Outfits van de jongens; twinning in Tumble ‘n Dry

Outfits van de jongens; twinning in Tumble ‘n Dry

Een tijd geleden mocht ik bij Kixx-Online een flinke bestelling plaatsen voor de jongens. Voor Maddox bestelde ik alles in 68 en aangezien ik net alles in maat 68 heb klaargelegd omdat 62 wat krap werd, leek het me wel leuk om een outfitpost van beide jongens te delen. Een twinning-outfit, omdat ik het soms wel leuk vind om alles lekker te laten matchen met elkaar. Het was een uitdaging om beide kids op de foto te krijgen maar uiteindelijk zijn er een paar heerlijke foto’s uitgerold. Een beetje om de outfit te laten zien en een beetje om gewoon de jongens samen weer eens voor de lens te hebben. Wat een boefjes zijn het. Ik kan niet wachten tot ze iets ouder zijn en misschien wel hand in hand op de foto gaan verschijnen.

Maddox draagt een joggingbroekje van Z8, gewoon effen zwart. Een heerlijke basic waar je alle kanten mee op kunt. Daar boven koos ik voor een sweater van Tumble ‘n Dry in een mooie warme, oranje kleur. Skyler heeft een skinny jeans aan van Name It, een echt favoriete merk als het om jeans gaat. Het is smal en lekker skinny, precies waar ik van hou bij Skyler. Daar boven een zachte sweater in een rood/oranje kleur, ook weer van Tumble ‘n Dry. Deze sweater is zó zacht en warm, dat Skyler hem steeds weer aan wilt. Wat mij betreft een topper in de huidige collectie.

Niet helemaal twinning want het zijn allemaal andere kledingstukken, maar het past heel erg goed bij elkaar en samen zorgt het voor een fijn geheel. Heerlijk zo die jongens in de herfstkleding. Ik vind korte broekjes en T-shirts altijd leuk, maar jeans, joggingbroeken, truien, sweaters en jassen zijn toch wel echt mijn lievelingskleren. Voor zowel Skyler en Maddox als voor mezelf.

Kijk mee naar de foto’s! Worden jullie ook zo blij van al die nieuwe collecties?

IMG_1742

IMG_1768

IMG_1745

IMG_1750

IMG_1770

IMG_1756

IMG_1773

IMG_1775

* De kleding heb ik gekregen.

Share:

4 Reacties

 1. Jessica
  5 oktober 2017 / 13:29

  Leuke foto’s !
  Ik hou er wel van omdat het niet echt identiek is dan knap ik daar op af maar dit is wel mooi !

 2. 5 oktober 2017 / 16:01

  Hoe lief zijn deze foto’s! En hele schattige outfits, een beetje matchend maar toch ook lekker eigen.

 3. 5 oktober 2017 / 18:21

  Ah, dat bekkie van Maddox op de eerste foto *smelt*. En zulke foto’s van je kids zijn natuurlijk goud waard!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.