lekker lang in bed liggen met Maddox en daarna ga ik met Skyler boodschappen doen.

IMG_9039

Raymond is ’s middags naar Ajax en ik ben thuis met de jongens.

IMG_9041

Omdat ik me had ingeschreven bij LOI krijg ik een bladcadeau. Ik heb gelijk even twee tijdschriften besteld; Ouders van Nu en Marie Claire. Beiden echt favoriete bladen, superleuk! Over de cursus gesproken: daar moet ik écht even tijd voor vrijmaken. Wat schiet dat er snel bij in. Voor je het weet ben je weer een week verder… Dat zien we wel aan deze fotodagboeken.

Aankomende week staat er niet zo heel veel gepland; ik probeer Maddox wel weer gewoon naar de crèche te brengen dus ben heel benieuwd hoe dat gaat. Woensdag gaan we naar de kno-arts, donderdag moet ik met Skyler naar logopedie en zondag heb ik een evenement. Voor de rest zien we wel weer wat de week ons gaat brengen. Hopelijk kan ik weer even lekker gaan sporten, lekker aan het werk en verder met mijn cursus!

Tot volgende week X

Share:

7 Reacties

 1. 12 maart 2018 / 06:16

  Hopelijk ontdekken jullie waar de klachten van Maddox vandaan komen. Vervelend zeg.

 2. 12 maart 2018 / 09:01

  Voor pompoensoep; de Jamie Oliver ‘voorgesneden groenten voor soep’-bak van Jumbo is erg lekker! Ik doe een half zakje van de kruiden erdoorheen (want erg kerrie, en ik ben niet van de kerrie) en dan nog 2 groentensoep boullionblokjes erbij. Heul lekker! Zeker met geroosterde pitjes erop.

 3. 12 maart 2018 / 09:52

  balen van mijn kleine vriend maar hoop echt niet dat hij die griep gaat krijgen!! vind je jurjes helemaal tegek 😀 en die pompoensoep laat ik lekker liggen vind het echt niet lekker 🙁 wel zo uit de oven maar niet in soepvorm

 4. Sabien
  12 maart 2018 / 10:14

  De jurkjes die je hebt gekocht staan je goed!!! Ook vind ik je groene blouse die je op woensdag draagt mooi…waar heb je deze gekocht?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.