Nieuwste lancering van Easywalker: Harvey

Nieuwste lancering van Easywalker: Harvey

Lanceringen van nieuwe kinderwagens; ik blijf het geweldig vinden. Het ene na het andere mooie karretje komt mijn mailbox binnen en ik vind het leuk om jullie hierover te berichten. De Easywalker Harvey is een nieuwe kinderwagen in het straatbeeld. Het is een mooie kinderwagen, verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren, met de optie om uit te breiden tot duowagen als dat nodig is. Hij kan heel gemakkelijk samengesteld worden zoals jij hem hebben wil. Toen ik afgelopen week bij Baby Jungle was en hem in het echt zag staan, maakte ik direct even foto’s voor dit artikel.

schermafbeelding-2016-12-02-om-17-26-12

schermafbeelding-2016-12-07-om-13-50-39

schermafbeelding-2016-12-07-om-13-53-36

Met kinderwagens van Easywalker ben ik eigenlijk nog helemaal niet bekend; ik ken het merk ook alleen van de buggy’s. Van deze lancering was ik direct gecharmeerd en toen ik het persbericht ontving kon ik dan ook niet wachten om het even in het echt te zien. De Harvey is een veelzijdige wagen. Zo kan ‘ie gebruikt worden als kinderwagen met wiegbak, een kinderwagen met zit, een kinderwagen met wiegbak en zit of als kinderwagen met twee zits. Perfect voor mensen die als voornemen hebben om binnen korte tijd twee kinderen te ‘krijgen’. Het eerste kindje ligt dan in de wieg, gaat daarna naar de zit, bij komst van de baby klik je er een wiegbak onder, daarna verander je naar twee zits. Of misschien wel naar één zit, als jullie eerste kindje groot genoeg is en niet meer in de wagen wil zitten. Zo heb je heel lang plezier van één stroller zonder al teveel extra aankopen. Natuurlijk is het ook een perfect karretje voor de twin-moms onder ons of gewoon mooi als mono kinderwagen. Je hoeft natuurlijk niet uit te breiden en kunt ook genieten van de opbergbak die je onderin vindt.

schermafbeelding-2016-12-02-om-17-20-59

De Harvey is even compact als een single kinderwagen en daarom ideaal om door alle smalle doorgangen te kunnen. Daarnaast heeft ‘ie een gewicht van iets meer dan 10 kilo, kun je hem met één hand bedienen en is ‘ie verkrijgbaar in vijf mooie kleuren. Het mooiste vind ik de prijs; voor 649,99 heb je de wagen met zit, de wieg kost 149,99, een extra zit kost 149,99 en de extension seat, de zit die nodig is voor de duowagen, kost 125,-. Zo kun je hem helemaal zelf samenstellen óf dus later iets erbij aanschaffen, mocht dat nodig zijn. Het is natuurlijk altijd de vraag of een tweede kindje daadwerkelijk binnen zo’n kort tijdsbestek ter wereld mag komen. Dat is het mooie van de Harvey; als mono wagen is ‘ie heel erg mooi en mocht de optie tot uitbreiding nodig zijn, dan kun je die keuze altijd later nog maken.

dsc_4827

dsc_4830

dsc_4833

dsc_4836

dsc_4841

dsc_4842

dsc_4850

dsc_4853

dsc_4856

dsc_4862

Al met al een zeer leuke lancering van Easywalker. Ik was positief verrast toen ik er even mee reed en vind het een ideale oplossing voor mensen met twee kinderen onder de twee. Ook voor mensen met één kindje is het een leuke en vooral betaalbare kinderwagen. De kleuren soft caramel en coal black zijn favoriet!

De Harvey is nu te koop bij diverse babyzaken.

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.