Diary: wanneer wordt iedereen weer gezond?

Diary: wanneer wordt iedereen weer gezond?

Goedemorgen! Afgelopen week was op zijn zachtst gezegd een beetje kut. De eerste halve week had Maddox nog steeds last van zijn oren waardoor ik urenlang ‘s nachts met hem bezig was; donderdag werd Skyler ziek en nu, zondagavond, begint hij eindelijk een klein beetje op te knappen. Ik voelde me nogal opgesloten in mijn mom-cave, haha. Ik snak naar meer rust in de tent en ik hoop dat de komende weken dat ons gaat brengen. Kijk je mee naar mijn week?

Maandag

IMG_7170

Hoera! De vakantie is voorbij dus we gaan weer back to normal. Heerlijk vind ik dat.

IMG_7172

De maxi-cosi is vervangen voor een grote autostoel. Veel beter! Hier moest ik hem nog een beetje verstellen trouwens.

IMG_7173

Na Skyler breng ik ook Maddox naar de crèche.

IMG_7175

Mooi plaatje dit. Even tussendoor, haha.

IMG_7181

Mijn outfit. Ik draag mijn Ugg-boots, die ik bestelde via Omoda. Moet nog een beetje wennen aan de hoge schacht weer, maar ze zitten lekker stevig en warm.

IMG_7184

Ik heb veel verkocht en breng veel pakketten weg.

IMG_7198

Ik fotografeer thuis Maddox’ nieuwe items.

IMG_7199

Tijd om aan de slag te gaan met de artikelen.

IMG_7200

Als Skyler thuis is wil hij lekker buiten in de tuin spelen. Kan ik nog even fijn aan het werk voordat we Maddox op gaan halen.

Dinsdag

IMG_7201

Tijd voor school en crèche!

IMG_7202

Ik ben bezig met een advertorial en een ander artikel.

IMG_7203

Volgende lading pakketten!

IMG_7207

Als ik Skyler ophaal voor zijn lunchpauze krijg ik een goed idee; we rijden door voor een ‘date’ samen. En het glunderende gezichtje vertelde me genoeg.

IMG_7214

Kijk nou!

IMG_7227

Oh, hoi!

IMG_7229

Ik breng Skyler weer naar school en ga nog twee uurtjes aan het werk. Daarna haal ik Skyler, speel ik met hem en halen we daarna Maddox op.

Woensdag

IMG_7242

Ik werk een klein beetje en daarna ga ik naar vriendin Eliza om bij te kletsen, thee te drinken en even nieuwe zalf voor mijn gezicht te halen. Ze begeleidt me altijd enorm goed en omdat ik zoveel open plekken heb, vooral boven mijn mond, proberen we iets nieuws.

IMG_7244

Maddox speelt en ik ga even aan het werk.

IMG_7246

Als Skyler thuis is en Maddox ligt in bed, gaan we samen bouwen.

IMG_7265

Als Skyler een filmpje kijkt schrijf ik snel een review over dit boek. Love it. Het artikel staat al online.

IMG_7267

Raymond en ik beginnen aan deze serie na veel goede verhalen. Nou, de eerste aflevering was dan wel goed; ik vond het ook zo zielig met de baby. My goodness, iemand had me moeten waarschuwen, haha.

Donderdag

IMG_7268

Ik begin de dag met werken.

IMG_7269

En daarna begin ik aan het huishouden. Twee wassen draaien, was opruimen, schoonmaken, je kent het allemaal wel. Vaste prik op donderdag om het mega-onderhoud te doen, lol.

IMG_7270

Was, was, was.

IMG_7272

Knuffelen.

IMG_7280

Ik ben lekker met Maddox in de weer en ben tussendoor een beetje aan het werk.

IMG_7282

Als ik Skyler ophaal van school gaat hij op de bank liggen en wordt hij ineens ziek. Zo zielig. Hij heeft wat hoofdpijn dus ik dacht dat ‘ie alleen moe was, maar daarna krijgt ‘ie hoge koorts en veel buikpijn. Arm ding.

IMG_7283

En zo ligt hij de rest van de dag.

Vrijdag

IMG_7285

Skyler is nog steeds ziek maar zou Pompom, de knuffel van de klas, meekrijgen om leuke dingen mee te doen en de ervaringen in een boek te schrijven. Omdat Skyler zo verdrietig was heb ik dat ding, toen mijn moeder er was om op Skyler te passen, maar opgehaald. Deze foto was voor Skyler. Mensen zullen me voor gek hebben verklaard die me hebben gezien, haha. Ik moest daarna een boodschap halen en dacht er nog aan om hem in de winkelkar te zetten voor een foto, maar dat ging me een beetje te ver, zo zonder kind.

IMG_7286

Tadaaa. Helaas wordt Skyler steeds zieker en ligt de pop ergens in een hoek de rest van de dagen. Hij verheugde zich enorm op dit weekend dus het is jammer dat dat dan zo in het water valt.

IMG_7289

Oma is er en ik ben nog nooit zó blij geweest met de vrijdag, lol.

IMG_7291

Ik ben aan het werk.

IMG_7292

‘s Middags ga ik naar de longarts voor mezelf want zoals ik eerder vertelde is dat ook niet helemaal in orde.

IMG_7293

En dit is het resultaat. Ik moest direct bloed prikken, moet een ct-scan van mijn bijholtes laten maken, heb nog een afspraak bij de longverpleegkundige omdat ik diverse nieuwe medicijnen krijg, heb nog een longfunctietest en weer een nieuwe afspraak bij de arts. We zijn er nog niet, jongens. Bah. Maar goed, dan zijn jullie in ieder geval op de hoogte, als ik het loodje leg, haha. Ik voel me oké, ben alleen benauwd. En dat kost me heel veel energie en daardoor kan ik nu niet voor de volle 100% functioneren. Iets wat ik wel weer heel graag wil.

Ik heb in ieder geval genoeg om in te nemen. En dan ligt mijn eczeemzalf er nog niet eens bij.

IMG_7295

Opa!

IMG_7297

En Anouk. Dat is natuurlijk het beste medicijn. God, ik hou van dat mens.

Zaterdag

IMG_7298

Skyler is heel ziek, schreeuwt het uit van de buikpijn, spuugt veel, eet niet meer sinds donderdag en heeft in totaal nog geen hele beker drinken op sinds donderdag. We doen een ritje naar de huisartsenpost. Gelukkig is het geen blindedarmontsteking maar uit zijn urine bleek wel dat hij uitgedroogd was. Thuis moeten we het aankijken en als het de volgende dag niet beter gaat, of als hij meer spuugt en niet meer gaat drinken, moeten we terug.

IMG_7300

Er vindt een volksverhuizing thuis plaats; Raymond heeft een nieuw aquarium gekocht. Ik wist dat deze dag er aan zat te komen en had allerlei leuke plannen met de kids, maar die vallen dus in duigen doordat Skyler ziek is.

IMG_7303

We verkassen dus maar naar boven. Ik hou Skyler in de gaten en Maddox slaapt heerlijk drie uur. Alsof ‘ie het allemaal aanvoelt.

IMG_7304

Ik heb die nacht daarvoor ook maar twee keer 2 uur geslapen dus ik kruip naast Skyler en slaap ook nog een uur. Stomme dag, helemaal omdat Skyler maar niet opknapt en ‘s avonds weer spuugt. Ik vrees dus het ergste.

Zondag

IMG_7306

Toch goed nieuws! Skyler heeft alleen de vorige avond nog even gespuugd, heeft flink gedronken en zelfs crackers gegeten. Ik snak naar een uitje en heb met vriendin Debbie afgesproken. Tijd voor mama!

IMG_7309

We lunchen gezellig, kletsen veel en kijken wat winkels, maar kopen niks.

Schermafbeelding 2018-01-14 om 19.20.02

We hadden elkaar al ruim een half jaar niet gezien dus we hebben direct een nieuwe date gepland om dat niet weer te laten gebeuren. Zo gezellig!

Eenmaal thuis ligt Skyler te slapen en als hij wakker wordt, heeft hij praatjes. Hij drinkt, eet flink wat droge crackers en huilt niet meer van de buikpijn. Hij gaat de goede kant op. Ik hou hem nog in de gaten, hij blijft lekker nog thuis van school en hopelijk is hij snel weer de oude. Skyler is altijd maar één dagje ziek (en vaak na spugen gaat het direct weer goed) en dit baarde me erg zorgen. Hij heeft nog nooit zo hard geschreeuwd van de pijn, niet eens toen hij zo’n last van obstipatie had. Laten we hopen dat vannacht ook goed gaat en dat hij morgen weer opgeknapt is.

Of beter gezegd: laten we hopen dat iedereen vanaf nu is opgeknapt en dat we op de gezonde tour gaan. Geen ziektekiemen meer, alsjeblieft. Ik ben het nu wel een beetje zat…

Op een goede week, lieve mensen! X

Share:

10 Reacties

 1. Ivy
  15 januari 2018 / 07:21

  Wat een nare week 🙁 je hebt pech de laatste tijd! Hoop voor je dat volgende week beter wordt!

 2. Caro
  15 januari 2018 / 07:23

  Het klinkt zo standaard maar ik hoop het echt voor jullie; veel beterschap!

 3. 15 januari 2018 / 08:03

  Oei wat een nare week. Hopelijk zijn jullie allemaal snel beter! Haha die knuffel in een winkelwagentje (zonder kind) zou ik ook niet zo snel doen.

 4. Bibi
  15 januari 2018 / 09:08

  Wat zielig! Beterschap!

 5. 15 januari 2018 / 09:34

  ooh wat klote toch he dat ziek zijn 🙁 heb ras net van school gehaald want die is ook weer ziek ja weer ja!! en ik had precies dezelfde puffers als jij mop 🙁 grafspul maarja nodig!! sterkte ermee lieffie xxx

 6. Lida
  15 januari 2018 / 11:08

  Wat naar zeg voor jullie al dat ziek zijn. Beterschap! Wat betreft dat overgeven en dreigende uitdroging: bij ons werkt O.R.S. erg goed. Is een mengseltje van zouten en suikers e.d. Het stopt bij ons heel vaak het overgeven en het gaat uitdroging tegen. Is te koop bij de apotheek. Zie het als tip. Kijk maar wat je ermee doet.

 7. 15 januari 2018 / 11:21

  Wat een week, die goed leek te beginnen maar zo lamlendig eindigt. Ik hoop dat jullie snel opknappen!

 8. 15 januari 2018 / 13:12

  Wat fijn dat het weer beter gaat met Skyler! Hopelijk wordt de komende week de ziekenboeg steeds een beetje kleiner!

 9. Ingrid
  16 januari 2018 / 00:00

  Blijf maar uit mijn buurt, ook al drie weken ziek xx

 10. Jessica
  16 januari 2018 / 23:24

  Hier ook zowat hetzelfde beeld 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.