OUTFIT: Scheveningen

OUTFIT: Scheveningen

De laatste outfitpost van Skyler dateert van 23 april. Ik ben ermee gestopt om Skyler voor de lens te vragen omdat hij het gewoon niet meer wilde. Dan houdt het op! Maar ik schiet zoveel foto’s van hem, dat ik af en toe misschien eens iets spontaans kan posten. Zoals deze leuke foto’s! Eigenlijk zou ik er alleen een paar in mijn diary aanstaande maandag laten zien maar omdat ze zo leuk zijn, je Skylers outfit duidelijk ziet en ik gewoon weer eens een random kletsblogje en foto’s online wilde zetten, maak ik er deze outfitpost van.

We waren gisteren op uitnodiging in Sea Life om de baby-pinguïns te bewonderen. Ze mochten voor het eerst naar buiten en dat is natuurlijk een hele happening. Skyler en ik reden lekker op tijd naar Scheveningen zodat we zelf ook nog een rondje door Sea Life konden lopen. Daar waren we immers nog nooit geweest. Omdat het aan de boulevard van Scheveningen zit, zie je dus eerst het strand als je je auto geparkeerd hebt. En ja, dan heb je Skylers aandacht al. Sinds ons bezoek aan Zeeland en vervolgens onze trip naar Bali is Skyler dól op het strand. Hij vroeg dan ook direct om zijn emmer en schep. Toch moest ‘ie zich nog even inhouden en gingen we eerst bij Sea Life naar binnen. Maar of Skyler daar zo blij mee was?

Sea Life is ontzettend leuk om eens naartoe te gaan. Vooral als je het daarna kunt combineren met een wandeling over de boulevard, het eten van een ijsje en misschien wel, met mooi weer, een bezoekje aan het strand. In Sea Life loop je langs veel aquaria waar je roggen, zeesterren, zeepaarden, kwallen en kabeljauw tegenkomt. Maar daarnaast kun je door een tunnel lopen waar de vissen over je heen zwemmen, kun je een kijkje nemen bij de koralen en buiten vind je nog eens otters en dus de pinguïns. Je bent er geen uren binnen, maar zo’n anderhalf a twee uur moet je je wel kunnen vermaken.

Maar hoe leuk ik de uitnodiging ook vond en hoe enthousiast Skyler ‘s ochtends nog over de baby pinguïns was; niets haalde het bij het strand. En dus vertrokken we na het drankje direct naar het strand waar Skyler zijn schoenen uittrok en als een malle begon te rennen. Ook probeerde hij me nog even te overtuigen dat we moesten zwemmen, maar dat was gelukkig gauw verleden tijd toen ‘ie een grote golf zag en dat een beetje eng vond. Gelukkig maar, want zwemmen doen we voorlopig nog maar even niet…

2016-07-13 15.37.59

2016-07-13 15.46.58

2016-07-13 15.56.28

2016-07-13 15.56.37

De jeans is van Zara, het shirt van Sissy-Boy, schoenen van Nike via Omoda en de rugzak van Herschel via Tumble ‘n Dry.

Skyler krijgt kiezen en kwijlt ontzettend veel. Ik wissel drie keer van shirt per dag, maar dit T-shirt maakte nog wel even de look compleet. Sorry voor de natte nek, hoort er allemaal een beetje bij! Tips over kwijldoekjes en slabbetjes hoef ik allemaal niet; Skyler háát het, lol. We kleden dus gewoon wat vaker om op een dag. Mama kan wassen…

Share:

7 Reacties

 1. Carina
  14 juli 2016 / 14:24

  Wat een super leuke outfit van Skyler!

 2. 14 juli 2016 / 14:43

  Wat een leuke outfit! Skyler heeft echt een geweldige lach 🙂

 3. 14 juli 2016 / 15:05

  mooi hoor! Echt een mooi mannetje! Die zal later veel hartjes breken vrees ik 😀

 4. Jacelien
  14 juli 2016 / 16:06

  Heb jeal een barnsteen of een barnsteenketting geprobeerd? Schijnt veel te schelen met kwijlen.

 5. 15 juli 2016 / 13:12

  ik vind het helemaal geweldig met zijn nike’s 😀 gewoon lekker stoer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.