Practical yet stylish: Little Label

Practical yet stylish: Little Label

De eerste, en tevens ook direct de laatste, keer dat ik met Little Label in aanraking ben gekomen, was tijdens de Kleine Fabriek in januari 2015. Ik schreef toen nog: Little Label is een merk om in de gaten te houden. Gek genoeg heb ik dat niet gedaan en dat is wel heel erg jammer. Toen ik afgelopen week even bij Baby Jungle op bezoek was, herontdekte ik het merk namelijk weer. En jeetje, wat is het eigenlijk toch leuk! Ik heb me gelijk voorgenomen om erover te schrijven en wil jullie er vandaag meer over vertellen.

Practical yet stylish

Little Label heeft een slogan waar ik me enorm in kan vinden: practical yet stylish. Het succes is daarom eigenlijk heel simpel. Kids willen kleding ‘waar ze in kunnen wonen’ en hun moeders willen dat hun kids er leuk uitzien. Toch? 1 + 1 = 2 dachten Charlotte de Leeuw en Ruth Hogewoning. Zij kwamen in 2005 met dit leuke merk op de markt. Niet al teveel poespas en tierelantijntjes, maar wel heel leuke en fijnzittende kleding voor onze kinderen. En natuurlijk gemaakt van de meest mooie en zachte tricotstoffen. Little Label heeft eigenlijk voornamelijk basics in de collectie zitten, maar wel allemaal met een leuke touch. Een fijn printje, een mooie kleur en soms net even anders dan anders.

Van broeken tot dekentjes

De collectie is basic, maar heel erg uitgebreid. Denk aan rompers, shirts, broeken, ondergoed, sjaals, jurkjes en rokjes. Recent is de baby- en kidscollectie uitgebreid met een sweat collectie, ook van 100% katoen: van sweat rokjes tot hooded sweat vestjes met bijpassende broeken. Heerlijk voor de koude winter die ons staat te wachten, als we de temperaturen nu al voelen. Naast deze basic collectie komt Little Label ook twee keer per jaar met een seizoenscollectie. Ze blijven dicht bij zichzelf, maar ontwikkelen keer op keer wel iets fijns dat in het seizoen past en een beetje met de trends meeloopt. Wel allemaal in hetzelfde ‘practical yet stylist’ straatje. Om de collectie volledig te maken, kun je bij Little Label terecht voor mutsjes en dekentjes. Ook zeer geschikt als cadeau!

Little Label is geschikt voor kinderen van 0 tot 12 jaar en loopt dan ook van maat 50 tot en met 152. Vooral de baby- en peutercollectie vind ik werkelijk fantastisch. Want wat is er nu fijner dan een lekker joggingbroekje, een warme sweater of juist een leuk vest, zónder capuchon? Rompertje eronder en de baby is klaar om lekker warm de winter door te komen. De prijzen zijn wisselend; voor een broekje betaal je zo’n 20 euro, een longsleeve kost 21 euro en een boxpakje ligt rond de 30 euro. Ga je meer naar de speciale wintercollectie, dan liggen de prijzen iets hoger en kun je er een tientje bovenop tellen. Niet heel goedkoop maar wat ik ervan gezien én gevoeld heb, zit het allemaal goed in elkaar. Ik weet zeker dat ik voor baby 2 eerdaags een mooi pakje ga aanschaffen.

Duurzaam

Nog even een leuke toevoeging: de nieuwe sweatcollectie van Little Label bestaat uit organics volgens het GOTS keurmerk. Global Organic Textile Standard (GOTS) is een internationale standaard voor biologische kleding en textiel. Net als het EKO-label gaat de GOTS uit van 100% biologische grondstof en kleding en textiel met dit keurmerk moeten voor minstens 70% uit biologische vezels bestaan. Ik zeg: lekker bezig, Little Label!

De babycollectie van Little Label is te koop bij onder andere Baby Jungle. De volledige collectie tot en met maat 152 vind je bij Little Label zelf. Kijk mee. Wat vind jij ervan?

little label

little label

little label

little label

babykleding

babykleding

babykleding

babykleding

Baby Jungle

Baby Jungle

Baby Jungle

Baby Jungle

Baby Jungle

Baby Jungle

Baby Jungle

Baby Jungle

babywinkel aalsmeer

babywinkel aalsmeer

babywinkel aalsmeer

babywinkel aalsmeer

babywinkel aalsmeer

ll_w16_salesboek_04

ll_w16_salesboek_05

ll_w16_salesboek_44

ll_w16_salesboek_45

ll_w16_salesboek_46

Share:

2 Reacties

  1. Jessica
    11 november 2016 / 18:37

    Buiten de gestreepte pakjes en broekjes heb ik er eerlijk niet zo veel mee.

  2. Naomi
    11 november 2016 / 19:03

    Dit vind ik echt mooie setjes voor baby’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.