De best gelezen artikelen van juni

De best gelezen artikelen van juni

Net zoals de afgelopen twee maanden selecteer ik ook vandaag weer de tien best gelezen artikelen van de maand. Er is weer genoeg online gekomen maar wat sloeg nu het beste aan? Kijk maar mee! Het is een mooie mix van artikelen.

10. 10 x dingen die je tot waanzin drijven
Op nummer tien een lijstje met tien, haha. Van dat soort dingen word ik blij. Waar ik iets minder blij van werd, zijn de tien dingen die ik opsom. Want het leven met een peuter gaat soms niet over rozen…

Lees het artikel hier.

9. 14 feitjes over Skyler
Ik wilde weer eens wat leuke dingen over Skyler vertellen, maar er geen langdradig verhaal van maken. Het leek me wel leuk om random feitjes te verzamelen voor een artikel en uiteindelijk zijn dat er 14 geworden. Op nummer 9 deze maand.

Lees het artikel hier.

8. 12 kinderwagens onder de €500
De titel was eerst: 5 kinderwagens onder de 500 euro. Maar ik kwam zóveel leuke exemplaren tegen, dat ik er uiteindelijk 12 kon laten zien in dit artikel. Ik vond het héél leuk om te schrijven en ben blij dat het zo goed in de smaak is gevallen.

Lees het artikel hier.

7.Waar op letten bij kraamzorg?
Dit artikel stond al lang op mijn lijstje maar steeds weer kwam het er niet van. Tot ik opeens inspiratie kreeg en direct aan de slag ging. Ik deel in dit artikel tips over kraamzorg en waar je allemaal op kunt letten. Uiteindelijk is het gedeeld door de Kraamvogel omdat ze er zo blij mee waren. Super leuk!

Lees het artikel hier.

6. Plog 01-06: KNO & Adele
Mijn laatste plog dateert alweer van begin van deze maand. Ik beloof jullie dat ik daar snel verandering in ga brengen! Op deze dag brachten we een bezoekje aan de KNO-arts, was vriendin Mandy er en gingen we ‘s avonds naar het concert van Adele. Echt een fantastische herinnering.

Lees het artikel hier.

5. Vaste rituelen
Dit was zo leuk om te schrijven, haha. Skyler heeft een paar vaste handelingen en als het niet gebeurt zoals hij wil, wordt hij boos en moet alles opnieuw. Soms een beetje vervelend, maar bovenal gewoon heel erg grappig.

Lees het artikel hier.

4. Loedermoeder of perfect mom?
De term loedermoeder komen we heel vaak tegen en ik denk dat het punt nu bereikt is dat het té vaak voorbij komt. Zoals een vriendin al mooi vertelde: het wordt al gebruikt als je een keer geen zin hebt om te koken of als je kind twee verschillende sokken aan heeft. Ik ben van mening dat sommige moeders er ook een beetje in doordraven en uitte mijn frustratie in dit artikel. #loedermoeder.

Lees het artikel hier.

3. ‘Mama, Skyler thuis spelen?’
Zoals ik eerder heb gezegd deel ik niet heel veel persoonlijke informatie meer, maar dit vond ik iets heel leuks om over te schrijven. Skyler lijkt in veel opzichten op mij en dat werd nog eens goed duidelijk tijdens de buitenspeelmiddag hier in de buurt. Terwijl alle kinderen buiten aan het spelen waren en meededen aan de activiteiten, waren wij in de achtertuin met water bezig.

Lees het artikel hier.

2. Wie is de baas?
Naar aanleiding van een Instagram-bericht wilde ik dit stuk heel erg graag schrijven. Want waar ligt de grens tussen grenzen trekken en je kindje laten ontwikkelen? Mijn kind wilde een muts op en ik liet dat als ouder toe. Ik schreef over onze grenzen. Ik denk dat dit mijn favoriete artikel is geworden van afgelopen maand.

Lees het artikel hier.

1. Het leukste speelgoed voor peuters (door peuters)
Na de zoveelste keer de afstandbediening zoeken en de sleutels uit Skylers broekzak vissen vond ik het tijd om dit artikel te schrijven. Want waar maak je peuters nu écht heel erg blij mee? Nou, hiermee!

Lees het artikel hier.

Share:

1 Reactie

  1. 30 juni 2016 / 15:43

    Wie is de baas heeft een verdiende hoge plaats. Wat was dat een goed artikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.