Skylers outfit: gek doen in de box

Skylers outfit: gek doen in de box

Of ik weer eens een outfit van Skyler wilde plaatsen, vroeg iemand me. Nu zou ik mijn kind iedere dag wel op de foto willen zetten, maar daar denkt Skyler toch iets anders over. Toen ik het hem vanmorgen vroeg, of ik foto’s mocht maken van hem en zijn coole, nieuwe schoenen, gaf hij me het volgende antwoord; ‘natuurlijk! Maar ik wil wel in de box staan.’ Nou, vooruit! Skyler zou Skyler niet zijn als hij zou antwoorden met ‘natuurlijk, maar…’ Haha. Daar zijn het peuters voor, toch? Vandaag dus weer even wat leuke foto’s van Skyler in een kledingcombinatie die hij vandaag draagt. Lekker simpel, zoals jullie van ons gewend zijn.

Vandaag en gisteren staan in het teken van hangdagen. Zo liep Skyler gisteren de héle dag in pyjama en doen we het vandaag ook lekker rustig aan. Echter vind ik twee dagen in pyjama een beetje te gek. Dus verruilden we de politiepyjama voor een ander comfortabel kloffie. Kunnen we zo nog even rennen in de speeltuin, als het een beetje droog wordt! En sowieso brengen we even een bezoekje aan de bibliotheek. Een dag binnen zitten vindt Skyler heerlijk, maar een frisse neus halen en uitrazen buiten moet ook zeker even gebeuren. Zijn energie eruit, de frisse wind door de haren en daarna weer lekker chill binnenspelen met Brandweerman Sam.

De broek en sweater zijn van Zara en de schoenen zijn van Adidas via Omoda. Skyler maakte er weer een dolle boel van, maar het levert gezellige foto’s op. Kijk maar mee.

DSC_5512

DSC_5523

DSC_5543

DSC_5514

DSC_5534

DSC_5526

DSC_5500

Share:

7 Reacties

 1. Sharon
  12 januari 2017 / 16:10

  Wat een heerlijk ventje!!!!

 2. Marieke
  12 januari 2017 / 18:24

  Wat een popje is het toch…
  Nu al aan het oefenen voor zijn modelle carriere later

 3. Stefanie
  12 januari 2017 / 21:39

  Fantastisch ventje!!!

 4. 12 januari 2017 / 21:42

  Wat een heerlijke ventje is het toch… en daar heb je er straks gewoon nog eentje van !

 5. 13 januari 2017 / 11:30

  oh kijk me grote vriend dan hihih ben zo benieuwd hoe hij straks als big brother is shir 😀 denk dat hij heel erg zorgzaam is over zijn broertje

 6. Ingrid
  14 januari 2017 / 01:52

  Hij poseert net als mama!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.