De limited edition kleuren van Greentom

De limited edition kleuren van Greentom

De afgelopen jaren heb ik een aantal kinderwagens én buggy’s mogen testen. Qua kinderwagen vind ik Joolz het aller fijnste en dat is dan ook een merk waar ik nu mee loop. Als het gaat om buggy’s heb ik twee favorieten; allereerst de Yoyo van Babyzen vanwege het compacte formaat, maar ook de Greentom, en dan specifiek de Upp Classic. Er is ook een kinderwagen te koop, maar die heb ik zelf nooit geprobeerd. Het gaat dus voor nu even om de ‘buggy’-variant.

Voor Greentom zou ik meer kiezen als ik een heel stevige buggy wil kopen waar mijn kindje lang in kan zitten. Skyler heeft er immers na zijn derde verjaardag nog veel ingezeten als we iets langer weggingen of Skyler een dutje wilde doen tussen de middag. Als ruimte niet zoveel uit maakt (want hij is echt een stuk groter ingeklapt dan de Yoyo) en je gewoon een goede, stevige wagen wil kun je een Greentom overwegen. Ik noem Greentom ook altijd een kruising tussen een kinderwagen en een buggy, als je kindje eenmaal goed kan zitten en in de zit kan. Hij is steviger dan een klassieke buggy en toch wel vergelijkbaar met een kinderwagen als de wiegbak eenmaal vervangen is voor de zit.

De Greentom is onwijs licht, heel makkelijk in te klappen en rijdt fantastisch. Het merk is ook nog eens helemaal groen en de wagens worden gemaakt van gerecyclede flessen. Nou ja, tot zover het inleidende promo-praatje, waar ik overigens niet voor betaald word, haha. Ik krijg alleen vaak de vraag welke buggy ik nu zou aanraden en dan hoort deze absoluut in het rijtje thuis.

Ik wil jullie vandaag de vier nieuwste limited edition kleuren laten zien. Er is al veel mogelijkheid om je eigen Greentom te customizen door het frame en de kleur stof te kiezen, en nu voegt het merk daar nog vier prachtige kleuren aan toe inclusief leuke luiertassen. Kijk maar mee!

Schermafbeelding 2017-08-07 om 16.40.08

Schermafbeelding 2017-08-07 om 16.40.18

Schermafbeelding 2017-08-07 om 16.40.41

Schermafbeelding 2017-08-07 om 16.40.28

Hij is verkrijgbaar in de kinderwagen-versie, in de variant met de zit en de buggy-variant die ik zelf in het oranje heb. Zelf vind ik de roze kleur echt fantastisch. Zo mooi, helemaal in combinatie met het witte frame. De babyblauwe kleur is ook heel tof, en het okergeel zal het ontzettend goed doen in de herfst. De zwart/grijze vind ik iets minder speciaal maar is zeker een alternatief voor mensen die van iets minder kleur houden. In combinatie met het zwarte frame is het een heel mooie en basic wagen. Ze staan nog niet online maar ik verwacht dat ze ieder moment officieel gelanceerd gaan worden aangezien de datum op augustus staat.

De Greentom kinderwagen inclusief zit kost 499 euro. De buggy-variant die ik heb kost 249. Alleen de kinderwagen met zit kost 299 euro en alleen met wiegbak kost 399 euro. Koop je drie-in-één, dan betaal je 599 euro. Dan ben je in één keer klaar en heb je wel een heel mooie set voor een schappelijke prijs. Meer informatie én alle kleursamenstellingen vind je op de website.

Ben jij al bekend met Greentom? Welke kleur spreekt jou het meeste aan?

Share:

8 Reacties

 1. Mariska
  8 augustus 2017 / 08:41

  Ziet er mooi uit!
  Wij zijn voor supercompact en licht gegaan met de goodbaby pockit. Past in een rugzak dus makkelijk mee te nemen in OV (vliegtuig!- kan mee in de handbagage) en op de fiets. En thuis neemt ie dan natuurlijk ook bijna geen plek in. Ook fijn: alle wielen blijven onderaan bij inklappen 🙂

 2. Naomi
  8 augustus 2017 / 08:57

  Oeh, de okergele vind ik erg mooi! In combinatie met zwart frame. Ik sla dit artikel op.

 3. Caro
  8 augustus 2017 / 09:46

  Oh die roze! Maar heb ook twee zoontjes :-p

 4. Jessica
  8 augustus 2017 / 22:38

  Doe mij maar de okergele !

 5. Eva
  9 augustus 2017 / 10:31

  Wanneer zijn de nieuwe kleuren in de winkel? Ik zie ze nu nog niet op de webwinkel…

  • Shirley
   9 augustus 2017 / 10:47

   Staat in de tekst: de lancering staat voor augustus dus ze kunnen ieder moment online komen 🙂 De exacte dag is helaas niet bekend!

 6. 9 augustus 2017 / 14:05

  Wat een gave kleurtjes, die okergeel is echt heel stoer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *