Skylers outfit: een echte woensdag

Skylers outfit: een echte woensdag

Zo, dat is lang geleden dat ik een outfit van Skyler plaatste! Het komt namelijk niet zo heel vaak meer voor dat Skyler voor de camera wil staan en zelfs met een koekje is ‘ie niet meer om te kopen. Een echte peuter met een sterke eigen wil, dus. Maar toen ik vanmorgen even met mijn camera bezig was en Skylers opeens riep: ‘mama, ik met ballon spelen en jij een foto maken!’ wist ik niet hoe snel ik mijn werkzaamheden moest staken om hier gebruik van te maken. De outfit is niet heel bijzonder maar dit zeldzame moment leg ik maar al te graag vast.

Skylers outfits zijn basic, heel basic. Een jeans, fijne sweater en zijn Bergstein laarsjes of gympen staan hem gewoon ontzettend leuk en bovendien zit het voor hem heel fijn. Op de thuisdagen kiezen we ook wel vaak voor een joggingbroek, aangezien dat natuurlijk het meest heerlijke is dat er bestaat! Vandaag is het woensdag en dat betekent dat het een thuisdagje is. Of anders gezegd: een dag zonder verplichtingen en een dag die we vaak leuk met zijn tweetjes invullen. Zo bezochten we vanmorgen even een manege omdat Skyler het al twee weken opeens over paarden heeft. Dat ik niezend over de manege liep omdat ik hartstikke allergisch ben voor paarden vergeten we maar even. Skyler had het naar zijn zin en na een afsluiter met een tosti en een Fristi, reden we weer naar huis. Momenteel ligt Skyler even lekker te slapen en kan ik dit artikel schrijven.

De outfit is dus niet héél erg bijzonder, maar de foto’s zijn het echter wel. Ik denk dat jullie het hier de komende tijd weer even mee moeten doen, haha. Helemaal prima hoor, als hij het niet wil dan doen we het niet. Het moet wel leuk blijven en de snapshots op Instagram zijn ook wel voldoende. Het leverde vanmorgen in ieder geval weer even leuke en gezellige kiekjes op die ik graag weer eens met jullie wil delen.

De broek en het shirt zijn van Zara, de schoenen zijn van Ugg via Omoda. Kijk mee!

dsc_4929

dsc_4891

dsc_4921

dsc_4926

dsc_4931

dsc_4933

dsc_4942

dsc_4943

dsc_4944

Share:

11 Reacties

 1. Sabien
  7 december 2016 / 15:54

  Wat een onwijs leuke foto’s, Shirley!

 2. Naomi
  7 december 2016 / 16:48

  Wat een leuke foto’s! En wat wordt hij groot!!

 3. Maartje
  7 december 2016 / 17:06

  Jeetje wat verandert hij snel en wat wordt hij grooooot! Superleuke foto’s en een erge leuke outfit juist en ik kan mij voorstellen dat je deze foto’s wilt delen!

 4. Jackie
  7 december 2016 / 18:36

  Super leuke foto’s!

 5. 8 december 2016 / 11:27

  oh ik ben zo gek van het ventje he shir 😀 en wat word die ineens a big boy 😀 en hem kleden kan je hem ook 😀 super leuke kleertjes elke keer weer

 6. Stefanie
  8 december 2016 / 11:44

  Wat een prachtig ventje!!!

 7. Marloes W
  8 december 2016 / 16:41

  Wauw echt leuke foto’s! En hij lijkt weer beetje groter/ouder.
  Hoe lang is Skyler nu ongeveer? Mijn zoons zijn jaartje jonger, even benieuwd 😉 Zo leuk om via de blog de groei/ontwikkeling van Skyler beetje te volgen!

  • Shirley
   8 december 2016 / 16:45

   Ik heb echt geen idee hoe lang ‘ie nu is! We gaan eind van de maand weer naar het consultatiebureau. Hij draagt maat 98, misschien dat je daar wat uit kunt opmaken, haha!

   • Marloes W
    9 december 2016 / 10:02

    Haha normaal weet ik dat ook niet hoor 😉 Maar wij zijn net gisteren naar consultatiebureau geweest, ze zijn al weer 92 cm.. dat is meer dan t dubbele dan toen ze paar weken oud waren. Maar toch als je die kleine kleertjes in mt 50 ziet geloof je amper dat ze daar in hebben gepast (en dat het dan ook nog veel te groot was 😉 ) Zo tof dat jij nu weer al dat leuke kleine spul kan kopen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *