Aanrader: producten van Hevea

Aanrader: producten van Hevea

Je hebt het al even voorbij zien komen in mijn favorietenlijstje van afgelopen maand, maar vandaag ga ik je iets meer vertellen over Hevea. Het is namelijk een fantastisch merk voor de allerkleinsten en ik vind dat iedereen het moet kennen.

Hevea is een duurzaam, Deens merk dat alleen maar gebruik maakt van 100% natuurlijk rubber. Het beste voor je baby, want het bevat geen BPA, PVC, Phthalates en andere kunstmatige kleurstoffen. Nu ben ik daar zelf niet zo heel fanatiek mee bezig, maar het is toch een fijn geweten dat dit allemaal dik in orde is. De naam Hevea komt van de Latijnse naam van de rubberboom waarvan alle producten worden gemaakt, de Hevea Brasiliensis. Leuk weetje. Alle producten hebben een uniek design zonder naden, waardoor bacteriën en vuil niet achter kunnen blijven. Bovendien is de verpakking volledig biologisch afbreekbaar en wordt ook daar bij aan het milieu gedacht. Win, win, win!

De collectie van Hevea is behoorlijk uitgebreid; van spenen tot speenkoorden, van speelballen tot badeendjes en van bijtringen tot badmatjes. Naast de babyproducten verkoopt Hevea zelfs wat speeltjes voor de hond. Ik heb een paar producten gekregen en bijna alles is favoriet in huis. Ik ga het je laten zien.

DSC_6635

DSC_6636

DSC_6638

DSC_6692

Ik begin gelijk met ons favoriet: de speelbal. Deze is ontzettend fijn voor kleine kindjes aangezien de bal heel soepel is en dus allemaal gaten heeft, waardoor het gemakkelijk vast te houden en te grijpen is. De bal is verkrijgbaar in drie kleuren en voor een prijs van 15,99 écht een aanrader. Maddox speelt er vrijwel iedere dag wel mee.

DSC_6641

DSC_6652

DSC_6660

Maddox is ontzettend graag en veel aan het sabbelen en ‘bijten’ op dingen. Van mijn vinger tot aan harde voorwerpen die hij ziet. Hoe fijn zijn dan de bijtringen? Ook weer van natuurlijk rubber en dus helemaal veilig. Vooral het eendje is iets dat Maddox graag pakt als hij in de box of de Sleepyhead ligt, maar ook de rubberen panda komt vrij regelmatig voorbij. Het eendje kost 14,99 euro en de panda is 11,99 euro.

DSC_6643

DSC_6678

Het badeendje ligt standaard in Maddox’ box om lekker mee te spelen. We gebruiken hem niet in bad omdat Maddox altijd mee gaat onder de douche, maar ook gewoon om mee te spelen en om aan te sabbelen is dit uitstekend speelgoed. Het eendje is er in verschillende maten en vooral de grote variant is tóf, maar voor Maddox hebben we het kleinste exemplaar zodat ‘ie hem gemakkelijk vast kan houden. Dit eendje heeft, in tegenstelling tot veel andere rubberen speeltjes, geen naden waardoor er ook geen viezigheid in kan komen. Heel hygiënisch en dus erg prettig in de buurt van kinderen. De variant die wij hebben kost 13,99 euro. Het middelste formaat is 19,99 euro en de grootste kost 37,99 euro.

DSC_6646

DSC_6657

Een speen is altijd ontzettend persoonlijk en het is afwachten of en welke jouw kindje wil nemen. Deze van Hevea is ook weer van 100% natuurlijk rubber, zonder naden en helemaal vrij van BPA, PVC, Phthalates en andere kunstmatige kleurstoffen. Van alle producten is Maddox hier het minst fan van. Hij wil de speen gewoon niet vast in zijn mond houden. Maar wie weet is het voor jouw kindje wél heel geschikt. De spenen kosten 6,99 euro.

Al met al zijn het fantastische producten en hebben wij (Maddox!) er al veel plezier van gehad. Vooral de bal is écht een hit, maar ook de bijtringen doen het heel goed. Leuk om cadeau te doen, om voor je eigen kindje aan te schaffen of voor bijvoorbeeld op de lijst voor een babyshower of kraamfeest.

Alle producten van Hevea zijn te koop bij onder andere Bol.com.

Ik heb de producten gekregen.

Share:

4 Reacties

 1. 16 augustus 2017 / 08:26

  Het beertje en de speen ken ik, heb de speen ook hier in huis! Ben groot voorstander van. Maar het eentje kende ik niet, te leuk!!!

 2. jessica
  16 augustus 2017 / 11:50

  Ik hou van de 1 of andere reden niet van die producten ik vind ze ook niet mooi ogen maar dat is persoonlijk natuurlijk.

 3. 16 augustus 2017 / 12:28

  wat een leuke items 😀 en zijn inderdaad leuk om kado te doen 😀

 4. Ilse
  17 augustus 2017 / 08:27

  Wat een leuke items! Ik heb nog een cadeaubon van Bol en weet ineens waar ik deze aan ga besteden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.