OUTFIT: Mr. Grey

OUTFIT: Mr. Grey

Als ik momenteel outfitfoto’s van Skyler wil maken moet ik de goocheldoos openen om zijn aandacht vast te houden. En dus koop ik mijn zoon om met een koekje. There, I said it. Haha. Het geheim van leuke outfitfoto’s zijn koekjes. Nu doe ik dat gewoon op het moment dat Skyler van mij al een koekje zou krijgen, dus win win dacht ik zo. Hij smult van zijn zeer ongezonde tussendoortje terwijl ik er rustig op los schiet. En dus kan ik jullie vandaag weer een leuke, nieuwe outfit laten zien.

De laatste tijd heb ik behalve zomerkleding, ook nieuwe broekjes voor Skyler aangeschaft. Hij schiet enorm de lengte in en alles werd behoorlijk kort. Dat betekent dat ik bij Zara nu maat 98 moet kopen. 98! Mijn god, nog even en we gaan naar over de 100 heen. Nu valt Zara wel krap en draagt ‘ie bij H&M en andere labels nog 92, maar toch. Zara is en blijft favoriet en dus duurt het niet lang meer voordat we naar de jongensafdeling moeten. Ik heb in ieder geval drie nieuwe jeans aangeschaft voor de veel te grote man en vandaag draagt hij daar eentje van.

De sweater die hij aan heeft is van Tumble ‘n Dry en bestelde ik een tijd geleden toen ik uit hun webshop iets mocht kiezen. Hij gaat al enorm lang mee. Eerst met opgerolde mouwen en lekker oversized, nu nog steeds een beetje ruim maar wel al een stuk beter. De kwaliteit is fantastisch, de kleur blijft mooi en het printje is erg leuk. Ja, een heel goede keuze geweest. Ik denk dat ‘ie hem nog wel een paar maanden aan kan. Wat ook een goede keuze is geweest, zijn deze schoentjes van Adidas. Hij had ze al in een kleinere maat en heeft deze helemaal afgetrapt. Momenteel draagt hij een fris paartje aan zijn voeten. Maat 23 alweer. Ja, alles groeit maar door en door… Iets minder fris: de kapsels van die twee draakjes op de foto. Na Bali gaan ze allebei direct naar de kapper!

Kijk mee naar de foto’s.

DSC_6350

DSC_6395

DSC_6351

DSC_6364

DSC_6358

DSC_6373

DSC_6383

DSC_6392

Share:

10 Reacties

 1. 4 maart 2016 / 08:24

  Wat wordt hij toch ontzettend groot! En ach, omkopen doet iedere ouder wel denk ik hoor haha

 2. 4 maart 2016 / 08:52

  Ah! Wat een leuke foto’s! En een leuke outfit!

 3. 4 maart 2016 / 09:21

  Wat een heerlijke foto’s! Ik vind dit zo’n leuk outfitje; ben ook groot fan van de Adidasjes!

 4. cil
  4 maart 2016 / 10:23

  Ik zie het niet als omkopen, maar als een goede onderhandeling hoort bij opvoeden is mijn mening. Hij ziet er stoer uit!

 5. 4 maart 2016 / 11:22

  Ohhhh ik wil ook Adidas schoenen voor mijn dochter en dan dezelfde voor mij

 6. maybetomorrow
  4 maart 2016 / 18:19

  Wat staat hij altijd superleuk op de foto’s!

 7. Annemarie
  4 maart 2016 / 19:17

  Die laatste foto, wat schattig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.