Greentom breidt uit

Greentom breidt uit

Alweer twee jaar geleden schreef ik over kinderwagenmerk Greentom. Om even jullie geheugen op te frissen: Greentom is een heel bewust en groen merk; alles aan de kinderwagens is gemaakt van gerecycled materiaal. Zo is het frame gemaakt van hergebruikt kunststof en het zitje van gerecyclede frisdrankflessen. Dat maakt Greentom niet alleen duurzaam, maar ook licht en oersterk. Het Nederlandse merk heeft een missie: ‘100% duurzame producten waarmee we de wereld en de toekomst van onze kinderen een beetje groener kunnen maken’. Een prachtig initiatief en daarom extra leuk dat ik de wagens steeds vaker in het straatbeeld zie verschijnen. Ikzelf moet nog steeds een beetje wennen aan het design, maar begin ze steeds meer en meer te waarderen.

Greentom_jump-1024x777

Hier zie je de Greentom Up en Greentom Classic

Greentom had twee modellen in de collectie zitten; de Classic, een buggy, en de Upp, die je zowel met wieg als met zit kunt aanschaffen. Klassieke modelletjes in een echte Greentom jasje. Na de zomer komen er echter nieuwe modellen op de markt en vandaag wil ik je daar meer over vertellen. Het gaat om de Upp+ en Upp 360.

Ouders met een actieve levensstijl die graag buiten zijn, kunnen nu voor de Upp 360 gaan. Dit model heeft voor extreme wendbaarheid en een comfortabele rit dubbele zwenkwielen voor en grote wielen achter. Ideaal voor verschillende soorten ondergronden. De wagen oogt ook direct een stuk robuuster. Deze kinderwagen is licht van gewicht en gemakkelijk in te klappen. Geschikt voor gebruik met de reiswieg, het reversible zitje en het klassieke zitje.

Upp-360-Carrycot-black-blue-1024x1024

Upp-360-Classic-black-blue-1024x1024

Upp-360-Reversible-white-blue-1024x1024

Voor ouders die in de stad wonen is de Upp+ zeer geschikt: een wagen om makkelijk mee door drukke straten te manoeuvreren en die binnen een paar seconden in te klappen is. Hij lijkt enorm op de klassieke Upp maar de standaard wielen zijn vervangen door 8 inch
voorwielen en 12 inch achterwielen voor nog meer gemak en comfort. Ook deze wagen is geschikt voor gebruik met de reiswieg, het reversible zitje, en het klassieke zitje.

Upp-Plus_Carrycot-black-sand-1024x1024

Upp-plus-Classic-black-sand-1024x1024

Upp-plus-Classic-white-sand-1-1024x1024

Upp-plus-Reversible-white-sand-1024x1024

De nieuwe kinderwagens zijn, zoals je gewend bent van Greentom, verkrijgbaar met twee kleuren frames en tien kleuren designs. Zo kun je hem helemaal naar jouw smaak thuis geleverd krijgen. Een Nederlands, groen design waar we absoluut trots op mogen zijn. De nieuwe modellen zijn verkrijgbaar na de zomer. De prijzen zijn nog niet bekend maar zullen niet ver van de prijzen af liggen van de Upp Classic. Voor 600 euro heb jij een complete wagen van Greentom in huis. Deze kun je dan ombouwen met de drie verschillende zits; reiswieg, zit en buggyzit. Wil je alleen de eerste twee opties, dan betaal je 500 euro. Ga je alleen voor de buggy, dan ben je voor 249 euro al een een trotse eigenaar.

Meer informatie vind je op de website van Greentom.

Share:

1 Reactie

  1. 21 april 2016 / 16:26

    Zien er cool uit, beetje te opvallende wielen vind ik, maar verder wel mooi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.