Skylers outfit: op wolkjes

Skylers outfit: op wolkjes

Vandaag is het weer eens tijd voor een outfit van de kleuter in huis; Skyler. Hij heeft een nieuwe sweater én nieuwe schoenen en hij was daarmee zó in zijn nopjes, dat hij maar al te graag voor de camera wilde staan. De sweater heb ik uitgezocht bij Kixx-Online en dat was eigenlijk een gokje. Ken je dat, dat je iets online ziet en denkt ‘dit kan óf heel erg tof worden óf echt een dikke misser zijn’? Eenmaal de sweater binnen was ik nog steeds niet heel overtuigd maar toen ik hem bij Skyler aantrok zag ik al direct dat dit een blijvertje was. Wat een mooie kleuren en wat een leuke print! Het staat hem echt fantastisch, al zeg ik het zelf. Dit wordt een favoriet!

De jeans is tevens een van onze favorieten en is van Name It. Volgens Skyler zit hij erg lekker en het stofje voelt goed aan. Daarnaast zit hij mooi aangesloten en blijft ‘ie goed in de was. De scheur in de knie kregen we er niet bij maar die krijg je wel als je een kleuter in huis hebt. De schoenen kregen we van Omoda. Stoere hoge gympen van Ugg. Met klittenband, want dat vind ik echt het allerfijnst bij Skyler. Voor hem zelf ook, want nu kan hij gemakkelijk zelf zijn schoenen aantrekken. Het bont op de schoenen loopt niet door zoals we van Ugg gewend zijn. Het is slechts het randje aan de bovenkant. Ik vind de schoenen echt heel tof en ook Skyler is in zijn nopjes. Heerlijk voor de aankomende maanden, aangezien zijn sneakers toch wel iets koud worden met al die regen en soms de sneeuw buiten.

Skyler loopt dus op en met wolkjes. Zijn wolkensweater is van CarlijnQ en heb ik uitgezocht bij Kixx-Online, de jeans is van Name It en de schoenen van Ugg via Omoda. Ze lijken trouwens mega maar het is maat 27, haha. Volgens mij valt dat wel mee.

Kijk mee!

IMG_3901

IMG_3895

IMG_3903

IMG_3907

IMG_3897

IMG_3896

IMG_3899

IMG_3904

Share:

6 Reacties

 1. Maaike
  17 december 2017 / 09:43

  Zo’n gelukkig kind! Prachtige outfit en schoenen!

 2. Ilona
  17 december 2017 / 10:35

  Heel tof! Ik vind de schoenen ook geweldig zeg, wauw!

 3. Jessica
  17 december 2017 / 13:02

  Ik zou het voor mijn kroost niet kopen (schrikmotiefje hahaha) maar Skyler staat er echt heel mooi mee!
  Heb ik trouwens wel meer dat de kleertjes mooier staan als de kindjes het dragen dan dat je het in de winkel ziet.
  Soms moet je durven 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.