Diary: relaxte vakantie & ziek in het weekend

Diary: relaxte vakantie & ziek in het weekend

Vorige week had Skyler voorjaarsvakantie en dus zag mijn week er iets anders uit. Maar ondanks dat ik er een beetje tegenop zag, was het een prima en gezellig weekje! Tot vrijdag dan, want ik werd ’s avonds ziek en nu ik dit typ, zondagmiddag, gaat het nog niet veel beter. Ik ga dus maar gelijk beginnen met de foto’s!

Maandag

IMG_8652

Skyler heeft vakantie maar Maddox gaat gewoon twee dagen naar de crèche. Na het wegbrengen (of eigenlijk tijdens…) gaat hij gelijk spelen. Hij vindt het daar zo leuk!

IMG_8664

Ik ga een klein beetje werken.

IMG_8665

Samen boodschappen doen.

IMG_8674

De rest van de dag ben ik voornamelijk met Skyler bezig. Fijn dat mijn werk al af was en dat ik niets ‘moest’. Maakt de week een stuk relaxter.

IMG_8689

’s Avonds lees ik mijn boek.

Dinsdag

IMG_8690

We brengen Maddox weer weg. En Skyler wil dat in pyjama doen. Ach, hij heeft vakantie!

IMG_8691

Beetje spelen, beetje televisie kijken.

IMG_8692

Ik begin nu echt aan mijn marketingcursus.

IMG_8694

’s Middags gaan we naar Spotty Tree. Skyler spelen; ik een boek en koffie.

IMG_8702

Lunchen samen!

IMG_8720

We krijgen een pakketje binnen van VTech en Skyler is helemaal in de wolken.

IMG_8722

’s Avonds kijken Raymond en ik Homeland.

Woensdag

IMG_8723

Beide jongens thuis! Als Maddox naar bed gaat, ga ik heel even werken.

IMG_8724

Skyler speelt ondertussen met zijn Lego.

IMG_8726

Zoals ik al vertelde ben ik weer een beetje op de gezonde tour. Ik probeer me dan ook een beetje in het nieuwe programma van Weight Watchers te krijgen. Dit is Skyr yoghurt met wat water en fruit. 0 punten!

IMG_8728

Tijd om wat leuks te doen samen.

IMG_8731

Cake bakken! Lekker gezond ook, haha.

IMG_8732

’s Middags ben ik nog even bij de huisarts en apotheek voor Maddox. Hij heeft ontzettend veel last van zijn oren en een loopoor. We krijgen oordruppels en moeten het even in de gaten houden. De rust is er nog niet na de buisjes. Hopelijk snel.

IMG_8735

’s Avonds zit ik al in mijn joggingbroek op de bank maar ik verruil het toch voor mijn sportkleding. Even een uurtje een knallen! En de vrieskou in, want in de auto staat de teller op -8 graden. Brrr.

Donderdag

IMG_8739

Omadag! Even een dagje geruild.

IMG_8740

Ik ben de ochtend aan het werk.

IMG_8743

We gaan weer naar Spotty Tree, haha. Even koffie drinken en de jongens spelen.

IMG_8747

Boodschappen halen.

IMG_8750

’s Middags zijn we lekker thuis. Maddox is nog steeds niet oké. Gelukkig kan hij altijd lachen en lekker spelen. Het is vooral in de nachten echt hopeloos.

IMG_8761

Gezellig met oma.

Vrijdag

IMG_8763

We beginnen de ochtend in pyjama.

IMG_8764

Ik kijk de Luizenmoeder terug. Nog steeds heerlijk!

IMG_8768

’s Middags zijn we in Utrecht, bij Big Line. Ze hebben nu een babyafdeling en ik ben uitgenodigd om even een kijkje te komen nemen.

IMG_8774

Beneden hebben ze allemaal fietsen en dat hoef je Skyler geen tweede keer te laten zien, haha.

IMG_8778

De bovenverdieping.

IMG_8780

Ze verkochten al ‘alles op wielen’, dus van rollators tot fietsen en van bakfietsen tot kinderwagens, maar hebben nu boven ook babykamers en -accessoires.

IMG_8782

Maar Skyler wil niet naar boven, lol.

IMG_8787

Nog meer fietsen.

IMG_8792

Ook Maddox vermaakt zich prima. Ben zo trots op het feit dat ik ze gewoon ergens mee naartoe kan nemen en dat ze zich vermaken.

IMG_8793

Dat verdient dan ook kipnuggets op de terugweg.

Zaterdag

IMG_8794

Ik ben gisteravond ziek geworden en moest spugen na mijn broodje shoarma. Ik dacht dat het alleen aan het eten lag maar ben toch echt grieperig helaas.

IMG_8795

Maddox is ook niet lekker dus we knuffelen veel, slapen veel en hangen voor de rest op de bank. Raymond en Skyler zijn de hort op om een verjaardagscadeautje voor mij te kopen en om er gewoon even uit te zijn.

Zondag

IMG_8801

Met Maddox gaat het iets beter. Met mij nog steeds blegh. Alles doet me zeer en sta een beetje wankel op mijn benen maar ben gelukkig niet meer misselijk. Hopelijk ben ik er morgen weer een beetje.

IMG_8805

Dit is dus mijn uitzicht. ’s Middags gaan Raymond en Skyler nog even mijn auto schoonmaken (ik kreeg weer te horen dat ‘ie vies was, haha) en ik zet dit dagboek in elkaar. Omdat ik toch geen foto’s meer ga maken, sluit ik hem hierbij af.

Tot volgende week!

Share:

8 Reacties

 1. 5 maart 2018 / 07:37

  Balen zeg dat je de week ziek afsloot. Hopelijk knap je snel op.

 2. 5 maart 2018 / 09:49

  gaaf voor skyler een foto camera 😀 en wat een heerlijke lieve foto van oma en maddox meis!! en pfff hoop dat je je wat beter voelt ondertussen mop xx

 3. 5 maart 2018 / 11:51

  Wat had ik voor Maddox (en mama) gehoopt dat met de buisjes de oor problemen verleden tijd waren.

  beterschap voor jullie beide!

 4. Jessica
  5 maart 2018 / 17:05

  Balen!
  Hier al de 2e week met griep en jongste 2.5j heeft sinds vanmorgen een vuil loopoortje.
  Waar is het zonnetje????
  Nieuwe versie van Vtech fotocamera?
  Lijkt me iets voor onder water?

 5. Carien
  5 maart 2018 / 17:12

  Waarom breng je je kindje naar de crèche als je andere kindje vakantie heeft? Je bent dan thuis en moet er toch zijn voor de oudste, die snap ik even niet?

  • Shirley
   Auteur
   5 maart 2018 / 18:04

   Omdat je daar gewoon voor betaalt 🙂 Het werkt niet zo dat je zegt ‘die ene dag komt hij niet’. Dat betaal je hier namelijk gewoon voor en daar is het me veel te duur voor om hem dan thuis te houden, haha. Je zou hem wel kunnen ruilen maar die mogelijkheid is hier heel beperkt. Je betaalt niet voor de uren die je hebt genomen aan het eind van de maand zoals bij een gastouder vaak het geval is, maar je bepaalt vooraf welke dagen en dus welk tarief je per maand gaat betalen. En dus blijft Maddox lekker op de crèche, heeft Skyler even alle aandacht en eigen ruimte en heb ik evengoed de tijd om wat te werken.

   • Monique
    8 maart 2018 / 12:04

    Klinkt als iemand die geen kind heeft haha. Je wilt ook dat een kleintje een ritme houdt en dat ze niet steeds weer uit dat ritme worden gehaald door de vakantie van je andere kind. En kdv is niet een straf waar ze naartoe moeten, meeste kindjes vinden het super leuk als ze deze leeftijd zijn.

    En inderdaad, wij betalen 400 euro per maand netto (dus belasting er al af…), dan ga je niet zeggen, ik betaal en laat hem thuis. Je hebt groot gelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.