Skylers outfit: pak van Lucky No.7

Skylers outfit: pak van Lucky No.7

Een tijdje geleden lanceerde Lucky No.7 de limited edition denim lijn. Ik was direct enthousiast en schreef erover op Mommyhood. Wat een fijn uitstapje van dit leuke merk! Afgelopen week ging de bel ontving ik een geweldig pakket van Lucky No.7 met daarin het pak voor Skyler en de onesie voor Maddox. Wauw, wat super tof! Ik wilde er een twinning-post van maken en die houden jullie écht tegoed van me, maar de onesie is voor Maddox nog veel een beetje te groot. Gelukkig zit het pak bij Skyler wel al heel erg goed en aangezien hij die gelijk aan wilde, kon ik hem ook direct even fotograferen. Skyler spotte een hijskraan en samen met dat gevaarte wilde hij maar al te graag op de foto. Win!

Het pak is heerlijk zacht en dik. De broek zit van boven met elastiek en touwtjes waardoor het comfortabel draagt. Het vestje kun je los dragen over een shirt heen maar wij kozen ervoor om hem als sweater te gebruiken en dus helemaal dicht te knopen. Lekker stoere, witte gympen eronder (Adidas via Omoda) en hij was helemaal in zijn nopjes. Het is dat ‘ie af en toe in de was moet, maar anders draagt hij hem het liefst iedere dag. En geef hem eens ongelijk…

De twinning-post komt er dus nog aan met beide jongens; voor nu alleen mijn grote kanjer, die gisteren alweer zijn vierde verjaardag vierde. Ook daar vertel ik jullie later nog even meer over, aangezien hij officieel morgen pas jarig is.

Kijk mee, wat vind jij ervan? De gehele collectie vind je hier.

IMG_2532

IMG_2533

IMG_2534

IMG_2535

IMG_2537

IMG_2545

IMG_2546

IMG_2547

IMG_2551

IMG_2552

Schermafbeelding 2017-11-05 om 13.33.24

Share:

3 Reacties

 1. Jessica
  5 november 2017 / 20:59

  Leuk sportief alleen jammer het een jasje is en geen sweater.
  Of hebben ze daar een sweater van?

  • Shirley
   Auteur
   5 november 2017 / 21:43

   Nee, dat niet!

 2. 6 november 2017 / 10:01

  kijk hoe stoer 😀 en hij gaat er ook echt voor staan hihih heerlijkheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.